Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çakı bıçak kılıç satış sitesi açtık...

gorbi20

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşımla ortak çakı bıçak kılınç vs gibi ürün satış için site açtık ürünler tamamen kendi imalatımızdır engelli kardeşlerimize  indirimle ürün satılır ayrıca benden alıp eşine dostuna satış yapıp üç beş kuruş kazanayım diyen vereceğim linkin mailden özel yazsın böyle satıştan para kazanan bi sürü tanıdığım var özellikle Akın Paslanmaz | AKIN PASLANMAZ

Hayırlı olsun mutlaka sipariş vermeye çalışacağım :)

hayırlı olsun lakin sitede verdiğiniz bilgiler çok yetersiz daha doğrusu bıçağın fiyatı dışında hiçbir bilgi yok namlu ve tam boy ölçüleri çeliğin menşei, içerdiği alaşımlar, karbon miktarı, kalınlığı sapın neyden yapıldığı nasıl monte edildiği, su verme işleminin nasıl yapıldığı gibi bilgiler bıçağın fiyatından önce gelir birde kılıf hakkında tek kelime yok o da çok önemli

siteyi yeni devir aldım daha 2 gün oldu sizden böyle neyin eksik olduğu gelirse benim içinde iyi olur eklerim

engellilere indirimli satış yapıyorum derken %kaç indirim yapıyorsunuz?

Makul indirim yapıyorsanız bir çok arkadaşımız sipariş verecektir. Şahsen indirim makul ise ben almayı düşünüyorum..

Hocam hayırlı olsun.. Mutlaka bende sipariş vererek destekleyeceğim

arkadaşım tüm engelli kardeşlerimize %10 indirimli fakat bu alıcının alacağı çokluğa adete görede değişebilir eğer eşime dostuma satıp üç beş kuruş kazanayım diyen varsa yardımcı olurum çok para yatırmanıza gerek yok ilk 100 lik alın inanın akrabalarınıza bile satarsınız göndereceğim mallar resimdekinden daha farklıdır ömrünüzde elinize almadığınız belkide görmediğiniz mallar bunların çoğu el yapımı hep çevremdeki arkadaşlarım akrabalarım yapıyo bunları küçük kendi atölyesi olanlar inanın samimi söylüyom sadece ben kendim para kazanayım diye uğraşmıyom bende çoğu gibi malül emekliyim çok para peşinde değilim engelin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim engelli kardeşlerimde kazansın bu yazılarımı okuyanlara sesleniyom kaybedecek inanın hiç bi şeyiniz yok 100 tl nereye vermiyoruzki belki bakarsın rabbim kimimize bu işten yürü ya kulum der bakmışın büyük bi hırdavatcı olmuştur zaten ilk önce meyve takımından başlıyacağız alan hediyelik olarak bile alıyo düğünlerde en güzel hediye bu konuda görüşmek isteyenlere tel 5335779953

bülent abi senden bi ricam var yada bi öneri bu konuyu ertesi gün forma girdiğimde göremiyorum dolayısıyla bunu bi çok kardeşimiz bu yüzden belkide hiç göremiyecek ben kardeşlerimizin bu işten para kazanacağına eminim bu konuyu her gün siteye girdiğimizde önümüze çıkmasının bi yolu yokmu ancak bu konuya yazı yazılırsa önümüze çıkıyo

Devir kötü maalesef. Bir sürü suistimal söz konusu günümüzde. Bu yüzden insanlar doğal olarak ön yargılı. İnsanlar kendini suistimallerden korumak istiyor. Bu nedenle insanlar emin oldukları işe girişip emin olmadıklarından kaçınıyorlar. Bilmem anlatabildim mi?

evet anlıyorum güven sağlamam için ne yapmam lazım bana söyleyin ona göre yapalım hep beraber ne yapılacaksa

Hayirli olsun gecenlerde farkli bir siteden samuray katana kilici aldim memnun kaldim.sizdeki modellerde fena degil.

bizde destek olmak istiyoruz bir link alalım..

evet anlıyorum güven sağlamam için ne yapmam lazım bana söyleyin ona göre yapalım hep beraber ne yapılacaksa

Bence reel örneklerle insanların ne kadar kazanabileceklerini anlatabilirsiniz? Mesela ilk etapta 100.- TL alım yapıp satmayı önermiştiniz. Sizde indirim yaparak ürün verebileceğinizi söylemiştiniz. 100.- TL vererek aldıkları ürünü, kaça satabileceklerini insanlara örnek vererek açıklarsanız kişilerin ön yargılları ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Hayirli olsun gecenlerde farkli bir siteden samuray katana kilici aldim memnun kaldim.sizdeki modellerde fena degil.
evet hepsi farklı olur bunun sebebi el yapımı el işciliği olması

erolktr evet çok doğru bahsettiğim iş öyle büyük hırdavatcılarınki gibi değil bunları tanıdıklarına ahbablarına satacaksın onlarda memnun kaldımı zaten otomatik olarak onlarda tanıdıklarına bahsediyo böylelikle satılıyo şey gibi avoncuların bitkisel krem filan satanlar gibi bıçağı nasıl satacağım diye düşünüyosunuz bahsettiğim bıçaklar verdiğim linkteki bıçakların hepsi değil çok güzel meyve takımları ve sofra bıçakları var yani 5 veya altı çeşit bunları resimde görmekle inanın elinde canlısını görme arasında çoook fark var görünce satmayı bırak kendinize bile almayı düşüneceksiniz kar oranına gelince bizden götürüpte satanlar kimisi yüzde yüz satıyo kimisi yüzde elli ama yüzde elli karın altına inmez tabi bu satanın isteyeceği fiyatada bağlı kendine kalmış bi şey ayrıca bıçaklara isteğe göre kişilerin isimleri yazılır ömür boyı yazının çıkmama garantisi var meyva takımları düğünlerde hediye olarakta çok gider insan düğüne saat çanak çömlek götürüyoya onun yerine bunları götürüyor mesela doktorlara hediye edebilirsin işi çok düşen bana doktorun ismini versin bıçağın üzerine yazalım ben bunu çok yaptım doktorlar seni bi daha unutmazlar bıçağı her eline aldığında kendi ismini görecek yeni ev yapıldığında ismini yazıp ev hediyesi olabiliyo yani aklıma geldikce size yardımcı olacak şeyler yazarım

Bıçak-çakı v.b. gibi ürünleri satın alırken neye dikkat etmek lazım. Çeliği kalın olan bıçak iyi bıçak diyebilir miyiz? Ben evde kullanmak üzere meyve bıçağı ve sebze bıçağı almak istiyorum. Bir de çakı merakım var. Kendime kemik saplı kullanışlı bir çakı almayı düşünüyorum.

Siz den ricam, bana öneride bulunun... (Eminim biz de bu bu bıçakları görenlerde kendileri için isteyeceklerdir.)

Şimdiden teşekkkür ederim..

erolktr arkadaşım kalında incede kalite olur fakat bunun püf noktası demirin çeliğinin nasıl verildiğidir kalite çelik vermeden gelir birde ağızlarının açılması çelik ne kadar iyi olursa olsun ağızlarını açan kişi usta değilse o bıçak fazla çalışmaz ben burda kendimi övme açısından değil benim memleketim burası yatağan bıçakcılar kasabasında doğma büyüme burdayım tüm imalatcılar ya akrabam yada arkadaşım dolayısıyla ben kendimi burda 60000 üye var rezil etmek istemem en kalitelerinden gönderecem buraya çeliğin içindeki elementleri yada t7 t5 tabak diye yazsam eminim bi çoğunuz bunların ne olduğunu bilmez yağ çeliği hava çeliği ısılı işlem yani bıçakla alakalı yazacak bi çok şey var belki bizim imalatın taklitleride vardır ama ben bire bir imalattan göndereceğim yatağan ksbasını duymayan varsa bi araştırsın netten muğla yatağan değil denizli yatağan

erolktr kemik saplı çakıyı cebindemi taşıyacaksın yada arabada filanmı boyunu ona göre sana dört dörtlük bi çakı yaptırayım özel istersen çakının üstüne adını yazdırayım

erolktr resim gönderecem ama bi türlü olmuyo bi yazı çıkıyo karşıma

Ali kardeşimiz çok ilgili gerçekten. Telefonla konuşma imkanımız oldu. Henüz ürünlerini görme imkanımız olmadı ancak kendisinin de dediği gibi kaliteli olacağını düşünüyorum. Bıçak ve çakıları gördükten sonra yorum yaparım.

ali bey siz çeliğin özelliklerini içerisindeki elementleri çeliğe su verme esnasında kullanılan soğutucu ve ısıtıcıların ne olduğunu aktarın elbet bir anlayan çıkar bu arada av130 ve av120 bıçaklarını yapan ustanıza selam söyleyin bir daha patentli bir ürünün benzerini yaparken en az 7 yerinde fark oluştursun bu bahsettiğim bıçakların telif hakkı halmak firmasında sözlerimi yanlış anlamayın dostane bir uyarı yapıyorum kazaran firma bu ürünleri görürse başınızı ağrıtabilir unutmayın bahsettiğim bıçaklar şu an TSK'nın resmi komando bıçağı. mutlaka sap kısmını değiştirin yekpare sapla hem daha hoş görüntü elde edersiniz hemde telif sorunu çıkmaz

bıçakların çeliği iki çeşit veriliyo yağ çeliği ve hava çeliğidir ham madde çubuk fransız çeliği t7 dünyada tek fransada üretiliyo bi kısmıda tabak paslanmaz bahsettiğin bıçakların zaten fark var ama uyarın için teşekkür ederim malzemede farklı onlar makinada yapıyo biz tamamen el işciliği ayrıca bıçaklarında halka mal olmuş olduğu için görünüme patent alamıyosun sadece isim marka patenti alabiliyosun o firmanın ismini kullanırsan o zaman sahtekarlığa girer

fransız t7 çeliği gerçekten şuan piyasada bulanan en iyi alaşımlardan biri (%0,07 titanyum içerir) yağ yerine tav sıçaklığını biraz düşürüp tuzlu suda soğutma yapmanız bıçağın keskinliğini ve dayanımını önemli ölçüde artırır. diğer konuya gelirsek bir ürünün elde yada makinede yapılması patent yönünden fark etmez bahsettiğimiz bıçaklarda sadece oluk ve diş şekilleri değişik bunlarda telif hakkından kurtulmanızı sağlamaz halka mal olmuş söylemi de patenti olan bir üründe geçerli değildir lütfen yanlış anlamayın tamamen dostane bir uyarı hatta ne yalan söyleyim bu bıçağı ilk yapan kişi olarak gururlanmadım desem yalan olur:)
av bıçakları ayrı bir sanattır o nedenle fiyatları kişiye göre pahalı yada ucuz gelebilir bu nedenle av bıçakları konusunda bişey diyemem lakin sitedeki diğer bıçaklar (özellikle et bıçakları) gerçekten kalitesine göre çok ucuz kesinlikle tavsiye ederim

:)DEMİRC ucuz olmasının sebebi benim özürlü olmam olupta bu işi yapmam yani zaten malulen emekliyim hem ben hem benden alıp satabilsinler üç beş kuruş helalinden para kazanılsın diye kar oranını çok düşük tuttuk

hayırlı satışlar bende eşe dosta bir şekilde bu siteyi tanıtacağım...feysbuk hesabımdan mesela linki paylaşırım çorbada tuzumuz olsun...

Üst Alt