Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büyükşehir belediyelerinde maaşlar ne kadar acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen anlamıyorsun şunu belediyede ankara buyuk sehir Belediyesinde ek odeme döner sermaye ikramiye fln yoktur diyorumki sana 1 haftadir ben orda calistim kardeş baskanlik makamında benden başka kim iiyi bilecek

Suskun Mutsuz Umutlu

bak güzek kardeşim hemşeri sayılırız aynı toprakların çocuklarıyız söylediklerinde haksız değilsin haklısın tabi ki ve söylediklerine zaten bişey demiyorum gönül ister ki herkes atansın hiçbir engelli arkadaşımız kalmasın daha çok kadro açılsın ama olmuyor işte senden beklerdim ki atanan arkadaşlara hayırlı olmasını dile maaş konusunda da o kadar alırsalar çok üzüleceğim yerine inşallah o kadar vardır darısıda başımıza demeni beklerdim ve öyle düdük falan gibi çirkin sözlere de gerek duymazdın sana tavsiyem milletin maaşını bırak önümüzdeki sınava güzel hazırlan sende kendini kurtar

ysrkrdmr bak kardeş ben sıkıldım senden sana orda yazdimki 1 haftadir ama sen hâlâ anlamadın ben ankara Büyükşehir Belediyesinin baskanlik katinda çalıştım 3 yıl yani melih baskanin yanında oradaki maaş sistemini benden başka kimse bilemez döner sermayeymis ikramiyeymis bunları unut ha sadece promosyon alirsin yilda bir defa 3000 TL maaş da vermezler sana orda çalışan engelli memurlar lise mezunu ise 2300 üniversite ise 2500 maaş alir sen muhendis degilsin işçi değilsin o yüzden 3000 üstüne bir soguk su iç Melih başkan ikramiye fln vermez siradan memura bide uslubuna dikkat et millet sana burda adam gibi yardim etmeye calisiyor

ysrkrdmr

sen hala söylediğimi anlayamamışsın. bu iş çalışmayla olmuyor . ancak adalet ile olur o da yok. onun için tek başıma adalet için engellilerin hakları için uğraşıyorum ben. benim konularıma girişimlerime kimse destek olmadı olmuyorda elbette kazananlar umrumda olmayacak elbette onlar yüksek maaş alırsa zoruma gidecek. ben mutlu değilsem başkasının mutluluğu zoruma gider çünkü bencilleri sevmem ve adaletsizce memur olanları sevmem adalet yok .

engelin ne senin merak ettim.

o zaman senin yaptığında bencillik olmuyor mu başkalarını bencil olmakla sana kulak vermemekle suçluyorsun ama sen başkası mutlu olmuş atanmış bana ne diyorsun bir çelişki var bence bu işte

[FONT=Arial]Nasreddin Hoca çarşıda dolaşırken gevezenin biri: [/FONT]
[FONT=Arial]- "Efendi, az önce nar gibi kızarmış bir tepsi baklava götürdüler," demiş. [/FONT][FONT=Arial]Hoca aldırış etmeksizin ; [/FONT]
[FONT=Arial]- "Bana ne ?" demiş. [/FONT]
[FONT=Arial]- "Ama baklava tepsisini sizin eve götürdüler" demiş geveze. [/FONT][FONT=Arial]Hoca terslemiş adamı; [/FONT]
[FONT=Arial]- "O zaman sana ne[/FONT]

ysrkrdmr doğal değil . anormal . benim konularımı ve mesajlarımı zihinsel engelli olmayan ve akıl sağlığı yerinde olan her insan mantıklı ve doğru bulur. ama çıkarlarına ters düşer işine gelmez destek olmaz orası var :)

EMRE YILMAZ

ordaki maaş sistemini benden başka kimse bilemez nedir :) melih başkanın yanındaydım derken görende danışmanıydın sanacak her neysen nesin tamam senin dediğin maaşın bi kuruş üstü de altı da değildir sen haklısın burda herkes senin yaptığın gibi bildiği kadarını söylüyor

Ewt danismaniydim hiç olmassa agzi açık ayran budalasi gibi 3000 TL gibi olmayacak rakama elimi açmam belediyenin kapısı açık gidin sorun 3000 TL deyinde size bir kahkaha bassinlar ayrıca telefonuna var nette arayın sorun ordada kahkaha atsınlar hata bende adam olana bilgi verilir

Önce bir şükür etmeyi bilin para hesabı yapacaniza hemen şükür etmeyi ogrenin

Ayrıca melih baskanin danışmanı olmana gerek yok maaş öğrenmek için kurum kültürünü kurum çalışmasindan haberiniz olmadığı için doğal

Ayrıca melih baskanin danışmanı olmana gerek yok maaş öğrenmek için kurum kültürünü kurum çalışmasindan haberiniz olmadığı için doğal

Bu ne terbiyesizliktir ya adam gibi konu açılmış bütün iyi niyetimizden bildiğimiz bir konu hakkında bilgi verdim etmediğiniz hakaret demediginiz laf kalmadı o zmn sizde kafanizi çalıştırın arayın belediyeyi sorun cevabini alirsiniz o zmn oturursunuz poponuzun üstüne ne biçim insanlarsiniz siz ya

Bu ne terbiyesizliktir ya adam gibi konu açılmış bütün iyi niyetimizden bildiğimiz bir konu hakkında bilgi verdim etmediğiniz hakaret demediginiz laf kalmadı o zmn sizde kafanizi çalıştırın arayın belediyeyi sorun cevabini alirsiniz o zmn oturursunuz poponuzun üstüne ne biçim insanlarsiniz siz ya

Neyin kavgası arkadaşlar birinin belediyede çalışması neden insanın zoruna giderki belediyeler güzel maaş verir kim ne derse desin ama siyasi bir kurum olduğu için bazen zorluk çıkar istemediğin yere itelerler
İzmir Karşıyaka bel 4150 maaş verir engelli petsonelinede ayda 150 tl ek ücret inanmayan google yazsın Karşıyaka bel memur maaş sözleşmesi imzalandı diye haberi çıkar
Belediye memur ile işçi arasını bulmak için sds parası +yol+yemek+bayram ikramiyesi var mesela izmir bel 200 yol parası 350 yemek parası bursa bel 750 bayram parası
İl Özel idareleri ve belediye sistem böyle ama tayin hakkı yok siyasi çok

Sonuç olarak orada çalışacak arkadaş bizim arkadaşımız bizim engellimiz biraz iyilik düşünün lütfen

yahu mühendis bile 4500 ü geçmiyorken biraz uçuk olmayın lütfen.

Arkadaşlar peki manisa BŞB. maaşları ne kadardır bilgi verebilir misiniz atandım ancak belgeler acıklanmadı aradım sordum sitemizi takip edin dediler ama maaşı sormaya da çekindim yol yemek sdt ne kadardır izmir'den gidip geleceğim için beni yeni sıkıntılar bekliyor evli ve iki çocuklu olmak da cabası ama Şükürler olsun RABBİM'e atandım...

Arkadaşlar diğer belediyeler verir mi bilmem ama ankara Büyükşehir Belediyesi vermiyor bunu anlamak bu kadar zormu anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt