Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyükşehir belediyelerinde maaşlar ne kadar acaba?
Arkadaşlar ben çalıştım ankara Büyükşehir Belediyesinde hem de başkanın makaminda alınan maaş normal memur maasıdir o sizin 3500 dediğiniz maaslar işçi kadrosunda çalışanlar için gecerlidir
Ya arkadaş bu konu sarpa sardi ben calistim diyorum size bilgi veriyorum hala 3000 TL diyorsunuz tmm gidince görün kardesim bordurana ihtiyacım yok benim
Arkadaşlar merhabalar.yeni başlayan memurun maaşı bekar için 2400 civarı+sosyal denge 800 civarı+ramazan bayramı,kurban bayramı ve yılbaşında 1000 tl+giyim yardımı 700 tl.maaş+sosyal denge her ay alınır diğerleri yıl içinde alınır arkadaşlar.maaş dolgun bir kurum .
Ya arkadaş bu konu sarpa sardi ben calistim diyorum size bilgi veriyorum hala 3000 TL diyorsunuz tmm gidince görün kardesim bordurana ihtiyacım yok benim
Ben öyle demedim adam gibi bilgi verdım siz sokakta gezerken ben Melih başkanın yanindaydim ayrıca önce bir araştırın konuşmadan önce tüm memurlar aynı maaşı alir
Kurumdan kuruma maaş artik degismez bu kanunudur siz alin siradan memurken 3000 TL maaş ben istifa ederim bu kadarda net konusuyorum adam gibi bilgi verdim siz hala dalgadasiniz
İnsan gibi konunuza bildigim icin cvp veriyorum siz benim adımı kullanarak hala dalga geçiyorsunuz o 3000 TL diyen kimse ankara Büyükşehir Belediyesinde maaslar ispatlasin
İnsan gibi konunuza bildigim icin cvp veriyorum siz benim adımı kullanarak hala dalga geçiyorsunuz o 3000 TL diyen kimse ankara Büyükşehir Belediyesinde maaslar ispatlasin
Konuyu acan arkadas sen muhendis olarak atanmadin önce bunu bir anla
Ben İzmir büyük şehir belediyesinde 1 yıldır kadrolu işçi olarak çalışmaktayım. Burada memurlar Lisan mezunları 2400 - 2500 arası alıyor önlisans 2150 - 2250 Lise 1950 - 2100 alıyor. Tabii ilk giriş.
EMRE YILMAZ
kardeş bizde anlamada problem yok sende bunu iyi anla burda sadece bilgi alışverişi yapıyoruz her belediyede olan sosyal denge tazminatı ankarada neden olmasın benimde çok tanıdığım var belediyede tamam maaş her kurumda aynı itiraz etmiyoruz bizim bahsettiğimiz maaş + ek ödemeler sdt ikramiyeler falan
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya o hesap işte bir de maaşı düşük olsa sanane yüksek olsa sanane demezler mi adama sen zaten tercih etmemişsin ya da yerleşememişsin.
düdüğün kim olduğu belli gireceksin adam gibi sınavına daha iyi puanlar alacaksın sonra içinin yağları milletin düşük maaşına değil kendi yüksek maaşına eriyecek anladın mı düdük
ysrkrdmr şu klasik çalışın sizde alın yüksek puan atanın laflarından vazgeçin. benim zekam çok olmadığı halde bunu düşünüp anlayabiliyorum sende zeka var ama nasıl bi zeka ise düşünemiyorsun kendinden farklı insanları anlamak istemiyorsun.
daha önce söylediğim gibi yine söylüyorum. herkezin kapasitesi farklıdır. herkezin yaşam koşulları ve engeli farklıdır. tüm bunlar ekpss sonuçlarını etkiler. ben günde 8 saat çalışırım 67 puan alırım sen günde 4 saat çalışırsın 85-95 alırsın. çünkü bu iş zeka kapasite meselesi sen bilgiyi daha iyi ezberler daha iyi öğrenirsin ne bileyim matematik zekan vardır.
herkez aynı zeka da olsa o zaman herkez 85-100 puan aralığında puan alırdı ve virgüllere göre atama yapılırdı . demekki zeki insan sınırlı sayıda. çalışmayla olmadığını bu millet sınavlar çıktığından beri biliyor.
benim açtığım konudsa bu konuya değindim. herkez eşit değil. herkez olabildiğince dengi ile mücadele etmeli ekpss de anak o zaman adalet biraz sağlanır.
engelliler bencil. hiç bir konuda birlik beraberlik yok. herkez kendi çıkarını düşünüyor ben atanayım ben mutlu olayım başkası ne yaparsa yapsın. oysa ben kendimden başka engelliler içinde mücadele verdim veriyorum. ama kıymet bilen varmı yok.
ankara belediyesini bende tercih ettim gelmeyeceğii belliydi ama umut dünyası işte nerden bilebilirdim doktor avukat olabilecek o kadar zeki insanın memur olmak isteyebileceğini . tabiki kazananlar zoruma gidecek çünkü bende hak ediyorum orda çalışmayı herşey puan deil. halim vaktim hak ediyor orayı. elbette çok maaş alırsanız zoruma gidecek çünkü adaletli bi şekilde oraya yerleşmediniz.