Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cep telefonunda engelliler için ne gibi indirimler var?

sinankılıc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Konuyu nereye acacagımı bilemedim buraya actım yanlışsa şimdiden özür dileri..

Konuya gecmek istiyorum. cep telefonu indirimleri hakkında bir duyum aldım bu dogrumudur varsa bundan nasıl faydalanabilirim cep telefonu derken faturalı yada faturasız hatlar gibi özürlülere indirim varmış diye duydum bunun hakkında bilgi edinebilirmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Ben türkcellde çalıışyorum. Türkcelin bizbizedestek diye bir tarifesi var.Diğer tarifelre oranla %60 oranında indirimli olabililiyor.Mesela başka tarifedeyken aramaların dakikiası 40 krş. iken destek tarifesinde aramanın dakikiası 18 krş. olur.
Bu tarifeden yararlanabilmen içinde %40 sağlık raporun kendi adına ,eşin varsa eşinin adına veya anne babanın adına kayıtlı son 2 aydan birine ait sabit bir fatura ile türkcell extraya gidip hattı alabilirsin.

ya eminsin dimi ucuz olduguna bende kulanıyorum ama çok geliyor bana ya enaz kulanan benoldugum halde.

geçen gün turkcel bayisine gittim şu aylık 29 liraya 5 yada 8 saatlik faturalı hatlar var ondan alıcaktım.fakat üzerime herhangi bir fatura gösteremedğimden alamadım.bumudur hizmet şimdi anlamış değilim.

En ucuz operatör hangisi ve hangi tarifesi cazip

evet arkadaşlar birbirimizi bilgilendirmek amaçlı türkiyede en ucuz gsm operatörü ve tarifesini bizimle paylaşırsanız seviniriz. En azından kullandığınız operatör ve tarife nedir.

cep telefonunda engellilere özel tarifeler var mı ?

slm arkadaşlar cep telefonunda engellilere özel indirimler var mı? yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar özürlüler idaresinden gelen kimlik kartımın yanında hangi indirimlerden ve haklardan yararladığımıza ait bilgiler vardı. orada dediğine göre vodafone da engellilere indirimli tarife varmış.

Arkadaşlar engelliler için verilen tarifeler çok pahalıya geliyor şimdi daha uygun kampanyalar var.
Benim anlamadığım kamu çalışanına, öğrencilere, esnaflara vs vs gibi kullanımı çok ucuza tarifeler sunulurken
bize niye bu haksızlık yapılıyor.
Lütfen sesimizi duyuralım...

liya ya aynen katılıyorum çok daha uygun tarifeler ve mesaj kampanyalarının yanında destekcell veya cep özel çok pahalı...

şuan avea da mobil öğrenci tarifesinde 20 liraya her yöne 10 dakikası 50 kuruş.Bu çok uygun bence kullanmak isterseniz...

Destekcell yada dıger operatorlerın engellı ındırımlerının hıc bır albenısı kalmadı bence her operatorun 200 yada 300 dk her yone kampanyaları cok cok daha uygun ozellıkle ılk 3 ay vodafone 200+200 toplam 400 dk her yone 20 lıra

Elbette diğer hatların tarifeleri uygun ama onlar şartlar var mesala her ay yükleme yapmak şart ve bi sonraki aya devir söz konusu değil bende daha önceden avea möbil öğrenciyi kullanıyordum kampanyalarla birlikte 3 ay idare ediyordum ama turkcell in destekcell seçeneğinde mecburiyet söz konusu değil abone ücreti çok az ve bi bakımada tutarlı olmanızı sağlıyor bakmayın diğer tarifelerin bol se.enekli olduğuna bana göre amaçları otomatik cebimizde duran parayı almak benim fikrim bu herkesin fikrine saygım var.

Ben şuan destekcel kullanıyorum ama hiç memnun değilim arkadaşlar aylık 35 40 50 fatura geliyor şuan vodofone kampanyası var aylık 15 tl 300 dakıka her yöne bence bizleri düşünsünler

süleyman kardeşim vodofon da hangi tarife bu çok uygunmuş

Yeni hat alıcam.Engellilere özel tarife veya indirimlerr ?

şu an engellilere özel kampanya veya tarife var mıdır ? siz hangi tarifeleri kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz arkadaşlar. ?

Gsm öparatörlern arasında engellilere yönelik en iyi tarife Vodafone CepÖzel

• Emekli Sandığı Serbest Kartı almaya hak kazanmış gaziler ve vazife malullerinelerinin kendileri ile şehitlerin birinci derece yakınları ve bu bireylere hizmet amacıyla kurulmuş tüm kurum ve dernekler
  • T.C. Sağlik Bakanlığı standartlarında belirlenmiş çalışma iş gücü kaybı oranı % 40 ve üstü olan engelliler ve engellilere hizmet amacıyla kurulmuş tüm tüzel kuruluşlar.
Cep Özel - Gazi/Şehit Yakını/Vazife Malulleri/Engelliler Abonelik Paketi'ne kolayca geçerek aylık sabit ücret, yurt içi görüşme ücreti ve yazılı mesaj servisi ücretlerinde diğer abonelik seçeneklerine göre yüksek oranda indirim avantajından faydalanabilirler.

Standart abonelik evraklarının yanında aşağıdaki evraklardan herhangi biri ile Cep Özel - Gazi/Şehit Yakını/Vazife Malulleri/Engelliler Abonelik Paketi'ne geçmek için başvurabilirsiniz:

• Emekli Sandığı Serbest Seyahat Kartı
  • Özürlüler İçin Standart Sağlık Kurulu Raporu
  • Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı

Aylık Sabit Ücret 3,50 TL Vodafone 0,30 TL/dk Grup içi 0,06 TL/dk Turkcell 0,30 TL/dk Avea 0,30 TL/dk Sabit Telefon 0,30 TL/dk Yurtiçi SMS 0,30 TL/adet Yurtdışı SMS 0,35 TL/adet

Bende sabit ücreti yok sandım neresi uygun bunun:confused:
19 luk tarife ler var ! Siz hiç reklam izlemiyormusunuz ? Veya vodafon çalışanımısınız ? Vatandaşı yanıltıyorsunuz !

Arkadaşlar yanlışa düşmeyin sakın.Engellilere özel indirim ayrı bir olay tarife vs bunlar ayrı.Ben Vodafone ve Turkcell hatlarını kullanmaktayım ve geçtiğimiz hafta Vodafon u aradım. Karşıma çıkan operatör e Özürlülere sağlanan indirim hakkından faydalanmak istiorum ve bunun için ne yapmam gerekir diye bir soru yönelttim.Kısa bir süre bekledikten sonra verilen yanıt çok ilginçti; efendim özürlülerle ilgili bir tarifemiz yada kampanyamız yok dediler. Ne kadar komik değilmi. İnsanları indirimden vazgeçirmek yada aldatmak için başvurdukları yol bu.Tabiki ben bu konular da biraz inatçı olduğum için ben tarife yada kampanya sormuyorum devletin bana vermiş olduğu indirim hakkımı istiyorum dediğimde yine kısa bir beklemeden sonra operatör;efendim bu konuyla ilg,ili bir bilgiye rastlamadım demezmi. O zaman ister istemez iraz sesim sertleşti ve siz bilmiyorsanız amirinize sorun o da bilmiyorsa hukukçularınıza sorun size bilgiyi versinler.senin önünde o bilginin olmaması benim hakkımın olamdığı anlamına gelmez kardeşim dedim ve yine kısa bir bekleme sonrasında sonuç geldi. Vodafon iletişim merkezine uğrayın orda gerekli belgeleri
sizden isteyip işlemi yapacaklar dediler.Henüz Turkcell i aramadım onu aradığımda onunla ilgili bilgiyide veririm ama işlemler turkcel dede iletişim merkezlerinden yağılacaktır sanırım.Sonuç olarak Hakkınızı kesinlikle gasp ettirmeyin.Bunun için ne gerekire yapın ve yılmayın.Ben bugüne kadar öyle yaptım ve bundan sonrada hakkımı aramak için elimden geleni yapacağım.

qass;

vdfnn sitesinden alıntıdır bu'! dikkatlice okursanz sahsi fikir,tavsiye,yorumum olmadığını anlarsınız yazıda...yani idda ettiğiniz gibi kimsenin şahsına hitap etmiyorum..
dediğinz 19'luk tarilerde tamamen bi kandırmaca..
onlardada sabit ücret yok ;)
bu arada ne bi gsm şirketi calışanıyım,nede teknoloji özürlüyüm/hernekadar reklam izlemesemde ;) \..yazıyı isteyen dikkate alır isteyen almaz ben kimseye diretmiyorum illa bu tarifeye gecin diye... önce yazıyı iyi okuyun ve anlayın.

murat_byrm sizin belirttiğiniz tarife gerçekten ÖZELmiş!!! bu vodafon kendisimi saf! bizimi saf zannediyor?

qass;

19 luk tarifelerde konuşma süreleri kısıtlı daha doğrusu 300 dk gibi komik rakamlar.Vodafon limitsiz tarifesinde 55 tl ödüyorsunuz vodafone ve telekom numaralarıyla sınırsız diğer operatörlerle 750 dk. Bu tarifeyi isteyen herkes alabiliyor.Ama yanılgıya düşmemek gerek Özürlülere uygulanan tarifeler yada kampanyalar hepsi kandırmaca.Sadece istediğimiz tarifeyi seçmek ve akabinde devletin özürlülere vermiş olduğu indirim hakkını ayrıca istemek. Çünkü operatörler genelde bu tip kampanyalarda hat kullanıcılarını enayi yerine koymaktadır.Bir örnek vereyim kandırmacalarla ilgili hemen kısaca ;geçtigimiz yıl başımdan geçti bu olay.O zamanlar turkcell kontörlü hat kullanmaktaydım ve tarifem 5 dk sı 1 kontördü. Bir reklam mesajı geldi mesajda diyordu ki;
....xxxx numaraya mesajınızı gönderin hattınızdan 50 kontör düşsün ve size 250 kontör verelim.İlk bakışta çok güzel değilmi bende safça aldanıp mesajı çektim.kntörlerim geldi.Kazançlı çıktım değilmi? Verdikleri kontorleri harcamaya başladığımda GASP edildiğimi anlamış oldum.nasıl mı?Verdikleri kontörleri dakikada 4 kontör eksilterek geri alıyorlar. benim tarifem 5 dk sı 1 kontörken
1 dk sı 4 kontör oldu.Yani ben tarifemle 50 kontörle 250 dk konuşurken onların kampanyasına girmekle 50 kontör ile 62 dk konuştum.Onun için kampanyalara girerken dikkatli olun ve hakkınızı arayın.Ben o verdigim 50 kontörümü geri aldım onlara bırakmadım.

turkceel

turkcellin awantajlari neler war arkadslar özürlülere ??

her yone 1,000 dk 30 liraya bende vodafoneden.bir sene devam edecek.sene sonunda her yone 500 dk.29 lira olacak.o zamana kadarda guzel tarifeler çıkar nasilsa.
her yone dakika almak bence en avantajlısı

gsm şirketleri ve telekom

arkadaşlar şu an için gsm şirketlerinde ve telekomda özürlülere yönelik indirim varmı

her yöne tarifesi olan yokmu bunların içinde ?

mbozbas;

her yöne 400 dakika
ayrıca tüm avealılarla sınırsız konuşma
bundan iyisi can sağlığı

Üst Alt