Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cep telefonum bozuldu. Yeni alacağım. Ne önerirsiniz?

htcdesire serisi

HTC Cep Telefonu Modelleri Akıllı Cep Telefon Fiyatları - VATAN

samsunglar çok narin telefon diz mesafesinden s4 düşürüp ekranını kıan arkadaşım var diğer bi arkadaşımda 3 kere s4 ekranı değiştirdi orejinal ekranı 480 tl iç dış ekran değişimi zaten samsung güzel telefon çıkarıp yedek parçadan kazanıyor ondan sana uygun htc var
kullandım kalitesi iyidir

bana göre telefon sıralaması apple/htc/lg/sony/samsung

[SIZE=3]Yeni çıkan yıl olarak güncel bir telefon isterseniz lenovo a7000, Huawei g7, Asus Zenfone 2 Laser olabilir. Bütçeyi 100 tl kadar zorlarsan Sony Xperia m4 Aqua iyi bir seçenek. bunlar dışında iphone 5s hala alınabilir bir telefon. Stabilite açısından iphone çok başarılı. Lg g2 çıkalı 3 yıl olmasına rağmen performansında azalma olmayan iyi telefonlardan. Birde ufak bir öneri LG G serisinin mini veya beat olanlarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. General Mobile'ciler şimdi kızacak bana ama ondanda uzak dur.

[/SIZE]http://www.epey.com/akilli-telefonl...MDtzOjM6IjUwMCI7aToxO3M6MzoiODAwIjt9fV9OOw==/

[SIZE=3]Şurada 500-800 TL arası telefonlar sıralı bulunmakta.
[/SIZE]

iphone ve lg kullandım, şu an samsung kullanıyorum. İçlerinde en iyisi iphonedu. O yüzden bütçene uygun iphone bulmayı dene bence.

@cem35 iPhone gelen güncelleme sayesinde (düşük güç modu) telefonun şarj ömrü uzadı 5s alınabilir bir telefon.

Note 4 var bende, ellerimi tam kullanamıyorum; bu yüzden aşağıdaki özelliklerini kullanıyorum

-Kızılötesi ile tv, uydu alıcı, klima... kumanda ediyor (benimki arızalandı)
- Sesli komut ile fotoğraf çekimi, arama cevaplama-reddetme
- temassız ekran açma

verdim maalesef :) son pişmanlık fayda etmiyor :D benim telefonda 0 şimdi hakkını yiyemem bilgisayar gibi telefon menunum yani

Anlaşıldığı kadarıyla marka olarak (iphone) 5s Evet Bütçeme Uygun..bir ay sonra 7'si çıkacak. şimdi 5 alsam..4-5 ay sonra şu anki 6'sı 2'binin altına düşmezmi.... Ne dersınız... 5'i alayım mı.. bekliym mi.?

iPhone fiyatları çok düşmüyor gözlemlediğim kadarıyla birde 5S en çok beğenilen ve kullanılan serisi oldu.
iPhone 6'nın 2.000 altına düşeceğini sanmıyorum önümüzdeki 2 3 ay daha yalnız şöyle bi durum var teknosa media markt bazen günü birlik kampanya yapıyor onlara denk gelirsen 6yı güzel bir fiyata alabilirsin :)

Sony Xperia'lar fotoğraf kalitesi ve fotoğraf çekme modları olarak çok güzel.biraz ısınma sorunu olsada bence fotoğrafa önem verenler için SONY en iyisi..benim ki sony xperia z2 mesela

besalti20

samsung bile düşmemiş s6'ya 2000 lira verdim. iphone 6'ya 2500 lira isteniyordu. İphone 5s'in üstüne kaç tane model çıktı hâlâ 1300 lira deniliyor media mrkt, teknosa ve vatan bilgisayarda

Türktelekom HUWEI HONOR 7. Fiyatına göre muazzam özellikleri var. Önce bi araştır ve diğer telefonlarla karşılaştır, farkı göreceksin.

güllerin efendisi
4 gündür Samsung kullanıyorum ve çokta memnun değilim maalesef, ilk gün 2 sefer şarja taktım ve yeni alınan bir telefon için çok kötü bir performans olduğunu düşünüyorum.

ferhat kurt
Tereciye tere satmam ben arkadaşım :D :D

lg g2 2.5 yıldır kullanıyorum taş gibi telefon bir sıkıntı yaşatmadı bana performansıda iyi sarjda normal kullanımda bir günü çıkartıyor

İyi de akıllı telefon kullanmanın amacı zaten mobil veri değil mi ? Tabiki açık olacak, samsung şarj yönünden benim için vasat bir telefon. LG bile daha iyiydi şarj yönünden.

mobil veri ama mobil veri,yi 7/24 açık tutacağına işin oldumu yada dışarda olduğun zaman aç diğer zamanlar wifi kullan o zaman daha çok gider şarjın :)

Telefonda konusma amacli olacaksa ,normal tuslu telefon tavsiye ederm.
Sarji uzun gidenlerden.fiyati 50-100 tl arasidir.
Eger net ve whatsap wifi facce diger derseniz taplet yada samsung galax s3 onerirdim.fiyati 200-400 tl arasi.
Akilli telefonlarda sarj 1"gun gider en fazla.
Yani 2 telefon onerirdim hayatta.

I phone 7 4 bin tl den asagi olmaz
Kulla nmaya adam kiyamaz

Üst Alt