Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift Naida s V işitme cihazi almak istiyorum. Bu cihazı kullanan oldu mu?

sankim sagirlar dunyasi istanbula mahsus:p istanbuldan alalim tamamda ayarlar icin su kadar yol harcirahida verecekmi firmalariniz:(

ben ANKARAda milim kuruscuk indirtemedim firmalarla pazarlikta:(

Haklısın Shukufe... bulunduğun ilden almak en iyisi... Ayarlar yapılırken hep istanbula mı gelinecek yani :))Yeter ki bulunduğun ildeki satıcılar iyi niyetli ve biraz da bilgili olsun haksız mıyım

senin dediyin 3000 tl naida 5dir ama benim dediyim naida s5

Arkadaşlar,
Benim kız 3 aylık işitme cihazı araştıryordum hatrıladınız!Ben duysel firmasıyla görüştüm bana NAİDA S V modeli önerdiler tokatta phonak bayii yok kalıp işinde de bu yaş grubu için tecrubeli kimse yok ne yapacağım bir türlü çözemedim. Ankara gel-git yapmamayız bana yakın Sivas, Amasya, Samsun illeri çok yakın ki buralarda işitme engelli okulu da var.En azından bir faydası olur diye düşünüyorum.

Bu konuda bayağı sıkıntıdayım. herkes iyi olsun güzeli olsun diyor bende onu istiyorum da kısa sürede gel-git 3 aylık çocuk bu süreci nasıl yapacağız sıkıştım kaldım.

soerol bence cocuk daha 3 aylik
eger siz memursaniz eskisekire tayininizi yaptiriniz esnafsanizda orda is imkanlarini arastiriniz
nedenmi
eskisehir isitme engelli bebekler icin icem var ogrencilar icin egitim olanaklari iyi sayilir cok buyuk sehirlerden
ustelik bayagi isitme engelli bebegi olanlar bu olanaklari secebiliyor isitme engelliler eskisehirde cok rahat yasiyorlar isitme cihazi bebeklere uygulanmasida kolaydir eskisehirde diyorum:)
cihaz icin acele etmeyin orda burda bebecigin kulaklarini olur olmaz yerlere emanet etmeyin geri donusumu imkansiz zararlara yol acabilirsiniz sonra
Biraz soyle 1 yasina kadar bekleseniz diyorum orda iyi doktorlar var kalip cok dert degil is cihazin ayarlanmasinda buda bebecik daha kendini bile ifade edemiyor ne kadar ses duymasini istesenizde gunun cogunu uykuda geciriyor

Shukufe ; İyi hoş düşünüyorsun da... Çocuk o yaşta sesleri tanımazsa ilerde tahmin edemeyeceğpin kadar zorluk yaşar...

Amasya Phonak bayii...
Netses İşitme Cihazları Merkezi
[FONT=Arial]Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 44 Amasya[/FONT]
[FONT=Arial]T: 0358 218 53 00

Samsun Bayii...
[/FONT]
[FONT=Arial]Doğuş Medikal[/FONT]
[FONT=Arial]Kale Mah. Osmaniye Cad. Belediye Merkez Çarşı[/FONT]
[FONT=Arial]No:8-L Samsun
T: 0362 431 57 58

sivas'ta yok... Aslında Samsunda falan .ok iyi bir KBB doktoru araştırıp ondan yardım isteyerek işi sağlama alın derim.
Kalıp işi kolay. Kalıbı üniversal kalıp dedikleri belli şekli olan kalıpla kullanırsınız. Kulaktan kalıp almazlar...
Keşke İstanbul'a gelebilseniz Duysel burada REM testi dediğimiz testi de yapıyor çok güzel ayarlanıyor ... Önce iyi bir doktora danışın. Yine cihaz alın derse o zaman Oticon ve Naida arasında karar verirsiniz.
Biz de burda elimizden geldiğince yardımcı oluruz...

[/FONT]

Cevaplarınız için tşk ederim arkadaşlar, Acele olsun diye kötü bir cihaz almam, ama bu işi çokta uzatmaya niyetim yok. Bende duyseli buldun ama malesef ist gel-git bizim için çok zor ki duysel ile mailleşiyorum sağolsunlar yardımcı oluyorlar.Phonak bayiilerine siz netten baktınız bende baktım ki phonak merkezlede görüştüm, beni samsuna yönlendirdiler doğuş medikal görüştüm odyolog var bebek hastaları konusunda da tecrubeleri varmış.
İyi bir KBB ci mi? İyi bir Odyolog mu? İyi bir KBB ci bize ne sağlayacak ben şimdiye kadar hep odyologlarla görüştüm konuştum,
şimdilik Bahadır bey size önemli sorum üniversal kalıp nedir? Benim bu kadar araştırmam kalıp ölçüsünün alımıyla ilgili bebek hasta ile ilgili tecrubeli birini bulup ona kalıp ölçüsü aldırmak, kulaktan kalıp almaya gerek yok mu? Bu üniversal kalıp konusunda ayrıntılı bilgi alabilirmiyim veya nerden alabilirim.

1 yasindan sonra cihazlanirsada cok bi kayibi olmaz bence bahadir bey:p
soerol beni dinlersen acele etme alisacaksin dediklerine alisicam dedim 2 ay oldu alisamadim bu mendebur seye:( pek istiyosan sana satayim garanti belgeside var aldigim 2 ay ama bunu toplasan 1 ay takmisimdir sesleri cok yuksek hatta koklear implant kadar duyuruyor bu nadia 5 ama ayni koklear implant gibide sesleri bozuluyor cok cok cok iyi ayarlanmaliymis :p ole diyolada gide gele sabrip tukendi hatta ilk ayari daha guzeldi beni rahatsiz etsede sesleri diyorum :( su sesi kis bu sesi kis dedikce ses kalitesinden kaybettik artik takasim yok cihazi:( ses bozuluyor ayara gittikce nedense:( iyiden iyiye baska cihaza karar verdim
distorsiyonu az cihazlara bakacam:p

Üst Alt