Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cihaz kullanılmazsa işitme kaybının ilerleyeceği yalanı!?

İşitme kaybını artırıyor demeyelim de, kulağı tembelleştiriyor demek doğru bir ifade olur.

sizin is daha dikkat isteyen mevzu o zaman.
isitme kaybiniz az diye kanal ici teklif edebilir odyocunuz, buda dar kanalda sorun cikarabilir. kulak arkasi alin dersem siz ilk cihazin gozukmemesini istersiniz psikolojik olarak.
isitme cihazi kullanmaya baslayinca kulak kiri daha cabuk uruyor. her sene kulak temizletmeniz lazim.
yazimlarinizdan anladigim erkeksiniz. erkeklerde gordugum cihazi cikarir cebine atar bazilari:)hijyene cok dikkat etmelisiniz.ben kulak kalibimi her aksam yikarim mumkun oldugu kadar. simdiye kadar kulak kasintisina ugramadim hic.

shukufe

Olabilir kulaklarım çok çabuk kirleniyor :) Birde akıntı falan olmuyor bende. Kurukaldığından mıdır bilmiyorum. Katımsı bir hali var dolayısıyla kaşıntı yapıyor, bazen kalem gibi sivri birşey ile derine inmeden kaşımak zorunda kalıyorum.

@Sametmenc05
Üstad, mühendislik ile alakalı.

Üst Alt