Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmaya başladığım için kesilen 2022 maaşımın çalışmam sonlanınca yeniden..?
Sevim400 ayrı evde yaşayıp ikametini de oraya aldırırsan ve ayrı evde yaşadığın da tespit edilirse evet 2022 aylığının baglanması mümkün. ama bence buna degmez. niye ailenden ayrı yaşayasın ki bir aylık için? evde bakım aylığı alıyor musun? eger ikamet değişikliği yaparsan bakıcı ayrı hanede kaldığı için evde bakım aylıgının durdurulup tekrar heyet kararından sonra karara baglanması gerekir.
maddi açıdan sıkıntın yoksa 2022 aylıgı için ayrı haneye taınma derim ablası.
Abla benim engelim %55 bakım aylığı almıyorum gelir ailemin çiftlikte var ailem her ihtiyacım olduğunda para alamıyorum sıkıntım ondan zorla başıma kalarak vermesi beni çok uzuyor
Sevim400 tamam ablacım. eger yande bir ev varsa ikamet değiştir ve orada yaşa. sora da 2022 aylıgına başvur. şansını dene. nasılsa kalacagın yer ailenin hemen yanında ayrı bir hane.
bunu göze alıyorsan şansını dene. sen bu aylıgı çok istiyorsun nasılsa. ayrıca başka bir yol da haneye bir başkasını almanız. eger sizle kalabilecek biri varsa gelsin sizle kalsın. ikameti sizde olsun ve sizle yaşasın. hane kişi sayısı artarsa geliriniz uygun olur belki.
bunlardan ayrı bir yol daha var. babana nafaka davası açman mahkeme yoluyla sana nafaka baglanır. baban tıpış tıpış sana mahkemenin belirleyeceği tutarda aylık ödemek zorunda kalır
yol haritanı sen belirle. hangisi kafana yatıyorsa onu uyguna. ama her halükarda gelişmelerden beni haberdar et.