Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çin Beike Biotech' de Kök Hücre tedavisi olan var mı?

merhaba ,arkadaşlar böyle saşma sapan şeylerle ugraşmayın,çin neki,teknolojide en geri kalmış ülke,türkiye kadar bir gelişmiş bir ülkenden kalkıpta çine gitmek bence çok yanlış,bir sürü masrafın yanında birde hayal kırıklıgı yaşarsınız,bir zamanlar tvde izlemiştim güya kanseri tedavi ediyorlarmış,sonra gidip dönen insanların nasıl üzüntü yaşadıklarını okuduk gazetelerden,lütfen sizde böyle hataya düşmeyin,inşallah kısa zamanda bütün hastalııkların tedavisi bulunur,rabbim herkese şifa versin,
saygılar

bunu boyle yazmamıstım degıstırırken dıkkatlı olsalar dıyosun ama

benim bir tanıdığım genç bir çocuk gidip oldu Çin de bir seneyi geçti babasıyla konuştum boyun kırığı şuan hiç bir gelişme yok dedi

Bende çindeki hastaneye netten başvurdum 72 saatte iletişime geçeriz yazıyordu 10 gün oldu ses yok

Eski konusmalari okudum giden biri vardi son durum ne oldugelismelerden haberi olan var mi

şöyle bı gözgezdırdımde yorumlara
iyileşmek istemeyen dahada kötüsü kimsenın ıyılesmesini istemeyenler var.
üstelik tüm muhalefetler kulaktan doğma...
ben gıdıyorum operasyon sonrası durumları paylaşçam denmiş bı dayak yemediği kalmış.
kök hücre çalışmalarını sihirli değnekmi sanıyosunuz. Kimse size kesin tedavi vaadetmiyor adı üstünde ÇA LIŞ MA
tedavi kesin olana kadar beklemek tercih.beklememekte bi tercih.şansını denemekte

Üst Alt