Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma şartları en rahat ve avantajlı devlet dairesi neresi?

arkadaş zıhınselden gırmış soruları cevaplarken ecel terlerı dokmuştur heralde şimdıde rahat yer aryıo işte kafa bu .
özel sektorde 5dk bıle calışamıycak adamı devlet işverırse gercek hak edenler evde oturursa gerıde kalanların hakkı nolacak
helalmı degılmı kısmına hıç gırmıyorum bıle.

musty35 kardeşim,neden benim burdaki hazır işimi bırakıp başka ülkeye yerleşme plnlarını yaptıgımı anlamışsındır sanırım,konuyu açan arkadaşın fikri degil sadece bu olay,bizim toplumuz malesef her konuda böyle düşünüyor.kapagı devlete atmak,tembellik yapmak,hazırcılık ve hep kolaylık üstüne kurulmuş bizim yaşantımız.kimse ben engelim musade ettigi ettigi her yerde çalışırım demiyor:D.tabi avrupada böyle degil,herkes çalışıyo herkes üretiyo,her vatandaşta toplumda saygı görüyor,bügün forumda okuudm bir arkadaş yazmış,almanyada tekerlekli sandalyede biri otobüse biniyormuş,şöför kalkmış yerinden yardımcı olmuş o kişiye,düşün yani adamlardaki medeniyete bak insanlıga bak:D bizde böyle birşey olurmu sence?...

Meslek Lisesi Mezunu Memur 2011 Nitelik Kodunun aylık net maaşı ne kadardır acaba ?

ben de gıda tarım hayvancılık bakanlığında ambar memuru olarak çalışıyorum . genelde internete giriyorum başka bir iş yaptığım yok facebook ekşi sözlük filan. ama rahatsızlığım yani ses duymam psikoz rahatsızlığım var o çok zorluyor beni

[SIZE=4]ŞAHİN OLGUN ;
[/SIZE]
bende cezaevindeyim ama kapalı cezaevleride aynı hükümlü gibi giriş çıkış zor ayrıca dosyaların tozu pisi de cabası
sen hangi cezaevindesin ve hangi bölümde çalışıyorsunda bu yorumu yapıyorsun

bence pek iyi degil cezaevi...

Merhaba arkadaşlar ben 2,5 yıldır halk sağlığı kurumunda memurluk yapıyorum 10/2 ile başladım önlisans mezunuyum sağlık bakanlığı gerçekten rahattır tabi bu iş arkadaşlarıyla da alakalı fakat iş olarak rahattır dönerle birlikte 1990 tl civarı alıyorm allaha şükür engellilere önem veriyolr yapamıyacağı iş vermezler en azından benim görev yaptığım yerde
msteriousxyz;
namaz olayına gelince şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım mesai saatine denk gelen namaz vakitlerinde bile çok rahat kılabiliyorum o konuda pek sıkıntı çıkmaz özel sektör gibi düşünme

Honor;
arkadaşım ağzına sağlık çok güzel bi noktaya değinmişsin ve sonuna kadar haklısın bırakalım bu neresi ne kadar maaş verilir hangi kurumda dah çok yatılır yapmayın bunu arkadaşlar allah ne güzel kapı açmış atanamayan bi sürü arkadaş var sıkıntılarını buradan okuyoruz allah yardımcıları olsun ama sizler ne güzel atanmışsınız daha ne istiyorsunuz size birşe deyimmi memur olmadan önce 2 yıl özel sektörde çalıştım şu kadarını söyleyim memurluktaki en yoğun günüm özeldeki en sakin günüm gibi

İstediğin yere gir memur olduktan sonra çalışıp çalışmamak sana kalır....Millet çalışmamak için devlet memuru oluyor zaten :)

Bu arada maaşlarınıza göre ben özelden ayrılmıyım...Daha az maaş verirler bana her halde :)

enes eleştirilen sen değilsin toplumun düşüncesi maalesef her alanda az çalışıp hatta mümkünse hiç işe gitmeyip en fazla maaşı alalım kafasındayız sırf memurluk değil özel sektörde çalışanlarda da kafa aynıadam işe vasıfsız eleman olarak giriyor usta başının maaşını istiyortabi devlet dairesinden farkı özel anında kapıyı gösteriyor sonrada bizler özel sektör engelli almıyor diye isyan ediyoruz engelimize göre iş değil rahatımıza uygun maaşı yüksek iş istiyoruz özel sektörde bu zaafımızı alıp bize karşı koz olarak ortaya koyuyor

ya engellısın bıde cok calısıp kendınımı hırpalıcan ne için bunu sole bana

görevını yapman yeterlı

__akinaton__;

bak sana iki olay anlatayım gereğinden fazla çalışan insanın ne kazanacağını anla bizim gemide topçu branşında iki uzman vardı bunlardan b uzman sadece işini yapar bazenden kendinden kıdemsiz olan diğer uzmanın üzerine işi yıkardı ve yalakanın önde gideniydi v uzmansa tam tersi kendi baranşında olmayan işlere bile koştururdu hatta denetleme zamanları haftalarca evine gitmezdi işini fazlasıyla yapar ama kimseyede boyun eğmezdi b uzman kendi silahını v uzmansa gemiye ait olan silahı alıp barda kafaları çekmişler hesapta fazla gelince kavga çıkmış eller tetiğe gitmiş ölen yaralanan yok b uzman kendi beylik tabancası olmasına rağmen içkili mekana silahla girdiği ve yetkisini kötüye kullandığı için ordudan atıldı v uzmansa geiye alkollü gelmek suçundan bir hafta oda hapsi aldı bildiğim kadarıyla halen görevine devam ediyor tek farkı artık herkesin ona kovboy demesi umarım anlamışsındır bu arada normalde v uzmanın devlet malına zarar, emre itaatsizlik ve ısrar, yönergeyelere aykırı hareket, devlet malını gasp vb.. suçlardan hem ordudan atılıp hem 15 yıl hapis yatması gerekirdi işte haddinden fazla çalışanla yan gelip yatan arasındaki fark budur yaptığın olumlu yada olumsuz herşey mutlaka karşılığını bulur

hakancan06 ve BURCU_87
Cevaplarınız için teşekkürler. Böyle cevaplar almak rahatlattı beni. Kurumun personel başkanıyla görüştük zaten, ılımlı birine benziyor. Ortam olarak da izin verileceği sinyalini verdi üstü kapalı.

BURCU_87
Teşekkür ederim. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına atandım

devlet daıresınde cok calıs belkı basbakan olursun yukselırsın yanı

Üst Alt