Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma şartları en rahat ve avantajlı devlet dairesi neresi?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
Ankarada en rahat işlertın olmadıgı devlet daıresı muftulukmus ben orayı yazcam muftulk 7 engellı alcakmıs yenımahaelle muftulgu engellı arkadadaslar ne iş yapıtyor dedım bırı yatar bırı sıgara ıcer bırıde cay ıcer dıgerde gezer dedı bız engellılere fazla iş vermeyız rahat bırakırız dedı muftu bana

Bu sorunun cevabı her insanın kendi karakterine göre değişir.

yardım

Arkadaşlar tercih yapmamıza yardımcı olmak adına daha önce yerleşen ve bilgisi olan arkadaşlardan biri ricam olacak

Hangi kurum hangi derece net maaş

kurumlar arası farklılıkların oldugu donemde bu özel sayılabilecek bilgiyi paylaşırsanız çok sevinirim

Örneğin Türk Hava Kurumu Önlisans mezunu işe başlama yılım 2012 başlama derecem 10/1 şu anki derecem
maaşım: 2150 tl gibi

önlisans mezunuyum sgk 2013/4 girişliyim 10/2 si ile başladım 1.750 lira ile başladım şimdi 10/3 ü ile 1.950 alıyorum

su damlası cevap için teşekkürler
kurum adını ve statunu (memur hizmetli vhki ) rica edebilirmiyim

Kamuda ben zor olan bir kurum görmedim. Varsa da istisnadır. Yada çalışmak istemezsini karşılıklı sorunlar çıkar. Bence siz elinizden geleni yapın o zaman göreceksiniz ki en rahat kurumda çalışıyorsunuz.
Maaşlar ise Su damlası nın yazdığı gibi
VHKİ Bil İşl 60 TL kadar fazla alır
Bunun yanında Evli olanlar 164,31 TL
6 yaşından küçük çocuk 38,50 TL
6 yaşından büyük çocuk 19,25 TL Her çocuk için...

En rahat kurumlardan biri Sağlıktır.Özellikle Hizmetliler için Taşeron çalıştırdıkları için hizmetliye temizlik yaptırılmaz.Tabii Olunan yere bağlı genel olarak ilçeler merkezlerden daha sakin olur diye düşünüyorum

Lise Mezunu GİH Memur İşe Giriş 2011 Maaş 1375 ( Sabit Döner 617 Emekliliğe Yansımaz ) Toplamda 1992 Tl

arkadaşlar ben ceza tevkifevlerine ömss 2012 ile atandım ismi korkutucu gelebilir ama bence çok rahat bir kurum diğer kurumlar gibi halkla uğraşmıyosun akşama kadar otur çay iç arada iş olursa kafana göre yap yemek+serviste varr

Gönül yarası normal eline geçen maaş mı 1992 ?
Yoksa brüt maaş mı?
Lise mezunu ve 2bin mi alıyorsun yani?
Allahım ben Özelde çürüyorum :( maaşım çok az inşallah kazanabilirim :( :mad::confused::eek::rolleyes:

önlisans memur dereleri faaaarkı nedir
örneğin 9. derece memur ve 10. derece önlisans mezunu memurun hem maş hemde görev tanımı farkı nedir

Görev tanımında hiç bir fark yoktur. 9 Derece ile 10 derece arasında 2 TL fark vardır.

:) bilgilerimi teyit için tekrar tekrar soruyorum kusuruma bakmayın

peki arkadaşlar en dusuk memur maaşı 2150 vs deniyor idi ne oldu

dönerli mönerli 2150 mi :)

emekliliğe yansımayacak ise döneri ekmek arası yapıp yeriz değil mi :)

bir başka konu
memur maaşlarına yapılan yıllık zam oranı ortalama nedir ve hangi kurumlar daha iyi para verir
belediyedeki memur mu iyi kaazanır universitedekimi bakanlıktakimi ?

Eşit İşe Eşit Maaş geldi.Ek Döner alanların maaşları da diğer kurumda çalışanların maaşları ile aynı oldu.4 Senedir Çalışıyorum.2000 TL almadım ben nerde 2150 :) Hizmetli Memur arasında 100 Tl fark vardır.Eğitim Durumunda ise En fazla 10 TL fark Oynasın.Döner emekliliğe yansımadığı için de Emekliliğiniz 1375 üzerine oluyor Asgari ücretten biraz fazla

Benim bunlardan farklı sorum olacak. Gittiğimiz herhangi bir kurumda bize öğle ve ikindi vakitleri izin verirler mi mesai saatlerine de denk gelse? Yoksa bu ordaki amirin inisiyatifine mi bağlı? Cevap verirseniz sevinirim. Aklıma çok takılıyor

Merve;
İzni neden dolayı alacaksın nedenine göre değişir.

2150 olan maaş evli ve 2 çocuklu içindir.

Eshat ;
Yani kastettiğim namaz vakitleri. İzin durumu ne oluyor. Kuruma ve amire göre değişir mi yoksa izin veriliyor mu?

Merve;
Namaz vakitlerinde sorun olan kurum yok artık rahatça namazını kılabilirsin.

Eshat;
Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni. Bir şey daha sorsam kusura bakmazsanız. Üç kadro seçeneğim var önümde. Adalet Bakanlığı, Çevre-Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu. Bunlar arasında sıralamayı nasıl yapmalıyım sizce? Yoksa aralarında pek bir fark yok mu

Ben olsam tercihimi söyle yapardım;
1 Çevre ve Şehircilik
2 Adalaet
3 Kamı hastaneleri

Engeliniz ile ilgili bir sıkıntı ise izin alabilirsiniz.Eğer amir izin vermezse Bağlı Bulunduğunuz mulki amire durumu anlatırsınız onaylarsa gidip gelebilirsiniz.657 devlet memurları kanununda Engelliler için Ek madde konulmuştur.Çalışma saatleri ile ilgili olarak

Evet neden

Kamu hastanelerinin yoğun olan yerleri çok fazla ve ilçelere gidebilirsin. Maaş olarak fark yok
Adalet bakanlığı sıkı bir kurum hiyararşi fazladır. Maaş olarak fark yok
Çevre ve şehircilik hem yoğun değil hemde ilçelerde teşkilatı yok gibi.. Maaş olarakta farkı yok

Allah daha çok kazandırmayı nasip etsin..
Darısı da bizim başımıza başta ben ve geride kalan tüm arkadaşlar :)
Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah kazanabiliriz :(

Ben Kamu hastanelerini istemiyorum hiç !
Zaten bıkmışım hastalıktan, hasta görmeye dayanamıyorum ki bikere.
Ama mecbur onu da yazacağım

Peki döner sermayenin maaşa yansımadığı kurumlarda, örneğin 1750 maaş alıyorsun; emeklilik de mi 1750 lira oluyo?

Hangi kurumu tercih etmeli, avantaj ve dezavantajları nedir?

Arkadaşlar hangi kurumları önerirsiniz, avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Türkiye iş kurumu
Spor genel müdürlüğü
Gelir idaresi
üniversiteler
Belediyeler
Gümrük ticaret müdürlüğü.........

Ankarada en rahat işlertın olmadıgı devlet daıresı muftulukmus ben orayı yazcam muftulk 7 engellı alcakmıs yenımahaelle muftulgu engellı arkadadaslar ne iş yapıtyor dedım bırı yatar bırı sıgara ıcer bırıde cay ıcer dıgerde gezer dedı bız engellılere fazla iş vermeyız rahat bırakırız dedı muftu bana
kimse kusura bakmasın ama işe gireyim iş yapmayalım bu nasıl bi mantık? diyorsunuz ki toplum bizi yük olarak görsün. bu bakış açısıyla engelliler bu toplumda saygı göremez. engeliniz dolayısıyla bazı şeyleri yapamayabilir ya da zorlanabilirsiniz buna itirazım yok ama ben engelliyim diyip kenara çekilirseniz o iş yerinde mesai arkadaşlarınızın size ve de sizin nezdinizde engelli diğer insanlara karşı oluşacak ön yargıyıda düşünün lütfen.

honar çok güzel ifade etmişsiniz arkadaşım,bir çok insan malasef daha işe girmeden maaş,yada çalışma koşullarını irdeliyor,kafasında ben akşama kadar oturayım yüksek maaş alayım mantıgı var,bazen düşünüyorumda biz engelliler birazda kendimizi sorgulamalıyız,sizinde dediginiz gibi toplumda saygı görmek istiyorsak o saygıyıda haketmemiz lazım..ülkemin haline gülsemmi aglasammı bilemedim..

msteriousxyz;
hiç bir kamu kurumunda kimse kimsenin namazına karışmaz,hiç bir amirde size sorun çıkarmaz,hatta bizim kurumda mescit bile var,çok kurumdada oldugunu düşünüyorum,sadece namaz degil acil işlerinizde bile yardımcı olurlar,bu konuda endişeniz olmasın..

Hakkıyla eve ekmek götürmeli helalinden olmalı, dediğiniz gibi yan gelip yatma meraklısı ne yoldaşımız var.. Şaşıyorum.. Bir o kadar da bazen yorumları okudukça utanıyorum.. O şekilde düşünen dostlar kendinize gelin.. Lüften..

honor;
sonuna kadar haklısın, çok güzel bir açıklama yapmışsınız, ağzınıza yüreğinize sağlık..

Üst Alt