Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cep telefonunda engelliler için ne gibi indirimler var?

Avea el ele kullanıyorum

Avea içi SINIRSIZ asla sınır yok.
Diğer yönlere 400 DK.
AYLIK SADECE 20 TL.

Bana her yöne 1 000 dakka iş ev avea ne olursa . Ortalama 1 000 - 1 200 dakka görüşüyorumda.

ben herkeze acık kamu tarifesi kullanıyorum vodafone 30 tl ye heryöne 1000 dakika gerisi boş geliyor bana 2011 4. ayından beri bu tarifedeyim memnunum ayrıyeten cep net sınırsız kullanıyorum telefon üzerinden baglanıyorum bilgisayar ile aylık oda 7,99 tl

bucep net sınırsız nasıl bir teknoloji hiçbilgim yok bukonuda bana yardımcı olur musunuz vodafone faturalı hat var bilgisayar da var başka ne gerekir

ilayturk;

ilk defa sizden duydum böyle bir şey nedir ki bu?

bucep net sınırsız nasıl bir teknoloji hiçbilgim yok bukonuda bana yardımcı olur musunuz vodafone faturalı hat var bilgisayar da var başka ne gerekir

haa sınırsız interney vodafonede 8 tl
Telefonunuz uyumluysa pc ye bağlayıp internete girebilirsiniz ama yavaş.

affınıza sıgınarak yeni haberim var yeni abonlere kapatılmış vodafone öyle diyor Aylık Cepnet Paketi 01.11.2011 tarihi itibariyle yeni abone alımına kapanmıştır.Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler. böyle bir bilgi yazıyor vodafone de yani bende iptal edersem benimde işim bitti demek kullanmaya devam

arkadaşlar turkcelde 20 tl.ye 2000 dakika var bize özel yei çıktı.30 haziran son..1500 dk turkcel içi+500 dk her yöne nasıl?ence süper ayrıca 10tl ek pakete 10 000 sms , 10tl ye 1gb internet paketlerinide alabiliyon.destekcell de olan herkes katılabiliyor.DESTEK DK yazıp 2222 ye mesaj atmanız yeterli

avea ele ele kampanyası hakkında bilgi verebilir misiniz...

Avealılar ile sınırsız,
Diğer operatör ve sabit hatlarla 400dk.
20TL fakat yeni hat tahsis ücretini taksitlere bölüyorlar aylık 25TL'ye geliyor.1 yıl sonunda yeni hat tahsis ücretinin taksitleri bitiyor 20TL fatura ödüyorsunuz 1 yıl olunca.Bende 3 tane var 25TL fatura geliyor çok memnunum 7 aydır kullanıyorum.

avea 30 tl avea içi sınırsız diğer yönlere 400dakika

Avea El Ele Tariftesi(Avea içi sınırsız diğer operatörler ve sabit telefonlara 400 dk)25.50TL geldi benim faturam.30TL değil siz 400 dakikayı geçmişsiniz yada başka bi işlem yapmışsınız 30 TL gelmiş.Lütfen diğer arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.

30 tl gelen arkadaşın yaptığı hatayı söyleyim benim başıma da geldi daha önce -eğer bunu yaptıysa başka birşey yapıyorsa bilmem belki nete giriyordur- kaç dakika kaldığını 6000e ses yazıp gönderiyor oda fiyatla ücretlendiriliyor bende daha önce vodafone sınırsız kullanıyordum aynısını yaptım banada yüksek geldi avea içi sınırsız güzel ama böyle yapmaları saçma adam merak ediyor kaç dk kaldığını onuda ücretlendiriyorlar çok saçma...

Netten sitesine giriş yapıp nekadar dakkanızın kaldığını ücretsiz öğrenebiliyorsunuz.

en hesaplı engelli cep telefonu konuşma ve internet hangi operatörde

en hesaplı engelli cep telefonu konuşma ve internet hangi operatörde, kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Ben avea el ele tarifesine geçtim.Nete gelince ttnet den memnun değilim ama tt net kullanyrm.

ben de internet almak istiyorum en avantajlı hangisi acaba.bilgilendirirseniz sevinirim.

Engellilere en uygun tarifeyi Türkcel veriyor nedenmi 1500 dk Türkcellilerle 500 dk diğer Operatörlerle toplamda 2000 dk daha iyisi varmı ? Ben bulamadım..

destekcell kullanıcısıyım pek memnun değilim Lakin başka bir indirim yok mecbur devam ediyoruz.
diğer tarifeler güzel ve mantıklı gibi görünüyor fakat yapmış oldukları kampanyaları 6 ay ve ya belirli bir zamana kadar kullanıyosun.

TUrkcell hazırkart destek tarifesi

Tukcel hazırkarttada özürlü indirimi başladı daha önce sabit hatları yapıyorlardı şimdi hazırkartlardada başladı dün yaptırdım . 5mayısta başlamış

20 KR / DK​
​20 KR / DK
​20 KR / DK
​20 KR / Adet

Turkcell'lileri arama​
20 KR / DK​
Sabit hatları arama​
​20 KR / DK
​Diğer operatörleri arama
​20 KR / DK
​Yurt içi SMS ücreti
​20 KR / Adet turkcele raporunuzun fotokopisi ve nüfusunuzu alın yetiyor 2dakkada yapıyorlar destek tarifesi diceksiniz
​ ttnet internet 45 tl sınırsız her ay

Üst Alt