Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clopixol kullanan var mı?

Clopixol depot

Bugun saat 9 gibi clopixol iğne oldum.baş ağrısı yaşadım.klopixol kullanıp baş ağrısı yasayan var mı??

Bende 14 günde bir clopixol depot kullanıyorum sesleri azaltıyor ama tamamen kesmiyor tabi her hasta farklıdır. daha önce fluanxol kullanıyordum aynı etkiyi veriyordu . ayrıca yanında akineton kullanıyorum

Sesler için Clopixol depot kullanıyorum iğne 5. Günden sonra etkisini gösteriyor 1 gün sesleri kestikten sonra sesler geri geliyor acaba bunun damlasını kullanırsam düzgün etki eder mi sürekli içeceğim için. Clopixol damla nasıl bir ilaç clopixol damla kullanan var mı

Clopixol ictim, 1 sene oldu bırakalı. Ama hala halsizim Normalde solian kullaniyordum boyle birsey yoktu 1 senedir halsizim nasil gecer acaba

@Anti PSİKİYATRİ,

Eyvallah hepimize inşallah
Paranoya için verildi
Tam etki ne zaman gösterir daha dün clopixol depot iğne yapıldı

Kötü değilim aslında derin düşünmüyorum
Kin nefret öfke duyguları yaşamadım

1 ay önce önce doktorum clopixol akufazdepot yani 2 clopixolun karışımını vurdurttu hastanede. yanında akinethon iğnesi dahil. herkes de her ilaç farklı yan etkiler gösteriyor. ben bu ilaç ve clonexten nefret ediyorum. bana yan etkileri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. bir kere kafam sanki vücudumda fazlalık gibi geliyor sürekli kendimi bir o koltuğa bir diğer koltuğa atıyorum. uyku hali olmuyor ama dehşet bir halsizlik yaşıyorum.canım hiç birşey istemiyor. ne film ,dizi,müzik,oyun hiç bir şeyden keyif alamıyorum. bu benim yaşadığım yan etkiler. ana etkisine bakarsak doktorumun istediği oluyor yalan değil. rahatsız edici düşünce ve planlarımı azalttı.

@Anti PSİKİYATRİ,
Sabah 1 akinton iç dedi
Gün içinde Kasılma olursa 2.akinetonu içersin dedi
Antidepresan Sabahları Cipralex 20mg içiyorum

Baş ağrısı var evet ve uykum da geliyor, 12 saat uyumuşum gece

@Ben_Claudius,
BU dediğin ilerleyen yaşla birlikte herkes de oluyor
insanlarla sohbet etme isteği olsun
Sosyal bir insan olmadığım için yalnız kaldım beynim düşündükçe düşündü sonra da gerçek olmayan düşüncelere kapılıp hasta oldum
Kontrol edemiyorum düşüncelerin gerçek olmadığını bilsem bile rahatsız oluyorum

Son düzenleme:
Düşmanlık ve saldırganlık diyor

Düşman görme var bende ama saldırmıyorum, daha doğrusu ben saldırıya uğrayacam tehlikedeyim düşünceleri oluyor

Clopixol Depot pozitif belirtilere çok iyi gelen bir ilaç ben iğneyi vurdurduktan sonra sadece 1 gün uykulu hissediyorum sonra geçiyor 3-4 güne etkisi başlıyor sanrı , hezeyan , olumsuz düşünceden eser bırakmıyor very nice😁

Akinetonsuz çok kasılma yapar ama

@KırıkZihin,

Bende kasılmayı akineton yapıyor
Deney yaptım kendimde bunun için
sabah uyandim kaç kere 2 - 3 saat akineton içmiyodum kasılma yok
Bi akineton içiyorum 1 saat sonra el ve ayak parmaklarım kasılıyor
Buna tardif diskinezi deniliyormuş ve akineton buna kontrendikeymiş

İnanır mısın bende de yapıyor bunu baya araştırdım tardif diskinezi riski olabileceği bir durum olabilir. Maalesef bu çıkmazı çözebilen bir doktor bulamadım mecbur aynı ilaca devam edeceğiz

@KırıkZihin
Akinetonu bırakmam gerek
15 yıldır kullandığım antipsikotik ilaçlarım değişmesine rağmen devamlı kesintisiz akineton kullandım

İLk zamanlar kafa yapardı
Şimdi ise içince el ve ayak parmaklarım kasılıyor kafa olma olayı zaten yok
Alışkanlık mı bağımlılık mı olmuş ne diyim sabah uyanınca ilk sigarayı hemen yakmak gibi akinetonu içiyorum

Üst Alt