Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugun itibari ile En ucuz engelli internet aboneliği hangisidir?

mehmet abi
Rica ederim. Bahsettiğim paket super online fiber internet ücreti. Yalın internet ücreti daha pahalı sanırım.

yciv

Kardeşim 44 tl ye sınırsız internet Süper Online da var mı? Ve telefon ile yada kablo çekimi ile nete bağlanmak için bu ücret içinde mi ? Kopma gibi problemler var mı ? Teşekkürler.

mehmet abi
Üstadım fiber internet zaten hızı vs gayet iyi. Kopma vs yaşanmıyor. 96 TL bir ücreti var sanırım ilk abonmenlikte. Ben memnunum fiber hat varsa eğer bölgenizde süper online yi yahut arkadaşın bahsettiği netspeed i tercih edebilirsiniz

yciv

Teşekkür ediyorum kardeşlerim acaba ttnet engelli tarifesi 2018 güncel telefonla veya yalın internet sınırsız olarak en düşük ücretli kaç tl dir ve Türkiye'nin her şehrin de aynımi ücretler ?

Merhaba ben İşitme engelliyim..Ev İnternet Tavsiye öneri istedim yardımcı olur musun?

[SIZE=2][FONT=arial black]Merhaba Arkadaşlar

Ev İnternet VDSL hangi en iyisi paket ?
[/FONT][/SIZE][FONT=Calibri][SIZE=2][FONT=arial black]bizim evde 35 mbps kadar VDSL oluyor

Vodafone vdsl mı yoksa Türknet vdsl mi? Hangi memnun kaldın ? Tavsiye eder mısın Saygılar :)

not: Türk Telekom Hipernet 24 mbps 100 gb 78 TL ödüyorum çok pahalı geldi Yakında Sözleşme bitecek..

[/FONT][/SIZE]
[/FONT]

Son düzenleme:
çok iyi Bende başvuru düşüyorum ama soru çok yaşandı mı ? İnternet kopuyor mu? halil385

çok iyi Bende başvuru düşüyorum ama soru çok yaşandı mı ? İnternet kopuyor mu?

Türk Telekom altyapısını kullanıyorlar bir sorun oldu mu zaten onlar türk telekom ile görüşüyorlar şu ana kadar 1 kere türk telekom altyapı çalışması nedeniyle 3-4 saat netim kesildi ama üst komşumun da telefonu dahi çalışmıyordu yani sorun türk telekomdandı.
Bu arada Türk Telekom ile anlaşmamı bitirmeye çalıştığımda resmi olarak başvuru yaptığımda 3-4 defa aradılar baya makul ücretler sundular 50 liraya kadar düştüler normalde 70 lira ödüyordum engelli tarife olarak. Bu da bilgi olsun :)

halil385

ttnet böyle bilene indirm yapıolar tarıfede yazandan az ücret ödüyon ama bilmezsende başka türlü indirim yapıolar.2 yıl oldug için durmlar şimdi nasıl bilmiyom hangi tarıfesını kullanıyodun ve hangı tarıfeyı 50 tlye verecek oldular.benm taahhütde gelecek ay bitiyo elımde pazarlık edecek koz olsun.

-mka
75 gb akn 20 mbpse kadar internet engelli tarifesiyle 60 liraydı taahüt yoktu. hızımı arttırmak istediğimde vdsl yapısına bir türlü geçemediler ben de türknete başvuru yaptım.

Pc~KopaT
35 mbps hız AKN yok taahüt yok ev telefonu 1000 dakika engelli inidirmiyle 48 lira şu an

Zorro

20 mbps e kadar diye yazdıkları için genelde 16-17 alabiliyordum hızı AKN dolunca 8'e iniyordu. İpTV kullandığımdan o hızlar yetmiyordu. Şimdi rahat rahat fullHD yayınları donmadan izleyebiliyorum.
VDSL ise ADSL bağlantı türünün bir üstü yüksek hızlara çıkmak için bağlantı türü değişiyor ve bunu destekleyen modem de şart. 24 mbps üzerine çıkamıyor ADSL bağlantı türü

Son düzenleme:
aklın varsa ttnet ten uzak dur. Turkcell superonline fiber bağlat tarifeleri gayet ucuz ve hızlı.

bol bol film ızlıyorum, oyun indirip online oynuyorum diyorsan en ideali turkcell fiber

Süperonline çok istedim bizim Apt Fiber yok :( Adsl veriyor
Türknet 35 mhps VDSL veriyor
Vodafone 32 mhps VDSL veriyor
Türk Telekom 24 mhps Şu an kullanıyorum Fiyat çok yakında sözleşme bitecek
Türknet 35 Mhps Başvuru düşüyorum siz memnun kaldın diye bende istedim İnşALLAH Allah nasip etsin
Sardonyx35

Benim kablo internet
Tv + internet 47 tl ödüyorum
Engelli tarifesi falan değil
25mbps hız 50gb kotalı
Kotayı aşınca hız 8mbps oluyor

DissFlex

Kablolu internet mı varmış
Adı nedir
Uydunet mi D Smart mı Digitürk mü nedir söylesene
Bu kablolu deyince kaplomu bağlıyor internete
Wifi yok mu

Dolar 4 75 düşüyor bile
Bu Türksat da kesilme falan var mı
İyiymiş LED televizyon mu gerekli Wifi bağlantımı gerekli,Turksat için.
Eğer öyleyse modem derdinden kurtuluyum bari

Merhabalar kesinlikle bu konuda Turkneti tek geçerim Bknz. https://turk.net/engelsiz-tarife/#/tab_a Polemiğe girip fazla araştırmanıza gerek yok ! Adamlar. 48,75 e muazzam hizmet veriyorlar TTNET Vodafone Superonline taahhutlere bağlı kalmayın, fazla ücret ödemeyin, fazlasıyla memnun kalacaksınız ve hatta davet koduyla (buraya tıklayarak; https://turk.net/p/MXN12PS17AMI/) üye olunduğunda birer ay üye olacak hemde üyeye ücretsiz imkanı değerlendirin derim. https://turk.net/p/MXN12PS17AMI/

Altuntaş

güzel tarife fakat, ttnet alt yapısı kullanıldığı için paketinizden hiç bir şey anlamıyorsunuz. Turkcell fiber net alt yapıyı kendisi çekiyor ve bağlıyor temiz işçilik var o yüzden Turkcell de ısrarcıyım :)

Üst Alt