Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Caddy mi Fiat Piremio mu Toyota coralla mı Auris-Verso mu?

selocan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arakadaşlar Sol bacağımdan %40 oranında ortopedik engelliyim H sınıfı sürücü olabilir ÖTV ve MTV den faydanalabilir Otomatik vitesli ve Özel tertibatlı araç kullanabilir Raporumu aldım Şimdi Araba alacağım Ama Herkez gibi Bende Kararsız kaldım

Sizce bu araçlardan hangisini alayım tecrübesi olan kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum

1) Caddy DSG 7 vitesi Otomatik araç 49.Bin TL
2) Fiat Piremio Troptonik Vites HUSUSİ 3 Muayene Yok 43 Bin TL
3) Toyota Corolla Otomatik araç 40 Bin TL
4) Toyota Verso Otomatik araç 40 Bin TL

Bu alacağım aracı 5 yıl değiştiremeyeceğimi satamayacağımı veya 5 yıl sonra satarken Fazla değer kaybetmeden Satacağımı düşünerek yorumluyalım

Selocan yanlış bir katogori yapmışsın. Nedeni ise piremio ve caddy ötv oranı ile toyotaların ötv oranları farklı. Değer kaybetmek istemiyorsan ötv si fazla olanları yanı toyotaları tercih etmelisin. Ama ihtiyacın caddy tarzı bir araç ise değer kaybını aramayacaksın. Diye düşünüyorum.

Ticari Gruptaki araçlarda % 15 Oranın ÖTV MTV bazı satıcılar %19 diyorlar
Binek Türü Araçlarda % 40 oranında imiş

Bu da demek oluyor ki 50.000 tl lik bir aracı ticari grubunda 43.478,26 - binek türünde 35.714,29 gibi fiyatlara alınıyor.

Evet hasan kardeş doğru diyon ama onlar nasıl hesaplıyor anlamadım yani bana caddy 58 dediler 48-49 ' a bırakırız diyorlar yanlışmı hesalıyorlar anlamış değilim fiat premio MTV ÖTV muaf 42 diyorlar nasıl yapıyorlar anlamış değilim bilen anlayan arkadaşlar varsa Yazsınlar Kazık yemek istemiyor açıkcası

cady haricindeki araçların hususi olup ve binek otomobil geçer ve bu araçlarda vergi basta olmak üzere cadyi parasal yonden katlar bu nedenle cadyi düşünmek yerine transpoerter olabilir daha genişlik ve verilen paralar nedeniyle..
ama doblo premio aynı otomobil ruhsatlı bulundugu için aracı aldıgınızda aynn corolla gibi tüm olanaklardan yaralanabilrisniz..
sahsi fikrim ise doblo dan yana hem dizel hemde otomobil gectiği için

Selocan onların verdiği fiyat 58.000/1.15-=50.434,79 ama ayrıca bayi indirimi vs. vardır. Hususi 58.000/1.40-=41.425,58 gibi.

ÖTV den MTV muaf olarak araç alan arkadaşların yorumlarını ve fikirlerini bekliyoruz

1) Toyota Corolla Otomatik araç 40 Bin TL
2) Toyota Verso Otomatik araç 40 Bin TL
1. toyota corollanın otomatik vitesi 40 Bin TL değil , 2. Toyota Verso otomatik vitesli 2013 model aracı yok daha doğrusu verso otomatik yok sıfır km. lütfen sağlam güvenilir bilgileri paylaşalım
corolla kampanyalı fiyatı
Corolla 1.6 Comfort A/T 46,800 ÖtV'siz fiyatı 33.428

Verso modelinde zaten otomatik vites yok

yorumlarınız için teşekkürler ama aldığın arabanın 5 yıl sonraki değerini de düşünmek gerek değil mi bu arabalar içinde en hızlı değer kaybeden araba fiat grubu arabalar 2 elleri çok düşüyor .

Caddy Comfortline dsg 57 bin tl normal fiyatı mtv ve ötv siz halini 48-49 diyorlar sizce nasıl hesapladılar

Bende senin gibi sol bacagımdan özürlüyüm ve aynı raporlara sahibiz.Bende senin gibi aynı araçları çok düşündüm.Sonra gittim dizel otomatik renault grand scenic aldım :mad: Almaz olaydım.ne kadar çok düşünürsen okadar b.ku çıkıyor.senin verdiğin seçeneklere bakacak olursak o kadar düşünmeye gerek yok kullanabilirsen işini görürse caddy iyidir.ama ileriyi düşünürüm dersen toyota can'dır :)

5 yıl sonra satarken hemen satmak istiyor isen TOYOTA dan şaşmayacaksın... CADYY ticari araçtır alıcısı azdır satılmaz demiyorum ama Toyota ile cadyy yan yana koy Toyota daha hızlı satılır...

fiat premio veya caddy otomotik vitesli kullanan var mı arkadaşlar

Anladığıma göre sen geniş araç almayı düşünüyorsun. bu konuda bütçen ne durumda.. ben şu an vw polo kullanıyorum çok çok memnunum. yakıt da fena deil. değiştirirsem bu kez golf'tan şaşmam. eğer kalabalık deilseniz golf'tan şaşma. yakıtta çok cimri.. polo'dan bile az yakıyo.. bu arada vw grubunun ikinci eli çok kuvvetli. fazla değer kaybetmez..

TOYOTA derim neden dersen bende 92 corolla gl var ben çok memnunum usta yüzü çok zor görürsün ben yaklaşık 2-2,5 yıldır kullanıyorum daha çok büyük bir sıkıntısını çekmedim çok şükür corollada karar kılarsan sana tavsiyem temmuz ağustos sonlarını beklemen olacaktır neden dersen yeni corolla bu yılın ortasında türkiye lansmanı yapılacak ve satışa sunulacak.
bir ata sözü vardır bilen bilir
baklavayı faruk güllüoğlundan
arabayı japondan(toyota honda vs vs)
evleniceksen hatunu ruslardan alıcan derler ;):p;):p:cool::cool:

Toyota veya Caddy almak için benim bütçem 45-50 BİN civarı heyet raporunda otomatik vitesli veya özel tertibatlı araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alabilir diyor ÖTV ve MTV den faydalana bilir yazıyor.
B sınıfı ehliyetimi H sınıfına çevireceğim 20 Temmuz 2013 de Direksiyon sınavı varmış en erken

Toyota ve Caddy arasında kaldım Toyotanın cadd gibi yüksek tavanlı ve otomatik vitesli arabası var mı acaba

bütçen 50 bine kadarsa vw tiguan al derim. işte sana yüksek araba :)

ben nette bulamadım detaylı bilgi tiguan ın otomatik viteslisi var mı ? bana link atsana

benim bildiğim malesaf 1.6 cc de yüksek tavan yok
rav 4 var oda malum 2000 cc yeni corollayı görmeden karar verme
birde skoda yeti var yüksek tavan benzinli otomatik bilgine..

ford c max 2007 de aldım. artık yılımı geçen yıl doldurdum. Ama nazar değmesin tık bile demedi. Bakım harici bir değişenim olmadı. Rahatlık olarakta konfor bakımından çok memnunum. Ve geniş araba. Tekerlekli sandalye katlamadan sığıyor.
Değiştirsem üstüne bu konforda hangi arabayı alacağım ki, daha masrafıda olmayınca satmaya kıyamıyorum.
Öneririm. Pişman olmazsınız.
Ben de caddy ve kango gibi bir araç düşünmüştüm. Arkadaşlarda denedim kesinlikle taksi konforu yok.
Onlarda bir modaya uyduk aldık diyorlar.
Pişman olup 5 yıl bitse diye bekleyenlerden biri olmak istiyorsanız alın elbette.
Sonuçta kullanacak olan sizsiniz.

basays;
Kuzu kurdun yol ford'un diye boşa dememişler.12 sene kullandım focus'u dediğin gibi tık demedi.
ford'un kuga'sıda 1.6 fakat düz vites.

Merhaba Arkadaşlar,

Caddy Kombi 1.6 TDI Confortline DSG ( Otomatik Vites ) Liste Fiyatı 57.590 TL Ben ( ÖTV+MTV) Muaf Olarak ) Kaç TL alırsam Aldanmam Arkadaşlar

Bu Konudan anlayan arkadaşların FİYATlarını bekliyorum

VW Ticari Araç - Caddy

41.000 tl ve altı benim fikrim bayi de sanırsam böyle bir fiyat vermiştir.

Çok keşke verseler 48 diyorlar kazık yemek istemiyorum

Ford Kuga 1.6 otomatiği var. imkanın varsa düşünmeni tavsiye ederim.

arkadaşlar maliyeden henüz onayım gelmedi ancak honda cıvıc en fulunu sordum normal fiyatı 54.900 tl %70 özürüme nekadar iner diye sordum hesap 35.000 tl ye düştü ilgilenenlere

Üst Alt