Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cep telefonum bozuldu. Yeni alacağım. Ne önerirsiniz?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
aRKADAŞLAR TELEFONUM BOZULDU.KULANDIĞIM TELEFON SAMSUN S4 İDİ.. ANDROİD KAFAYI YEMİŞ BENCE... YENİ TELEFON ALMAK İSTİYORUM ÖNERİNİZ VARMI ACABA...

telefon face giriyoruz,watsap,e.mail,şarj iyi olsun... gibi gibi bütçe ise 500 ile 800 arası

Eylül sonunu bekleyin Asus ZenFone 3 türkiye de satışa başlayacak.. Fiyatı sizin üst limitiniz civarında olacak.. Tavsiye ederim. Çok iyi bir telefondur..

Buyrun inceleyin.. Asus ZenFone 3 Özellikleri - Epey

VİRGO telefon benim baya bi hoşuma gitti. Tahmini satış fiyatı ne olur sizce. Iphone kadar pahalı olur mu ? Ben Bu hafta Iphone 6s almayı düşünüyordumda, bu telefon baya bi güzele benziyo. Asus Zenfone 2 var arkadasımda o baya memnun Zenfone 3 de benim hosuma gitti. Fiyat bakımından 2.000 tl yi geçer mi sizce ? Geçmezse bunu bekliyeyim o kadar para vermektense.

Bu telefon 800 - 1000 TL arası satışa sunulacak Türkiye de ..performans/fiyat oranı çok yüksek bir telefon..Bence bekleyin..

General Mobile Discovery 2 Plus
Ben şuanda bu telefonu kullanıyorum. Senin de beklentilerini karşılar diye düşünüyorum.

Babamda bana yeni bir telefon hediye etti. Eski telefonum şuan boşta satmayı düşünüyorum ama pek anlamorum bu işlerden. Düşünüyorsan hala LG G2 Siyah.

Red mi note 3 pro .f/p olarak senin fiyat aralığında çok iyi bir telefon

iphone oneririm piyasanin en iyisi bence .. 5s ler 900 tl civarina dusebilir su anandek samsunglar hep bozuldu hic sevmedim beyaz esya ureten markalarin telefonunu almamak lazim .. iphone 5s alirsiniz butcenize uyar

Casper al uygun fiyat ben VIA e1 aldım jarzı iki gün gidiyor 2gb RAM 16 GB hafıza arka 8 on 5maga piksel

General mobile 5plus. Cihaz saf android ve diğer cihazlar gibi markaların kendi Arayüzlerini ve programlarını kullanma gibi bi durumunuz yok. Tamamen Google tabanlı. Özellikleri de güzel. Uzun bi süre yetecektir. 1000tl altı alınabilecek en iyi cihazlardan

General mobile de şarj girişi nde bir süre sonra iflah olmaz sorun çıkıyor.iyi araştırın derim

kalite istiyorsan samsung dan başkası yalan
9GRMYo.jpg

güllerin efendisi

samsugnlar yeni telefon ürettikçe geride kalanlar bir süre sonra kendiliğinden öldürüyor.. kısaca ANDROİD'e güven olmaz.

@besaltı20 lenovo nın 5000mah bataryalı bir ürünü var limitini geçiyor ama tavsiye ederim.

800 liraya alacağın telefon performans olarak s4 ün üzerine çıkmaz 1000 tl ye çıkabilirsen general mobile gm 5 plus öneririm

Samsung j7 kullaniyorum gitti gidiyorda 900 tl. 3000 amper cikarilabilir batarya. İsinma takilma yok.alacagin telefonun canlisini gormeni tavsiye ederim resim yaniltabiliyor.

merhaba ben şuan samsung edge 7 s kullanıyorum. abim ıphone 6 s aldı. ben telefonumdan menunum fakat abim hiç memnun olmadıgı için satacak bazı özellikleri istediği gibi değilmiş. bundan önceki telefonum discovery 1 idi ve o telefondan cok cok menundum yere dşürüp ekranı kırılınca istediğim gibi kullanamadım ve sansung aldım. ama boş yere aldım o kadar para vermeye değmezdi. arkadaşım discovery elite aldı son çıkan modeliymiş ve özellikleri benim telefonla aynı kamerası aynı cok güzel cekimleri var ben aynı özellikleri taşıyan telefona fazla verip kullanıyorum sırf adı var dye yani pişman oldum. benim önerim discovery dir. bazı arkadaslar diyor ki şarj yerinde sıkıntı var bence o kullanımla alakalı çünkü benim öyle bir problemim olmadı ama ekran kırılınca iyi bir tamirciye vermezseniz yapamıyorlar . ben kendi servisine göndermemkle hata yaptım ve bos yere çok fazla ödüyorum

Arkadaşım bende samsung s4 kullanıyordum. Samsung da ısınma sorunu çok fazla oluyor. Yazılanlarda 2 seçenek mantıklı. Belki bütcenden 200 300 fazla olur ama iyi bişey almış olursun. Myserty94 ve VİRGO nun dediği telefonları tercih et bence. Bana kalırsa virgo nun dediği telefon daha iyi gibi baktıysan. Dahaca türkiyede satışı yokmuş ama satışa sunulana kadar 200 300 daha koyarsın kenara . İncelersen iyi olduğu kararına varırsın zaten. Umarım doğru kararı verirsin. Mutlu ve sağlıklı kalman dileğiyle :) :)

Üst Alt