Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift Naida s V işitme cihazi almak istiyorum. Bu cihazı kullanan oldu mu?

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
azeri oldun gurban oldun hasan oldun bi tek turk oladin:eek::eek::eek: olsuuun ama turkce becerdigin halde bizi neden kivranttirirsin duzgun turk siveni neden gevelersin anlamis degilim:eek:

vallaha diim benim gibi 100 db ye ulasan bi kayip icin olamasada ole bi ilgimi cektiki:(
sevgili hunsalcigim nerdesin
nerdesin sunu guzel bilgili anlatiminla bi anlatsanda firmaya gidip zorla anlamak olmasa:( su sagir kulakla
kulak kalibi kullanilmas onun yerine olur diymi bilenler:confused:

merhabalar.Oficcer kardes bana cift naida s v up fiyati lazim.indirimli

SHukufe,ben bu hortumu senin gormen icin buraya koymusum.anlamadigin nese varmi.biz azeri turkuyuz zaten

hortumnan falan şikayetlenmisdin diğer konularda o yuzden.Nuran nerede

o kalip yalniz büyk kulak ici ve naida s serisi icindir.

bazen ingiliz harifleri ile yazdiğim için ğ yerine g,ç yerine c harfi falan kullaniyorum

bazen ingiliz harifleri ile yazdiğim için ğ yerine g,ç yerine c harfi falan kullaniyorum

[FONT=Verdana]Power SlimTube, güçlü estetikte en son nokta[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Bir kulak arkası cihazın önden en fazla görünen kısımları boynuzu ve hortumudur. Bugüne kadar, güçlü kulak arkası cihaz kullanıcıları akustik eşleme tasarımındaki ilerlemelerden faydalanamıyorlardı. İnce hortum kullanımı, ciddi bir kazanç ve ses çıkışı kaybına neden olduğundan, bu avantajlardan mahrumdular. Phonak, Naída S için tasarlanmış ve dünyada bir ilk olan Power SlimTube'u takdim ediyor. Kazanç ve verim kaybını azaltan ürün, tüm estetik avantajları sağlayan standart bir kulak kalıbıyla sunuluyor.[/FONT]

[FONT=Verdana]Power SlimTube, güçlü estetikte en son nokta[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Bir kulak arkası cihazın önden en fazla görünen kısımları boynuzu ve hortumudur. Bugüne kadar, güçlü kulak arkası cihaz kullanıcıları akustik eşleme tasarımındaki ilerlemelerden faydalanamıyorlardı. İnce hortum kullanımı, ciddi bir kazanç ve ses çıkışı kaybına neden olduğundan, bu avantajlardan mahrumdular. Phonak, Naída S için tasarlanmış ve dünyada bir ilk olan Power SlimTube'u takdim ediyor. Kazanç ve verim kaybını azaltan ürün, tüm estetik avantajları sağlayan standart bir kulak kalıbıyla sunuluyor.[/FONT]

Gasanov,
Telefon no versem ararmısın yada aratırmısın eş,dostta yukarıda verdiğim zaten çift işitme cihaz bedeli 3.166 $ tutuyor. Arayıp görüşün indirimli fiyat vereceklerdir. Gardaş biz nasıl diye biliriz ki şu kadar indirim var ...
Ankara tel : 312 435 40 80

bir anladigim satici firmalarda fiat degisiyor
esas ithalatci firmada fiat soyle 100 lira kadar ucuz diger firmalardan:(bide oldur allah inmiyorlar oyle iyi markalada kendi deneyimim

Officer,sizin dediyiniz sadece naida 5,benim dediyim naida s 5.satici oldugunuzu dusundum ve cift cihazi kac tl satarsiniz demek istiyorum.bana sadece fiyati bilmek lazim,turkiyeden almiyacaim,kiyasiliyorum yani

power slim tube:confused:
bende sandimki rise tabir edilen kulak kalipsiz oluya ya hani:( goruntu icin para yok bende:)hatta iyi bi gorunsun ki duymadigim cihaz kullandigim belli olsun insanlar sip diye anlasin duymadigimida aciklamak zorunda kalmiyim isine gelen konussun isine gelen uzaklassin:(

camlica sizin bu phonak konusunda bildiklerinize guveniyorum
su ince hortumlan cok ileri isitm e kaybinda nasi duyariz yani verim iyi midir fikrini yazsan makbule gecer amma sanki pekte gerekli degil ben icinde belkim susune duskun isitme kaybiyle barisik olmayanlara iyi olur bide merakimizi giderirsiniz

gasanov ben hortum isini pek takmamda kalip aldirmaya fena panik olurum illa kalipsiz cihaz istiyom iste:p

bari kalpi degisdir de rahatla,odami pahali?slim tube de rite formasinda zaten,biraz daha buyuk,kulagina girince kuculecekdir.kalip baska sey ama..

Duysel diye bir firma var oradan her iki cihazı 4500 tl ye alabilirsiniz...
Taklsimde yeri ... Şahsım adına konuşayım epey ilgilendiler...
çifti peşin 4500 tl

bbilensoy duysel phonak nadia s v sp veya up modelinimi ciftini 4500 liraya satiyomus:confused: ben esas bayisinden fiat alinca 3350 liradan milim inmedi tekine zaten benim tek kulak duyuyo obur kulagim koklear implant kurbani kor o hesaba gore ankara istanbul biletinide eklersem bedavasina bi istanbul yaparim be:eek:

gasanopv kalibin parasinda degilim vallaha bin lira bilem acimadan verecemde benim kulaktan almayacaksa kalibi:(

Evet çiftine 4500 diyor. .. İstersen konuş... Ama gitmen daha yerinde olur.
Hem sadece odyolji testi yapmadı bana . Kulak basıncı ve kemik ses iletimi testi de yaptı...
İlgisi güzeldi... Ama ben 2 tane alacağım için indirim yaptı.. 1 tane de ne yapar sormak gerek....
Yerini sorarsan Taksim The Marmara Otelin yanında...
Abi İstanbul'a gelirsen kalıbı MAXTONE diye bir yer var... Ben kalıpları orda aldırıyorum çok iiyiler. Korkmana da gerek kalmaz...
Hatta istersen cihaz bile denersin...

Bilensoy yalnisin var kardesim.sen dediyin fiyata sadece naida v-dir ama s v deyil

bildiğiniz gibi benim sağ kulağim 76 sol ise 82db kayip var,sağda yari dijital svift 120 kullaniyorum şimdilik.sol,kötü işiten kulağimda ise sağirlik var ama saği parmağimla tikayinca solda ses olduğunu hiss ediyorum.Şimdi DİKKAT DİKKAT LÜTFEN.3500 dolar cihaz almaya param var,şeytan diyor ki 3500 ver sağ kulağa bi tane naida s 9 al,solda ise svifti kullan,bir de düsünüyorum ki çift naida s 5 alayim.sizin yorumlarinizi bekliyorum

Shukufe kalipi aldirmak zormu

Benim yanlışım yok naida S 5 için fiyat aldım . İmkanınız olursa duysel'den arayabilirsiniz. Peşin olunca verilen fiyata şaşırısın. 2 tane almak kaydı ile tabii :))
Yalnız swift ile naida pek güzel gitmez. Swift'in gücü analog olduğundan naidayı bastırır verim alamazsın...
Abi kendi adıma konuşayım benim gönlüm oticon chili de kaldı. İş ki benim ses kaybı solda 100db'in üstünde . Dolayısıyla sağ kulağıma olan chili sola olmadı. Sonra kadın sağolsun sırasıyla Safari, Sumo DM, Sumo XP denedi. Sesler biraz karıştı. Chilinin sesini bastırdı ki çözemedik gitti. hem de 2 saat meşgul ettim kadını.Sağolsun ilgilendi de. Ses çözümünü çok beğendiydim Chili'nin.Onu da dene . Naida S 9 iki kulağa da alırsan aynı yerin verdiği fiyat 8000 tl. 2 kulaklık alınca toplamdan %20 iskonto yapıyolar...
Kalıp aldırma konusunda Shukufe'nin bir fobisi var yoksa zor bişey değil. İşi bilen herkes kolaylıkla yapabilir. 5-10 dakikalık bişey.
Ama illa korlkarım dersen Maxtone'den aldır . Kadıköy Şubesinden ben senelerdir aynı yerden aldırıyorum .Bir sıkıntı ile karşılaşmadım çok şükür.

tesekkurler bilensoy.bu fiyat konusunda dikkatli ol,arizali cihaz falan ola bilir

bu kalip dediyin nedir acaba?bendede var cihazin hortumuna takili,cihazla birlikde cikariyorum her gun

Phonak Bolero Q hatta zorlu dinleme ortamlarında duymak ve anlamak için yardımcı olur.

Her iki kulakta yakalama sesler
Phonak eşsiz Binaural Voicestream Teknolojisi ® konuşma sinyalini algılar ve her iki kulakta açıkça duyabiliyorum sağlar. Bu size daha fazla dinleme koşullarında daha iyi anlamak anlamına gelir.

Rüzgar Konuşma - bile rüzgarlı bir günde görüşmelerinin keyfini çıkartmanızı
Giyen işitme rüzgar gürültüsü konuşma anlayış ve dinleme konforu engeller zaman. Rüzgar özelliği Konuşma ile Phonak Bolero Q rüzgar esiyor olsa bile, iyi konuşma anlama yeteneğinizi artırır.

otomatik StereoZoom - gürültülü bir kalabalık duymak istediğiniz tek ses çıkartır
Gürültü zor bir kalabalık içinde bir kişinin anlayış yapar bir seviyeye ulaştığı zaman,
Otomatik StereoZoom otomatik olarak size duymak istediğiniz sesi odaklanmak için izin, aktive edilir.

DuoPhone - kolay telefonda anlayış yapar
En kısa zamanda size kulağınıza telefon tutarken, arayanlar sesli otomatik etmek akışı
Diğer kulak. Üstün ses kalitesi ve gelişmiş anlayış iki kulakta sonuçlarında konuşma İşitme.

Phonak Nerede olursanız konuşmaları yapan konfor ancak aynı derecede önemlidir işitme, bir öncelik olduğunu biliyorum. Phonak Bolero Q bireysel ihtiyaçlarına ayarlanabilir konfor özellikleri bir dizi ile geliyor. Onlar ortaya çıktığında Onlar etkili rahatsız ve istenmeyen sesleri ortadan kaldırır.

NoiseBlock - gürültü daha fazla konfor için
Trafik gibi rahatsızlık arka plan gürültüsü veya tavan fan sürekli uğultu azaltır
anlamak için yeteneğini etkilemeden.

SoundRelax - Daha rahatlatıcı bir deneyim için
Böyle slamming kapılar ya da yemekler clanking gibi ani yüksek sesleri yumuşatır.

WhistleBlock - genel olarak hoş bir dinleme deneyimi için
Dinlenmek ve iyi işitme keyfini böylece ıslık ortadan kaldırır.

Enjoying kahkaha, çocuk sesleri ya da ayaklarınızın altından yaprak hışırtısı ve ince sesler işitme dünya zenginleştirir. Hayatın soundscapes nüansları İşitme iyi işitme zevkleri yeniden keşfetmesinde sevinç parçasıdır.
Phonak Bolero Q sizin beklentilerinizi aşacaktır eşsiz ve kanıtlanmış teknolojiler var.

SoundRecover - Duymak ve yeni şeyler günlük anlamak sağlar
Böyle şarkı kuşlar gibi tiz sesler yapar, cırcır, çocuk sesleri ve yine sesli bir kapı zili halka cıvıl cıvıl.

UltraZoom - Eğer konuşma her parçası zevk sağlar
Bir canlı sohbet keyfini ise arka plana yan ve arka kaybolur gürültü.

Bağlayın ve iletişim

Eğer işitme giymek eğer cep telefonları, bilgisayarlar, televizyonlar, oyun konsolları ve MP3 çalarlar Bugünün interaktif dünya bir meydan sunabilirsiniz. Phonak Bolero S kolay bir şekilde bu iletişim ve medya seçeneklerini bağlanabilir. Patentli dijital kablosuz aksesuarlar Bizim ev sahibi, bağlantı, iletişim ve gerektiğinde sizin en iyi duymanızı sağlar.

Phonak ComPilot - kablosuz çeşitli işitme bağlayan göbek
iletişim ve medya aygıtları.

Phonak RemoteMic - birlikte ComPilot ile, bu konuşmaları gerginlik çıkarır
Dinlemek istediğiniz kişinin uzaktaysa özellikle.

Phonak TVLink S - kablosuz doğrudan işitme için size TV'den stereo ses ve mükemmel bir ses kalitesi sunuyor
Новинка! Нажмите на слова вверху, чтобы отредактировать или просмотреть другие варианты перевода Закрыть
Переводчик Google для бизнеса –Инструменты переводчикапереводчик сайтовслужба "Анализ рынков"

reklamlar

Evet kalıp o işte hergün kulağımıza takıp çıkarttığımız parça ...:)
Cihazın arızalı olacağını sanmıyorum çünkü garanti belgesini verecek zaten... Seri numarasını gerekirse internetten bile takip ederim...

Bilensoy,buraya yazalim ki diger arkadaslar da faydalansin.Özel mesajini buraya yaz ben okurum.Benim solda ses çok az zaten,duphon bana fayda edecekmi bilmiyorum yani.bu cihazlarin her ikisinde binurual deyilen bi şey var,cihazlara ses gelince ikisi de duyar,bence de ister s5 olsun ister s9 fark etmez,her ikisinde binurual var.1-1i ile eletişim yani.öyle değilmi?sen cihaz deneyende telefonu da dene bakalim,sagir olan kulagimizin tel ile konusmada yardimi olacakmi?bilgisi olan arkadaslar da yaza bilir

sağ 76-sol82 db Çift naida s v up almak istiyorum ama duphone özelliyi yok.o yüzden çok düsünüyorum ki benim bir kulağimda ses zaten az geliyor ama çift cihaz olunca iyi olur diye düsünüyorum.acaba 1 tane s9mu alayim?acaba 1sp ve 1de s5 alirsam telefonla konuşunca duphone özelliyi her iki cihazda işlermi?binurual olduğu için öyle düşünüyorum

Hearing Aid Price List - View prices for hearing aids online! bu fiyatlara bakin yahu

Abi fiyatlar Türkiyeden daha ucuz değil ki... Sadece Bolero diye modeli var o da türkiye'ye henüz gelmedi...
Tek kulağa s9 alacağına 2 kulağa s5 alman daha mantıklı görünüyor...
DuoPhone telefon ile konuşurken devreye giririyor o yüzden o kadar önemli değil...

tabii ki ucuz

cift alirsan daha ucuz olur

senin sagir kulaginda ses varmi kardesh?

benim kulagim da biri sagir digeri biraz iyi

beni şimdi de balero q aşki sardi

Evet ses var...
Çok mşükür sağırlık yok bende..
Hani sana son çare Beltone S90 önerecem ama analog ....
Bolero Q sana uygun geleceğini sanmıyorum...
Naida S serilerini yabancı forumlarda da baktım beğenilmiş....
En çok S5 üzerinde çalışma yapılıyormuş...

yalnis anlasilmasin kardesh.100db olup da sagir olmuyan kulak varmi acaba?bir kulagim 82db doktor sagir yazmis

bbilensoy;

merhaba ben de bugün bursada karadeniz işitme merkezindeydim bana da nadia s5 önerdiler sv mı up mı bilmiyorum ama iki cihaz için 4500 TL dediler.. uygun mu sizce?

Fiyat olarak gayet uygun soylemişler ... sp ve up arasında fiyat farkı olmadıgından up modeleni alanıza fayda var Yalnız ilk defa dijital cihaz kullanacaksanız ayarlarının tam oturması bir ayı buluyorzamanla alışırsınız zaten ...Ayrıca ssk falan varsa devlet hastanesinden her iki kulağa dijital cihaz almalıdr raporu cıkarırsanız yaklaşık 1000 l devlet geri ödeme yapıyor... Yalnız fatura tarihi rapordan sonra olmak zorunda. Firma ile anlaşıp cihaz alırsınız parayı ödersiniz ama fatura kesmezlerrapor cıkınca keserler böylece zarar etmezsiniz. İş o aşamaya gelince size elimdengelen yardımı yaparım.Kolay gelsin

bursaya gore daha uygun ama istanbulda 500 tl daha ucuza almak mumkun

benim tanıdık bi firmam var ellerinde mevcut ise 3000tl ye çiftini alabiliriz. bi arkadaşa daha almıştık naida V modelinden

Üst Alt