Ben de Balık burcuyum. Kendi yorumuma da yazayım:
Zodyak'ın tartışmasız en iyi, en mükemmel erkeği... İnanılmaz derecede zeki, inanılmaz derecede hayal gücü yüksek ve inanılmaz derecede duygusaldır. Her şeye duygusal tepki gösterir.
Balık son burç olduğu için kendisinden önceki burçlardan birer özellik almış olsa da; sonsuz merhameti, şefkati, bilgeliği ve hafıza kuvveti kendisine özgüdür. İyi niyetinden çoğu kişi faydalansa da onun için yardım etmek önemlidir. Neşesi, enerjisi, araştırmacı yönü ve mücadelesiyle göz doldurur.
İki kötü huyu vardır. Birisi dikkatsizlik, diğeri ise kararsızlıktır. O kadar kusur Albert Einstein'da da olur.

Muhteşem bir âşık, muhteşem bir romantik ve muhteşem bir fedakârdır. Onunla aşk yaşamak ancak masallardaki gibi olur. Sevdiğini türlü üstünlüklerle süsler ve zamanının çoğunu sana ayırır. Buna karşılık senden de büyük sevgi bekler ve bunun gösterilmesini ister.
Ara sıra dengesizlikleri ve çocuksuluğu tutsa da o kadar sevimlidir ki ona kızamazsın. İlk görüşte bu adam bir şeye benzemez diye düşünsen de iç dünyasına girince efsane olduğunu görürsün.
"Emrah, madem bu kadar mükemmel, ben bu adamın kırılganlığını ve diğer olumsuz yönlerini idare ederim. Romantik Prens benim olsun."
Çığlıkları kulağıma geliyor.

Bak dostum; bu adamın hayalleriyle asla dalga geçmeyeceksin. Ulaşamamış olsa bile onu ayakta tutan şey, köşede paslanmış o hayalleridir. Bazen senin omzunda ağlayabilir. Ona bir sevgiliyle birlikte bir anne şefkatiyle yaklaşman lazım.
Eğer onu idare eder ve sevgini gösterirsen, dünyada başka bir insanoğluna ihtiyacın yoktur. O senin her şeyini yapar ve seni kimselere vermez. Ama sevgisizlik ve ilgisizlik görürse, bir Balık gibi elinden kayıp gider.
Unutma; onu kaybettiğin anda hayatının hatasını yaparsın. Bir daha onun gibisini asla bulamazsın. Yanarsın da yanarsın.
O ise biraz üzülür, biraz kendisine zarar verir, sonra başka bir ay ışığının peşine düşer.
Bu erkeği elinde tuttuğun sürece, kim olursa olsun seni asla bırakmaz. Sadece su grubunun aşırı hassasiyeti seni biraz zorlayabilir. Onu idare edersen, Zodyak'ın kralı senindir.
O bildiğinden çok daha güçlüdür. O bildiğinden çok daha zekidir.
Ama Neptün bunu ona söyleyinceye kadar, bunu kendisi de bilmez.