Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C180 Mercedes mi yoksa Passat mı?

ceyhani01

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yeni araç alacam ksımetse ama aklımda iki araç var mersedesin c 180 komprösör avangatre sport diğeride pssat fakat ben karra veremedim bu araçları kulanan varsa ltfen yazssın sizlerden gelen yorumları dikkate alacağımdan yorumlarınız önemli benim için sizce hangisini alyım tşkrlr

passat 1.6 dizel bir yakınımda var yakıtta cok ekonomik performansta da müthiş 240ı görüyor :) paran varsa kesinlikle tavsiye ederim

Araba forumlarında daha iyi bilgiiiler edinebilirsin diye düşünüyorum detaylı karşılaştırma falan yaparlar incelediğin modelleri tam yazarsan , ben merso derim tabiki ..

Tabiki Mercedes :) dediğin mercedesin modelini ankara gümrükte görmüştüm harika bir araba.Ama 100 km'de 7-8 litre benzin yakıyor.Passat'ın dizeliyse ve devamlı gezeceksen bu arabayı seçmeni tavsiye ederim....

çok karasız kaldıysan,ooooo portakalı soydum başucuma koydum ....... tekerlemesiyle karar ver bence:) ne de olsa ikiside birbirinden üstün araba,şunu al demek zor.

Eğerki benzin konusunda sıkıntı yaşamayacaksan mercedes ancak paassatın dizelide yakıtı ekonomik sağlam araba en az mercedes kadar sonuçda alman arabası ben passat alcam sanada tavsiye ederim...

güvenlik ve donanım bakımından merceders yakıt sorun olmayacaksa passat ta en az onun kadar iyi daha ekonomik ama hangisi dersen tabiki merceders

Yalnız bildiğim kadarı ile passat 1.6 dizelin otomatik viteslisi yok raporun ne yönde bilemiyorum ama mercedes muhteşem

arkadasım mercedes c 180 km 400 550 arası yakıyor haberın olsun passatta ondan assagı kalır yanı yok ama su bır gercek mercedes bır marka ve guven abıdesı olmus sorunsuz bınersın ancak servıs yakıt parca fıyatları normalden bıraz yukarda haberın olsun arac alırkende sunu sakın unutma sen hangısı begenıyorsan onu al benden tavsıye sımdıden hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesın...

o kadar param varsa,tartışmam bile c180 alırım paşa paşa binerim.

Kardeş şimdi bii arkadaş demişki mercedes sin kalitesi tartışılırmı !!Yaa atladığınız bir şey var.Mercedes güzel ama Passat ta kötü bii araba değil passat 2.0tDİ 170 hp Dsg kullandım bir süre bastığın zaman 275km hızı görüyosun.Açıkcası hız üzerinden kıyaslama yapma başka şeylerden yap.
SANA BAŞARILAR

mercedes in kalitesi tartışılabilirmi dersin ?

Neye göre

C 180 ' i bir kullanıcı olarak tavsiye ederim, can güvenliği ve aşınabilecek parçalarındaki dayanıklılık konusunda (mukavemet ) diğerlerine göre bir adım daha önde diye biliyorum.Yakıtına gelince, gözünüz devir saatinde olur ise emsal motor gücündeki diğer araçlardan fazla yakmaz.

passat ta 260 hız gostergesı varken arkadas 275 km cıktıgını nasıl anladı merak ettım dogrusu kı cıkmaz cıkamaz dıno testıne sokalım ıddaya bıle gırerım

kardeşim hangısini alırsan al bınecegın araba en güzel arabadır , ancak ; Allah başa vermesin istenmeyen bi olay başa geldiğinde o zaman bındıgın arabanın kalıtesı ön plana cıkar bu durumdada mersedes passatın 1 adım önünde olur , şahsen kendim bu güne kadar mersedesten başka araca binmedim , binemem.. hakkında hayırlısı olsun kardeşim...

Ya arkadaşım passat 2.0 tdi ile mercedes 1.6 benzinli aracı kıyasladığının farkında mısın ?ben hem c 180 k yı hemde 1.6 tdi passatı kullanma fırsatı buldum 1.6 passatla 2.0 passatı kıyaslayamazsın bile 1.6 tdi o araca yetmiyor o açıdan mercedes hem çok güçlü hem çok şahane bir araç anladığım kadarı ile ötv siz alınacak yalnız 1.6 tdi passatta otomatik vites yok haberiniz olsun mercedes mercedes başka söze gerek yok

effe;

Arkadaşım modifiyeli arçlara ayrıca hız ve devir saati takılıo idaa konusunda yaşın yetmez aklını ermedi şeylere pek karışma!!

ECU 250 km/h'ın üzerine çıkılmasına izin veriyor mu ki?

arkadaşım yalnış alıntı yapmışsın ben 250 veya 275 yapmış onu tartışmıyorum alıntıyı okursanız

k. bakma yanlış oldu, ama düzelttim sanırım ;)

C180 1600 cc yi aşmıyormu? Ötv den nasıl muaf burasını anlıyamadım?

Mercedes inanılmaz yakar.Hani bir kadını okşar gibi de okşasan o gaz pedalını yine yakar yine yakar.Ancak zerafeti,sağlamlığı ( öyle eski mercedes sağlamlığını da beklemeyin) vs bakımından daha üstün bir araç..
1.6 motor ne kadar torklu olursa olsun ( ki vag grubunun dizel motorlarının ahım şahım torkları yoktur) o kasa için çok düşük.Yakıt,aynı motora sahip araçlara göre fazla olacaktır.Ancak burada dikkkatinizi çekmesi gereken şey "Doğuş Grup"tur.Gerçi ülkemizde resmen şişirilmiş durumda olan vwcileri düşününce onların kullancılara ettikleri az bile..
Param çoksa mercedes,sabrım çoksa vw alırdım.
ECU 250 km/h'ın üzerine çıkılmasına izin veriyor mu ki?
Limitör kaldırılabiliyor.ancak adı geçen araçlardan hiçbiri uçurumdan atmadığınız ya da motor modifiyesine girmediğiniz sürece düz yolda reel 250 km/h hızına çıkamazlar.

Marka reklamı yapmaya mı açtınız bu konuyu paran varsa uçak al bizene ben serçe alacam az bulunuyor diye

bir sürü araba siteleri var karşılaştırma yapılabilir ama alan yapabilir 2. de lüks araçlar karar sizin ama eski yıldızlılar gibi sağlam değillermiş duyumlarıma göre vw zaten akresif kullanıma uygun değil ben birtane perte çıkarttım şimdi eski yıoldızlıya biniyorum gayet memnunum 250D

1800 motor c sersi mercedes 400-500 nasıl yakıyor anlamıyom bensinse olabilir belki.... (alacaksan lpgli olması lazım) .... ben e 200 le iller arası gitmiştim bi arkadaşla lpg idi 90 tl ye gittik geldik 3.5 saatlik bi yoldu gidiş geliş 7 -8 saati buldu. c180ler bunlara göre daha az yakar bana göre... ayrıca kaç modele bakıyorsunuz1994-1996 arası felan mı ... e 200 dediğim arac 1990 model di ...

efekt bahsettikleri araç benzinli 1,6 cc sahip ve o kasaya küçük geliyor sırf bu modelide türkiye ve vergisi çok alınan ülkeler için üretildi 2006 dan da aşağı değil c180 kompressorler

Üst Alt