Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma gücü kaybı raporu hangi süre ile geçerlidir?

Konular
10
Reaksiyonlar
4
Merhabalar, kolay gelsin. 18 yıllık sigortalılık sürem 9 Nisan’da doluyor. İşlemleri önceden başlatıp çalışma gücü kaybı sağlık raporunu alsam, 9 Nisan’dan sonra yeniden rapor istenir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Vergi indirimi şuan var . Bu rapor iptal oldu anladığım kadar tekrardan

Çalışma gücü kaybi sağlık raporu almak gerekli .

Başvuru Sirasında hangi evraklar gerekli ?

SGK Başvuru yaparken . İlk başta eski raporları götürmek gerekiyor mu hocam @OturanBoğa

9 Nisan’da doluyor. İşlemleri önceden başlatıp çalışma gücü kaybı sağlık raporunu alsam, 9 Nisan’dan sonra yeniden rapor istenir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. @OturanBoğa

Son 6 ayda alınmışsa rapor, gerekli değerlendirmeleri de net olarak içeriyorsa, o rapor emeklilikte geçerlidir

Beklemek daha mi mantıklı hocam . Nisana kadar.

İşlemler 2 ay sürer mi ? Forumda bekleyenler var

yok yok, bence yavaş yavaş başlayın rapor işlemlerine

Teşekkür ederiz . 2014 den bu güne kadar sizleri takip ediyorum emeklerinize sağlık her konu .

Başvuru yaparken .
-İstedikleri evraklar nedir .
-ilk hastaneye mi başvuru yapmak gerekli
-yoksa sgk ilk başvuru . İl olarak ANKARA

@Volkan Poyraz,

Bence sgk'ya gidip hastaneye sevk alın. Böylece raporunuz kurum kayıtlarına resmi yollar girmiş olur.

Eğer rapor konusunda tereddütünüz varsa, yani SGK Hastalık Listesi'ne göre yeterli tanı alıp alamayacağınızdan emin değilseniz, o zaman sevkle gitmeyin, kendi kişisel başvurunuzla rapor alın ve raporun sonucuna göre kuruma başvurun...

Raporum tam sınır 42.
Hastaneye başvuru yaparken çalışma gücü kaybı sağlık raporunu diye başvuru yapılacak.

Sizlere rapor veya tanımı yazabilirim .

@güllerin efendisi, 28,5 kod mu oluyor . Hafif orta ağir engelli raporu mu çıkariyorlar.

Ankara eğitim ve araştırma hastanesi daha önce aldım aynı şekilde gitmek mantıklı mi

Peki sgk dan mi gitmek mantıklı yoksa şahsı hastaneye mi başvuru yapmak mantıklı. Teşekkür ederim cevap için

Lütfen beni de aydınlatın
Raporum 2010'da alındı göz den ( her ikisi de) ve şu an SGK'nın hastalık listesinde ağır düzeyde iş gücü kaybi yazıyor (görme keskinliği 0.1 ve altı) 01.04.2011 de işe başladım 5022 gün prim var . Bu durumda 15 yılım doluyor 1 nisan da bugün bir arkadaşım benim adıma SGK ya sorduğunda 16 yıl dolmadan gelmesin demişler İş gücü kaybı tespiti için başvuru yapma hakkım doğmuyor mu? minimum 15 yılı doluyor dedik 15 yıllık malulen denildi ben iş kazası ya da sonradan bir hastalık geçirmedim DOĞUŞTAN GELEN hastalığım ben muayene için gün sayıyorum memur arkadaşlar daha doktora göndermeden yorum yapıyorlar belki daha düşük bir oran verilecek beni bu stresten çıkarın lütfen

Son düzenleme:
@Volkan Poyraz, 28,5 iş gücü kaybı tesbiti ile emeklilik yani engelli emeklilik bunun için sgk hastalıkları listesinde hastalığın hafif yada orta düzeyde tanı olması lazım demek bu işi bilmeyen bazı memurlar malulen emekli olarak yolluyorlar ordan ret verebiliyorlar bu arada rahatsızlığın nedir kardeşim

Üst Alt