Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cipram ile citoles arasındaki fark nedir?

meryemcann

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar hayırlı günler herkese bir sorum olacaktı cipram ilacı ile citoles ilacı arasındaki fark nedir hangisi panik bozukluk ve anksiyete de daha iyi sonuçlar verir..? daha önce citoles 20 kullanmıştım ama pek verim alamadım birde cipram denemek istiyorum..

Cipram daha çok depresyon, majör depresif nöbetlerin tekrar etmesini önlemek tedavi etmek için recete edilir, bunlara okb kaygı boz panik boz dahil.

Citoles yukarıda saydıklarım dahil anksiyete ve tüm tipleri için daha faydalıdır,genel olarak her iki ilaç serotonin geri alım inhibitörü grubunda yer alır aynı etkiye sahiptir.

Takibini yapan hekim ne yazdıysa onu kullanın ezbere ilaç kullanmayın.

@meryemcann, ben 27 yıldır kulanıyorum anksiyetenin en kötüsünü geçiriyorum. böyle mutluluk ilaçlarıyla bir şeyin düzeldiği filan yok

İlaçları siz Kendi başınıza mı deniyorsunuz?

Kontrollere gitmiyor musunuz? Fayda etmediğini düşünüyorsanız doktorun ile konuşursun ilacını değiştirir.

@meryemcann,

@Kumarbaz, daha önce yazıldı sanırım ama emek harcayıp bir nesne elde etmek inanılmaz bir enerji kaynağıdır. Ben epoksiden ve taş tozundan süsler ve satranç yapıyorum. Doğal sabun ve doğal şampuan yapıyorum, iyi geliyor.

Üst Alt