Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

By-pass ameliyatı oldum felç kaldım

serkanbaba

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Ankara’da yaşıyorum. Geçen sene Mayıs ayında bacaklarımın şişmesi sonrası ankara MedicalPark hastanesine yattım. Kriz geçirdiğim söylendi. Daha sonra anjiyoya alındım 7 damarım tıkalı çıktı acilen by-pass ameliyatı olmam gerektiği söylendi.eve çıktım. 3 gün araştırdım İstanbul ulus liv hospitalde küçük kesi ile by-pass yapıldığını duydum hemen randevu aldım arabam ile atladık. Hastaneye gittik. Neyse hastaneye yattım. Ertesi gün ameliyat zamanı geldi. Şeker hastasıyım ve serebral abse ameliyatı olmuştum daha önce beyinden. Sabah 9da ameliyat başlamış 14-15 gibi ameliyat biter denmiş eşime ama saat 22de ameliyat bitmiş. Daha sonra yoğun bakıma almışlar 27 gündoğumu bakımda kalmışım.sonra hem sol bacak hem sol kol kaldıramıyorum denil şimdi hala yürüyemiyorum. 15 aydık fizik tedavi aldım. Hala eksikliklerim var. Hastane masrafı 198 bin lira tuttu. Allahtan özel sigortam vardı ödedi

Çok geçmiş olsun. Aradan zaman geçmiş inşallah sağlığınıza kavuştunuz

Çok geçmiş olsun..neden özel.. kimsenin işine karışmak haddim değil..lütfen özel hastanelere gitmeyin.. Türkiye de çok güzel devlet hastaneleri var..bir dönem çalışmış olduğum kartal Koşuyolu kalp damar hastanesi dururken neden özel?paranıza ve sağlığınıza düşman mısınız?

@serkanbaba,

Üst Alt