Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bunaldım, istifa edeceğim! OHAL engel mı?

çalıştığın kurumumda şef yada müdür müdüre ile konuştunmu rahatsızlığından bahsettin mi ? bence konuş amirinle ve durumu anlat ona istifa ederek risk almaktan sa ücretsiz izin al kafa dinlemek hatta yeniden tedavine başlamak için ..

Arkadaşım görevde yükselme sınavları her yıl mebde açılıyor ve devlet kurumları içinde en çok açan kurum meb bence görevde yükselme sınavlarına gir yardımcı hizmetli statüsünde olanlar için 3 yıl görev yapma şartı aranıyor biraz sık dişini be güzel kardeşim böyle fırsatlar insanın eline zor geçiyor memur olursan rahat edersin ben memur olarak atandım diyeceksin tuzun kuru mebde çalışıyorum okuldayım yh sınıfı okullarda zor anlıyorum görüyorum bir engellinin yapabileceği iş değil haklısın ama sabır et görevde yükselme sınavlarına hazırlan gir 70 ve üzeri puan al bak ondan sonra nasıl rahat ediyorsun pire için yorgan yakma derim ben

Arkadaşım görevde yükselme sınavları her yıl mebde açılıyor ve devlet kurumları içinde en çok açan kurum meb bence görevde yükselme sınavlarına gir yardımcı hizmetli statüsünde olanlar için 3 yıl görev yapma şartı aranıyor biraz sık dişini be güzel kardeşim böyle fırsatlar insanın eline zor geçiyor memur olursan rahat edersin ben memur olarak atandım diyeceksin tuzun kuru mebde çalışıyorum okuldayım yh sınıfı okullarda zor anlıyorum görüyorum bir engellinin yapabileceği iş değil haklısın ama sabır et görevde yükselme sınavlarına hazırlan gir 70 ve üzeri puan al bak ondan sonra nasıl rahat ediyorsun pire için yorgan yakma derim ben

Arkadaşlar hakkımızı ve haddimizi iyi bilmemiz gerekiyor evet insanların vicdanına bırakılmak çok zor ama biraz sabretmemiz gerekiyor.Arkadaşım atanmak için geçirdiğin süreci verdiğin emeği hatırla rahatsızsan git bir hastaneye tedavini ol rapor alırsın o sırada kafanı da iyice dinle. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

istifa son çare olmalı.. rahatsız isen zaten rapor olayı var tedavin bitinceye kadar istirahat raporu al.. meb yardımcı hizmetler sınıfının memnuniyeti kurum amirinin kişiliğine göre değişiyor.. çok mutlu olanda var çok mutsuz olanda temizlik yaptıranda var masa başı iş verende.. genel olarak okullarda temizlik işleri yoğun ve özellikle fiziksel engelli arkadaşlar için cazip değil.. böyle sıkıntı yaşayan arkadaşlar il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri halk eğitim ve rehberlik ve araştırma merkezlerine tayin olma çaresi araştırsınlar..

chelıx

Bende çareyi ilçe meb yazmakda buldum ilçeye atandım ilçedekiler yüzümüze bile bakmadı açık kadromuz yok okullara gitceksiniz dedi hastalığımdan dolayı şu okulda çalışmak istiyorum diye dilekçe aldılar bizden direk okula yolladılar :( kararımızı sormadılar bile

Kardeşim Sağlık Önceliğin Tabii kii O Zaman Bırakman En Mantıklısı
Sağlığın Elden Gittikten Sonra Para Kazansan Ne Olacak, Yine Kazandığın Parayı Sağlığını Geri Kazanmak İçin Harcayacaksın Sonuçta..

Üst Alt