Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışamaz raporuma rağmen kura ile memur olarak atanabilir miyim?

ebru^_^

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba kuraya basvurdum raporumda calisamaz yaziyor raporum surekli eger atanirsam sorun olur mu

Raporda çalışamaz yazıyorsa devlet senı nasıl çalıştırsın başına birşey gelirse devlet sorumlu olur raporda çalışamaz ibaresi sıkıntı sorumluluk benım ustumden kalksın sen genede
Telefon:444 6796 arayıp ekpss bölümünü ara sor.

Anladim ama basvuruda hic bir sorun cikmadi rapor konusunda atananlardan tekrar rapor isteniyormus diye duydum dogru mu acaba

atandıktan sonra rapor isterler zaten bu durumda. raporunda çalışamaz yazarken seni nerede görevlendirecekler ?

Atandiktan sonraki aldigim raporumda calisabilir yazarsa sorun olmaz saniyorum.

Her atandıgın kurum yeni rapor istiyecek diye birşey yok sen şimdiden cıkar ozaman raporu benden tavsiye ..

evet yeni bir rapor çıkar ve çalışamaz iberesi olmaması için elinden geleni yap

çalışamaz raporu olan birinin emekli olması gerek nasıl bir rapor bu...

ersin gerekli olan prim günü ve yaşı yoksa nasıl emekli olabilir söylermisin engelli ve çalışamaz raporu alan herkes emeklimi oluyor senin dediğin 2022 vakıf aylığı olabilir sadece oda gereken şartları taşıyorsa

Daha yasim 18 emeklik mi :) o biraz zor gibi gözüküyor bakalim memurluk çikarsa raporumu yenileyecegim basvurularda hic bir sorun cikmadi rapor konusunda

senin rahatsızlığın nedir.bilgi vermemişinde o ben yaşın sigortanı var sayarak söyledim

Benım raporda ne calısır ne calısamaz ıkısıde yazmıyor ben ne yapcam calısabılırmı eklettırcem

Benim arastirmalrim sonucu ataninca tekrardan saglik raporu istiyorlar bnce sorun olmaz cunku devlet calisamaz yazanlari kabul etmeseydi basvurularda sorun cikardi diye düşünüyorum

ebru sana tavsiyem biran önce raporunu yeniletip o ibareyi kaldırtman olacaktır başvuruyu kabul ediyorlar ama sonradan yerleştirilme döneminde çalışamaz ibaresi olunca yerleşemiyorsun benden söylemesi ama sen genede sor benin bildiğim bu

müracaatlarda fazla detay aramazlar ama işe yerleştirmede tüm detaylara bakarlar.müracaatı alan yer başka,sizin çalışacağınız yer başka.

Üst Alt