Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cinsel hayattaki aksamanın insan psikoloji üzerindeki etkisi..?

forumun en büyük sorunu özellikle de böyle konularda direk kırıcı olmak yanlış anlaşılmalar birbirimize fayda sağlamak bilgi paylaşmak vs gibi paylaşımlar yapmak varken ya siyaset ya din veya böyle cinsellik üzerinden hakaret ve yanlış anlaşılmalarla konu dağılıp gidiyor kimseye faydası yok ne isaya ne musaya oluyor durum. Yurtdışında direk devlet kaynaklı bu konuda ödeme yapan cinselliğinde bi ihtiyaç olduğunu kabul edip direk destek veren ülkeler var yanılmıyorsam Polonya olması lazımdı.

albatros_070

tüm yazdılarının altına imzamı atarım. Forum da espri ve tartışma karıştırılıyor. Kaliteli bilgi çok önemli diye düşünüyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olmasak bile birbirimizi kırmadan tartışmayı milletçe öğrenmemiz lazım.

Meleklerin kanatları varmış. 🙂
Fatr Süresi 1. Ayet
1.Hamd, gökleri ve yeri yaratan, melekleri ikişer, üçer, dörder kanatlı elçiler yapan Allah'a mahsustur. O yaratmada dilediğini artırır. Şüphesiz Allah'ın gücü her şeye hakkıyla yeter.

mejnun

Ne yapmaya çalışıyorsun? Nereye varmak istiyorsun?

İnanmıyorsan inanma kardeşim, neden sürekli benzer şeyleri ısıtıp ısıtıp paylaşıyorsun?

Lafa gelince kimse benim düşüncemi sorgulayamaz diyorsunuz ancak başka insanların fikriyle dalga geçer gibi konuşmaya devam ediyorsunuz.

İki yüzlüsünüz, bencilsiniz, kendinizle çelişiyorsunuz ancak tek derdiniz herkesin sizinle hemfikir olması.

İnanç gönül işidir matematik formüllerine bakılmaz zaten bakılacak olsa inanç olmaz.

Hâlbuki melekler kanatsızdı😁 ya azrailde karışsaydı günahlara 🙂
Bu söz için yazdım ben onu. Melekler hakkındaki tek bilgi kaynağı dini kaynaklardır. Kur'andan delil gösterdik işte. Kanatları varmış. Kimsenin imanını inancını sorgulamak sizin haddimize düşmez. Madem sorguladınız cevabıbını da vereyim. Sorguladığım hususlar olmakla birlikte ben inanıyorum, Elhamdülillah müslümanım. Anlayamadığınız yerlerde hakaret etmek acizliktir, hakaretlerinizi de iade ediyorum. İki yüzlülük şurada en son yakıştıracağınız kişilerdenim, herşeyim ortada ne sinsiliğim, ne gizleyecek ne saklayacak birşeyin var, içim neyse dışımda o. Yine de bunları sorgulamak sizin haddimize düşmez bence.
İlla birşeyler söylemek ihtiyacı duyuyorsanız, ben meleklerin kanatları varmış dedim ayeti de delil gösterdim. Buna tepkiliyseniz sizde olmadığını söyler delil gösterirsiniz.

mejnun birisi evlilik demiş, birisi cinsellik, tecrübe cart curt bu konuyu meleklere nasıl bağladın? Mesaj atarken alıntı yapmazsanız elbette hangi konuya cevap yazdığını bilemeyiz.

Üst Alt