Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C-Leg Protez kullanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Güney Doğu Gazisiyim ve bunun tüm masraflarını Emekli Sandığı karşılıyor.
Cebimden 1 lra dahi vermedim.

Emekli sandığı sgk değilmi ?
Sgk ödüyorsa size ayrı bize ayrı ödeme yapıyor demektir.!
Bu insanlık ayıbıdır. Kaldıki inanın ben gazi olsam bu protezi devlet bana yapmasa zoruma gitmez.!
Ben kendi payıma kendi kusurumla sakat kalmadım.! Öyle bile olsa böyle bir ayrımcılık olamaz...:mad:
Düşünün ki milyonlarca hasta var devlet kimine ucuz ilaç kullanıyor. Kimine de ayrımcılık yapıp en pahalı ilacı kullanıyor...:confused:
Kusura bakmayın ama ben üvey evlat değilim ki devlet bana ayrı muamele yapsın benim babamda askerlik yaptı. Dedemde savaşta bir sürü düşman öldürdü...:mad:
Demekki babam bu devlete bana eziyet etsin diye vergi vermiş.!

Neyse seninle bu konuyu tartışmak istemiyorum.
Anladığım kadarıyla yaşın küçük ve bazı şeylerin farkında değilsin...

Tartışacak bir durum yok !
Sizde mağdursunuz bizde...
Sizden şu cevabı beklerdim evet devletin bu protezi bütün vatandaşlarına insan hakları gereği temin etmesi farzdır.
Yaşınız küçük ve bazı şeylerin farkında değilsiniz lafınıza karşılık vermeyeceğim...
Siz zaten tarafınızı belli etmişsiniz.
Sizin mantığınızla bakarsak bu ülkede terör bitmez tabi...

Tarafla falan alakası yok, hala daha yanlış konuşuyorsun. Dikkat et.

Ben bunu askerde mayına basarak kaybediyorum ve devlet bana sadece 30bin Tl tazminat veriyor.
Trafik kazasında ayağını kaybeden bir adam mahkemeye gittiğinde 800bin Tl tazminat alıyor.

Bana da o kadar tazminat versinler değil 70bin LT 100bin vereyim.

Yanlış falan yok, siz bakın nasılda kendinizden daha iyi bir örnek görüp kıyas yapıyorsunuz.!
Siz gene 30 bin tl almışsınız.! Az bile.. Sizin en azından bir muhatabınız var.
Ben ve benim gibiler ne yapsın :confused:
Sizin kavrayamadığınız bir tedavi herkeze eşit verilir. Ben size niye veriyorlar demiyorum. AB ülkelerinde bu protezin standartı budur. Benim hakkım olanda budur..
Daha iyisi varsa size daha iyisinide vericekler tabiki..
Bir de mantığınız yanlış 800 bin tl o uzvun diyet hakkıdır. Protez ayrı bir giderdir. 5 senede bir protez değiştirdiğinizi var sayın tazminat size protez için verilmiyor.
İkisi ayrı şeyler...
Sizden tabikide devlet bütün kolu, bacağı olmayanlara kaliteli protez vermelidir.Kaliteli tekerlekli sandalye vermelidir. Demenizi bekliyorum.
Ben burdan sizin hakkınızın 30 bin tl olmadığını söylüyorum. Devlet zalimdir diyebiliyorum. Ama siz benim için aynı şeyi söyliyemiyorsunuz.!
Aramızdaki farkı Allahın takdirine bırakıyorum.!

Almanyada yaşayıp almanca bilipde bir sigorta protez, ortez, t.sandalye ödeme bilgisini bizle paylaşmaktan çekinen birisi olsa olsa haksızdır.
Haklı olsanız o protez ortez sigorta ödemelerini gözümüze sokardınız.
Sizin ciddiye alınır hiç bir mantıklı açıklamanız yokkk!
Bu forumda sizin ne olduğunuzun delilidir. Bu cevabınız...

Biz ödeme bilgisi sunmanı bekliyoruz. Ne olduğu belirsiz. Forum yazıları ile cevap veriyorsun.
Kaldı ki ben o protezi Alman devletinin vatandaşına temin ettiğini ortepedi firmasından öğrenmiş biriyim...
Senin insanları yanıltıcı, beyanatlar vermenin amacı olsa olsa dediğim sebebden firavunvari yaklaşımındır.
Ekmek bulamıyorsak pasta yiyelimmi:confused:

Bir insanın yapay uzvu bir haktır. Bunu anlamıyan bir adamın Avrupada eğitim görmesi... Yazık ki ne yazık...
Devlet senin gibilerin yalan beyanatlarıyla hakkımı çalınca başın göğe eriyormu:confused:
Tekerlekli sandalyeni elinden alsak hoşuna gidermi:confused: Sürünerek dolaşmak hoşuna gidermi:confused:
Senin bizimle ilgili benim anladığım temennin budur...

Ne lafdan anlamaz adamsın sen. 2500 tl ye protez olmaz... Protezler. T. sandalye gibi gidip medikalciden aldığın hazır herkezin standart kullanabildiği araç değildir.

Hatalı bilgi veren ben değilim sizsiniz...

Yanlış yalan beyanat verenin ALLAH ellerini kilitlesin mi?..
O zaman ne yapıcan yazılarını başkasına mı yazdıracan?
Görürsün o zaman kuma muma gömmeyi....
Engellilik üzerinden Yalan, yanlış bilgi vermek dünyanın en büyük kötülüğüdür...

Çok ciddi yazdım sen kayle alma okuyanlar belki alırlar.... Ne olduğunu neye hizmet ettiğini bilmeyen almanyada kala kala havasından siz de değişmişsiniz!
Bilirsin almanyanın bilmem nesine bilmem nesine güven olmaz diye...

C-leg cihaz hak.

Arkadaşlar aranızda c-leg cihaz kullanan varmı bunun hakkında bilği almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt