Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Annemin, "Cumhurbaşkanı mısın oğlum, her vilayette nasıl tanıdığın var?" demesi. 😁

Şapkamın kafamdan uçması, sanki sevgilimmiş gibi peşinden koşup yakaladım. :D

Canım yeğenim Hira'm, dayısının güzeli, illa Ayrton Senna'yı bana da seyrettir, dedin. 1992 Monaco'yu izledin, çok beğendin, peşinden Ayrton Senna videosu yapıp bana atıyorsun. Hem de ne güzel yapmışsın, dayının solgun yüzünü çok hafif gülümsettin, canımsın. :) 😘🏎️🏁🏆

Revire ilaç yazdırmaya gittim, Doktor Atilla hoca,
-Telaş etme yahu, dönmene gerek yok. Oturabilirsin, demesi. 😁😁🙈 Elhamdülillah, enerjim hocamı da şaşırttı. 😁🙈

Temizlik görevlisi ablanın, yanlışlıkla asma kata çıkıp, "Yanlış geldim." demesi. :D

Çekime inecek numuneleri indirirken, koca kumaş topunu da farkında olmadan aşağı indirmem. 😁😁

Sokakta oturan komşumun arkasından gelerek sesli şekilde:
-Selamünaleyküm, demem.
-Allah iyiliğini versin, ödümü kopardın Emrah. 😁😁😁🙈

Canım abimin sevgi dolu mesajı. :) İyi ki varsın Oğuzhan abi. :) Ulan Emrah bu hâlinle bile bu kadar seviliyorsun ve sosyal medyada da hayranların çok, bir de annen ve oğlunu dinleyip tam ciddiyete geçsen, neler olur bilmiyorum ama ben yapamam abi, delinin işi deli olmak, böyle eğlenceli olmak. :D

Sen de iyi ki varsın güzel kalpli kardeşim benim,🙂

@EMRAHBV,

Estağfurullah, biz seni her halinle seviyoruz, ayrıca halinde bir gariplik yok, kendini soyutlama. Burada aslan gibi ağabeyim var her zaman biliyorsun 🙂 ne zaman bir sıkıntı bir derdin olursam mutlaka bana yaz anlaştık 🤝

Estağfurullah, biz seni her halinle seviyoruz, ayrıca halinde bir gariplik yok, kendini soyutlama. Burada aslan gibi ağabeyim var her zaman biliyorsun 🙂 ne zaman bir sıkıntı bir derdin olursam mutlaka bana yaz anlaştık 🤝

Estağfurullah, biz seni her halinle seviyoruz, ayrıca halinde bir gariplik yok, kendini soyutlama. Burada aslan gibi ağabeyim var biliyorsun 🙂 ne zaman bir sıkıntın bir derdin olursa mutlaka bana yaz anlaştık 🤝

Cümlemizden abicim 🤲

Düzenleme seçeneği olmayınca böyle devamlı düzenleyip yapıştırıyoruz, Bülent abiye selamlar 🙂

@EMRAHBV,

@OğuzHan112 Abicim seni biraz güldüreyim. :D Komşumuzun kızı Arzu abla, sokakta bir gün kedi bulmuş; almış ve eve gelmiş. Annesi Aysel teyze demiş: "Madem besleyeceğiz, kısırlaştıralım." :) Arzu abla doktora telefon açmış. Doktor o zamanın parası:
-10 milyon. demiş.
-Biz koskoca annemi kısırlaştırdık, 3 milyon verdik, 100 gram kediye mi 10 milyon vereceğim. demiş Arzu abla.
-Kapa telefonu ... kurusu diye bağırmış doktorda. :D

@OğuzHan112, Bir günde Arzu ablanın babası Galip amca, eve hiç para bırakmadan gitmiş. Akşam eve gelmiş, yemiş yemiş.
-Başka bir şey var mı? demiş
-Hem para bırakmadın, hem yemek mi istiyorsun? Fırında .... ki var. Isıtıp getireyim mi? demiş Arzu abla da. :D

Berbere girdim; Doğan abi yemek yiyordu, buyur etti. Aç olmadığımı söyledim, tıraşa geçince, "Aç ayı oynamaz, yemeği yedin, yap bakalım tıraşı. " dedim. Gülüştük. 😁🙈

Eski iş arkadaşım Fatih'in telefonuma attığı eski bir fotoğraf, Allah iyiliğini versin, gülesim yoktu. :D

Pazardan sivri biber istedi annem, ne hikmetse içinde bir tane salatalık çıkınca onu bana verdi. "Bunu sen ye." dedi. "Hıyar" demek istedi herhalde. 😁

Cengiz'in izlediğimiz film videosundaki Çinli kızı beğenmesi, oğlum koca ülkede kız mı kalmadı? Çin'den gelin mi alacağız? :D

En gıcık kaptığım kelimenin, yeryüzünde en çok sevdiklerimden birisi tarafından söylenmiş olması. :D Bey oğlu Bey ha. :D

Üst Alt