Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C180 Mercedes mi yoksa Passat mı?

fatihim o arabaları rüyamda anca gördüğüm için anca gerçkelere bakabiliyorum:D ne yapam hayallerimiz bile eskidi bea:)

Dostum mercedes c180 kompressor motor oldugu için cok yakıyor ve lpg uyum saglamıyor elinde kalır araba gezemezsin bende mercedes alıcaktım cok arastırdım yakıt olarak basa bela bak spor araba düşünürsen bagajıda cok geniş peugeot rcz porshe gıbı makına ben aldım cok memnunum 156 hp otomatık vites mecedestende passattanda daha cok özelliğe sahip elektrıklı hafızalı ısıtma sogutmalı koltuktan tut afl sürüse duyarlı fara hıza göre arkada acılan kanat vs vs vs.. cok sekil bir araba ferrari gibi ilgi ve dikkat ceken bır makina düşün petrola girdim benzin alıcam mıllet işini gücünü bırakıp aracın yanına geldi :) bir arastır bak derim peugeot rcz..

arkadaslar parası olan adam icin bence audi q7 güzel arabadır burda her şey paraya bakıyor onun icin bu dediginiz arabaları ötv yararlanıp alacaksanız yazık neden derseniz bu kadar lüks otoda 1.6 motor az kalır ve hic bir zevk vermez ama parayı basar 2000 motor alırsan sorun yok

O eskidendi artık kücük motorlardan en az 2000 cc bır arabanın ürettigi güc tork saglanıyor.. Benim arac 1600 cc türkiye gecilme istatisliğine bakarsan % 16 biraz arastırıp yorum yazarsan daha mantıklı olur..! vw scirocco 1400 cc ama 160 hp mazda rx8 1300 cc 263 hp vw golf 1400 cc tsı 160 hp mini cooper s 1600 cc 156 hp mercedes c 180k 1600 cc 156 hp peugeot rcz 1600 cc 156 hp daha aklıma gelmeyen niceleri bu araclar ister uzun yolda ister sehir icinde hatrı sayılır gücteki makinalar...

dangerman hartılatırım mercedes in 1600 cc motoru yok yanlış bılıyorsunuz 2011 yılında pıyasaya cıkcak 1600 motr hacımlı aracı oda bızım ülkemıze 2012 yılından erken gelmez

yok ki param marka düşüneyi..anca elin gavurunun kullanılmış 15 yıllık arabasını bulduk diye borç harç alınca balonsuz havalara uçtuk...şimdi biz garipler anca uzaktan miyaaav diyebilir...
bu sözlerim beni bağlar hiç bir kişi ve kuruluşu bağlamaz ..alırsanız hayırla binin...kazasız belasız...

olm madem toplmda aşagıılanmısın ezilmişin hor gorulmsun yerden yere vurulmusun şık bir sekilde "engellii"(ya da "özüğlü" de cok sık hakkaten) denmişin, birileri seni brda adam yerine koyup fikirlerini aldıgı için sevinmen gerekir. tabi psikolojimiz b.k gbi oldugu için ne yapsalar bos. illa ki bir ima sesicez, kucumseme olarak alıcaz, engelli olmadan once kral gecinenler kendilerine yediremiycek(g.tü yerse intahar da edecek)..

barok,bende ömründe bu marka arabalara binmemiş birisiyi ama senin kadar ileri gidip sınıf çatışması dersi verecek,fakir edebiyatı yapacacak kadar işi büyütmedim(k).matrak bir cevap verdim o kadar.engellilerin arasında da,maddi durumu iyi olan var,zayıf hatta kötü olan da var.bu hayatın gerçeği.o ''ben sizden değilim ha'' mesajı gönderiyormuş,PARDOK BAROK BİZ KİMİZ DE O BİZDEN OLMAMAK İÇİN ÇABALIYOR!

Burası forum bir kişi bir şey sormuş konuyu beğenmediysen veya ilgilendirmiyorsa yorum yazmazsın olur biter.Gerek yok bu tarz yorumlara arkadaşım...

Soruya gelince eğer mercedesin en donanımsız arabasını alıp bineceksen passat ın full versiyonunu al derim he 2 araın da en dolusu ise mercedes tabiki ayrıca mercedes de 1600 motor yok diyen bi arkadaş vardı c180 de 1.6 motor seçeneği mevcut arkadaşım...

vay bea sınıf çatışmasına bak hele :)
adam mercedes le sınıf çatışması kurmuş aga ben lcd tv alacam ne yapalım hangisi alayım :) deme diğerlerinden farkım var :) bende çok para var deme :)

bu konuyu açanında alacağını zannetmiyorum deli kuyuya taş attı sizde uğraşın işte;) arabayla sınıf atlanmaz bence bu düşünce kuşbeyin düşüncesi arabaya kalite için konfor için rahatlık için binilir. sana araban için değer verecek adamdan uzzzaaak kaç

hatırlatman için tskr ederım ama mercedes c180 kompressor 1600 motor ve otomatık vıtes bır arac türkiyedede cok var araba.com da engelli araclara bak satılık kac tane var biraz arastırsanız yorum yazarken yada bilmediğiniz konularda emin konuşmasanız :)

mercedesin A serisi harıç 1600 cc motar hacımlı aracı yoktur 15 yıldır oto alım satım işlerıye ugrasırım benden daha iyi bılemezsınız sanırım mercedes benz almanya 2010 yılı üretim palnına 1600 cc motor hacımlı arac üretme kararı almıstır pıyasaya yenı cıkmıştır bilginize

yeni c180 k mercedesler 1,6 motor otomatik vites 156 bg.Topkapıdaki mengerlerden araca bizzat baktım.amg paket olan.ötv indirimi ile 68 bin tl ye düşüyor.çok almak isdedim fakat bütçem yetmedi.40 bin tl bütçe var.bende mecburen passat alacam.herhalde

passat da iyidir ya, yeni kasası geldiyse tabi. ya da passat cc de c180 ayarında bir araba(bana gore) ama onun da maliyeti 40 bin den fazladır.

hasan gerger;

Aynı arabaya Ankara gümrükte(almanyadan gelen araç)39000 lira demişlerdi.Bizim burda ÖTV düştüğünde dahi Almanyadaki fiyatı yakalayamıyoruz.Bayiler süper para kazanıyor anlaşılan...

bende dahil oalyım ve birazdaha kafa karıştırayım :)

passat cc nin bildigim kadarıyla otomatik 1600 motoru yok. ayrıca bir seçenek daha sunayım. eger sedan tarzından başka birşey diüşünüyorsan sana peugeut RCZ ye bak derim. türkiyedeki fiyatı ortalam 72 binlerde ötv li fiyatı ötv düşeceksin 1600 motor otomatik yada triptonik yurtdışında ise 23 - 25 bin euro civarında

ha ben bi arabaya bu kadar para verirmiyim yok ama olsada vermem. ama işte konuda mercedes passat son modeller konuşulunca :)

7_RCZ_0907PC006.jpg

8_RCZ_0907PC024.jpg

suv tarzı birşey düşünürsen VW tiguan ıda bir incele derim

arkadaşlar yurtdışından araç getirmek.şuan yapılacak en büyük hata.yurtiçi şuan çok iyi.
arkadaşlar yeni passatlarda türkiyeye geleli baya oldu 2 seçenek varyani bizim engelliler gurubu için
1,cisi yeni passat 1,4 motor,122 bg, otomatik vites,benzinli tipi var(1.4 motorda dizel seçeneği yok)
2,cisi yeni passat 1,6 motor,105 bg, düz vites , dizel tipi var (1,6 dizel motorlardada otomatik seçeneği yok.ancak sol ayak engelli olup apart takrak alabilirler)

Üst Alt