Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Can sıkıntısına karşı ne yaparsınız?

Sürükleyici bir diziye başladım, hiç sıkılmadan izliyorum. Bazen hiçbir şey yapasım gelmez ama dün 2 bölüm izledim hiç zorlanmadan.

@Pickle, Saol teşekkürler

@Pickle, Ya çok özür dilerim. Yanlışlıkla sizin gönderdiğiniz içeriği engelledim. Siteye yeni üye olduğum için böyle hatalar olabilir kusra bakma. Nasıl geri alabilecegimi bilmiyorum?

@Pickle, tamam şimdi düzeldi .

Son düzenleme:
Kitap , live konser kayıtları izleme yada müzik dinleme, duş almak ki suyun etkisine inanıyorum…

@ba321, bilirim o anları 😔 okuyorsun anlamıyorsun aynı sayfayı defalarca okuyorsun daha da çok kızıyorsun ! Bilirim dostum ! Bulmaca felan kafanı dağlatmıyor mu ? PC oyunu felan?

@kâfir_İMAM, Bulmaca çözmeyi sevmiyorum, bir yerde takılıp kalıyorum. Telden canım sıkıldığı zaman oynadığım oyunlar var. Bazen onlardanda sıkılıyom

@ba321, artık hiç bir şey sarmazsa burdan sohpet edebileceğin bir platform var dostum 😉 hem kafanda ki soru işaretlerine yanıt bulabileceğin Hemde rahatsızlığın iLe ilgili senin ile aynı durumu yaşayan bir çok insan. Burası açıkçası benim için ansiklopedi gibi 😊

Yemek ve temizlik yapmak muhteşem kafa dağıtan ikilidir....

@lijepa, Aynen bu site banada iyi geldi. Ben de günde yarım saat yürüyüş yapıyom. İyi geliyo. Ama yinede can sıkıntısı oluyo bende

@sevals, Evet doğru yemek yapmak ve temizlik yapmak banada iyi geliyor

@ba321 yürüyüş psikolojiyi dengeliyo inan ! Hollanda’da ailenden uzakta 4 odali bimevde kedinle yapayanlız olsan Ozaman anlardın beni

Üst Alt