Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep telefonum bozuldu. Yeni alacağım. Ne önerirsiniz?
Eylül sonunu bekleyin Asus ZenFone 3 türkiye de satışa başlayacak.. Fiyatı sizin üst limitiniz civarında olacak.. Tavsiye ederim. Çok iyi bir telefondur..
VİRGO telefon benim baya bi hoşuma gitti. Tahmini satış fiyatı ne olur sizce. Iphone kadar pahalı olur mu ? Ben Bu hafta Iphone 6s almayı düşünüyordumda, bu telefon baya bi güzele benziyo. Asus Zenfone 2 var arkadasımda o baya memnun Zenfone 3 de benim hosuma gitti. Fiyat bakımından 2.000 tl yi geçer mi sizce ? Geçmezse bunu bekliyeyim o kadar para vermektense.
General mobile 5plus. Cihaz saf android ve diğer cihazlar gibi markaların kendi Arayüzlerini ve programlarını kullanma gibi bi durumunuz yok. Tamamen Google tabanlı. Özellikleri de güzel. Uzun bi süre yetecektir. 1000tl altı alınabilecek en iyi cihazlardan
merhaba ben şuan samsung edge 7 s kullanıyorum. abim ıphone 6 s aldı. ben telefonumdan menunum fakat abim hiç memnun olmadıgı için satacak bazı özellikleri istediği gibi değilmiş. bundan önceki telefonum discovery 1 idi ve o telefondan cok cok menundum yere dşürüp ekranı kırılınca istediğim gibi kullanamadım ve sansung aldım. ama boş yere aldım o kadar para vermeye değmezdi. arkadaşım discovery elite aldı son çıkan modeliymiş ve özellikleri benim telefonla aynı kamerası aynı cok güzel cekimleri var ben aynı özellikleri taşıyan telefona fazla verip kullanıyorum sırf adı var dye yani pişman oldum. benim önerim discovery dir. bazı arkadaslar diyor ki şarj yerinde sıkıntı var bence o kullanımla alakalı çünkü benim öyle bir problemim olmadı ama ekran kırılınca iyi bir tamirciye vermezseniz yapamıyorlar . ben kendi servisine göndermemkle hata yaptım ve bos yere çok fazla ödüyorum
Arkadaşım bende samsung s4 kullanıyordum. Samsung da ısınma sorunu çok fazla oluyor. Yazılanlarda 2 seçenek mantıklı. Belki bütcenden 200 300 fazla olur ama iyi bişey almış olursun. Myserty94 ve VİRGO nun dediği telefonları tercih et bence. Bana kalırsa virgo nun dediği telefon daha iyi gibi baktıysan. Dahaca türkiyede satışı yokmuş ama satışa sunulana kadar 200 300 daha koyarsın kenara . İncelersen iyi olduğu kararına varırsın zaten. Umarım doğru kararı verirsin. Mutlu ve sağlıklı kalman dileğiyle