Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştırılmayacağı işler kısmı değerlendirilmemiş rapor atamada sorun oluşturur mu?

Birçok kişiye bu bölümün boş olduğu gerekçesiyle atama sonrasında yeniden rapor istenildiğine bizzat şahit oldum.

Ben de çok ısrar etmiştim doldurmaları için. Daha sonra kurul karşısına çıktığımda atamalarda sorun çıkarıldığını buna hakkım talep ettiğim doldurulması gerektiğini söyledim. Önce doldurmamakta ısrar ettiler, bunun yasal hakkım olduğunu belirtince doldurdular.

Bazı arkadaşlarımıza da hiçbir şey dememişler. Keyfi olarak soruyorlar. Yine de işi şansa bırakmamak adına doldurttum.

numan1 dolduruyomu sonradan

Bnde yeni aldım orası boş

flora19

Eğer raporunuz sürekliyse itiraz edip düzeltilebilir fakat yeniden muayene olacağınızı da göz ardı etmeyin.

Rapor süreli ise raporun süresi bitmediği süre zarfında hiçbir işlem yapamazsınız maalesef.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İtiraz hakkım yok sürekli benim 54 raporum yenialdım

Sizinki düzeltmemi yoksa sıfırdanmı girdiniz

tkahveci86
Meb e atanırsan sorun olmuyo, diğer bakanlıklar için bir fikrim yok.

flora19
Süresiz raporlarda sıkıntı çıkmaz, rahat olun..

seyyaheto işlh öledir çok sıkıntılı rapor aldım zaten hakkımda bitti artık itirazda yok

Eğer rapordan dolayı atandigimiz kurum atamamizi iptal ederse normal kpss den tercih yapabilir miyiz?

Jasohan

Hayır, EKPSS'den aldığınız puanla yalnızca engelli kadrolarında faydalanabilirsiniz

numan1 hayir kpss ye giricem tabi ki kpss puaniyla tercih yapabilir miyim ayni yil icinde?

Jasohan

Maalesef bu konuda bir fikrim yok, üzgünüm.

Üst Alt