merhebeler melek hnm. bugünde vakfa gittim. dilekçe vermek istediğimi söyledim. ankaraya yollamış olduğum haziran ayındaki dilekçemi aldıklarını söylediler. ankara bize gönderdi biz yapacağız işelmlerinizi. tekrar dilekçe vermenize gerek yok dedi.internetten baktı .evet emekli olduğunuz sistemde gözüküyor biz sizin 2022 aylığınızdan düşürecegiz dediler.eve geldim 2022 takip sorgulamadan ben de baktım ödenek çıkmamış dün baktığımda aylık olarak 243 tl .gözüküyordu bugün yok .ısrarla yeni dilekçe vermek istediğimi söylediysemda almadılar .biz tekrar dilekçe kabul etmeyiz dediler. hatta ve ahatta biz dilekçe almıyoruz cümlesini kullandılar. ben de de dimki. yersiz ödeme çıkarsa ne yapacağım çıkmaz dediler..peki dilekçeme cevap ne zaman vereceksiniz. gerek yok ki dediler sen buraya geldin bildirdin önceki dilekçenin bir örneği ve iadeli tahütlü makbuzu da elinde deyip gönderdiler . bunların söylemiş olduğu ne derece doğru genede başıma bi iş açılırmı.çokkkkkk yoruldum bu işten. vakfa tekrar iadeli tahütlü bir dileçe dahamı yazsam acaba .başınızı ağrıttım bu konuyla ilgili . çok vaktinizi aldım ama inanın işin içinden çıkamıyorum .bu yüzden yazmak durumunda kalıyorum. çok sağolun melek hnm. bili paylaşımlarınız dan dolatı teşekkür ederim.
melek hnm. bir cevap yazabilirmisiniz.
melek hnm. bir cevap yazabilirmisiniz.