Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma olanağı vermeyen psikotik bozukluk için hangi oranda rapor verilir?
Tskler besimbicer ama büyük heyete girdim imzalari topladıktan sonra içeride 10 saniye durdum iyi CIK dediler,Derdimizin dinleseler neler anlaticam ama yüzüme bile bakan olmadi.
Fizik tedavi ve noroloji bölümünden raporunu eksik buldu ankara.Benden bu kez ege üniversitesinden bu 2 bölümden heyete girmemiş istedi ankara.Sgk bin sevkiyle bu 2 bölümden heyete girdim ve Sgk yeniden postaları Ankaraya.2 ay sonra belli olur artik sanirsam ben sonuctan sizleri haber edicem grsmek uzere.
şonuç ne oldu ben de iş kazası sonucu psikotik bozukluk oluştuama hiç puan alamadım bende vergi indirimi ile emekli edildim mahkeme aşamaşında unuversiteten rapor aldım ama yetersiz hastalıgın iş kazasınamı yoksa kendindenmi oldugu anlaşılamadı rapor bu şekilde dedi ddoktor ben hastanelerdede yattıp ama kimse bir tanı koyamadı şönuç adlitıp karar verecek sonucu
kağıt geldi bana SGK dan %8.5 aldığınızdan dolayı %10 u geçemediğinizden tarafu-ınıza sürekli işgörmezlik geliri bağlanamamıştır diye.Ben nasıl itirazmı etmeliyim moralim çok bozuk çalışamıyom intihar etmeyi düşünüyorum artık