Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

:D :D
GfvCPL0XcAAoLB1

Bu günü bırak cumartesi pazar gündür gülüyorum,Allah bozmasın..uzum zamandır böyle bir şeye tanık olmamıştım,güzelde eğlendim 😂😂😂

Tokmakla adamın cebini kaşıyor,doğallığı ne kadar özlemişim ve🫣🤣🤣

Dansöz nana gibi🤣 teyze haklısın,bunu paylaştım diye bana şimdi Arabistana git derler..çok haklısın ne diyelim.. dansöz nana gibi 🤣🤣

Kadınları erkeklere karşı itici hale getiriyor sözünde haklısın teyze😄 soyunan da bu kadar da yapmayın be 😂

Dansöz nana gibi🤣 teyze haklısın,bunu paylaştım diye bana şimdi Arabistana git derler..çok haklısın ne diyelim.. dansöz nana gibi 🤣🤣

Kadınları erkeklere karşı itici hale getiriyor sözünde haklısın teyze😄 soyunan da bu kadar da yapmayın be 😂
Modayla alakalı. Aynı moda erkeklere de tayt giydirdi. 😁80lerde ve 90larda da göbeği açık kadınlar hatta erkekler vardı. Yarım tişört giyerlerdi. 70lerdeki mini etekler simdikiler ile kıyaslanamaz bile. Kadınları erkeklere karşı neden itici hale getirsin? Bence Sorun Yok. Estetikli kizlari da güzel giyinen kızları da seviyoruz. Bir de sadece Türkiye'de böyle giyiniliyor demiyor mu? Hadi ordan. Eleştirmek için eleştirmiş menopoz teyze. Bari namaza başlasın da cennete girme ihtimali ortaya çıksın... 😁

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri