Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çok erken yatmamın nedeni ilaçlar mıdır?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
1
benim kadar erken yatan var mı?ilaçlar yüzünden mi? akşam 8 sabah 8

O da uykumu akşam 11öglen 4sizinki gayet normal

fringe şu an igneye gectim fazla uyudugum zaman ilac kullanıyordum şu anda igne ile sizin kadar uyuyorum bu arada. Rekorum 30saat ilk defa hayatımda zperaxa aldıgım günlerdi yalnız tuvaletle yemek ihtiyacına kalkmıştım:)))

Yani dogru ama ilac kullanırken standartım yani izinli calışmadıgım günlerde 14 saat bu 30 saati ilk doktora gittigim zaman zperaxa yazmıştı şu an ben bile inanamıyorum

Çok uyuyunca ertesi gün
Gün içinde "RUH HALİM"
Çok kötü oluyor. Bundan
Dolayı çok fazla uyumuyorum.

ayDÜNYAvazo BANADA AKŞAM OLUP KARANLIK ÇÖKTÜĞÜNDE SIKINTI BASIYOR.BU SIKINTIDAN KAÇMAK İÇİN ERKEN YATIYORUM.BİDE İLAÇLAR ETKİLİ TABİ..

Yani anlayacağın sopa yemişten beter oluyorum.

fringe

Risperdal Consta vuruluyorum 15 günde 1 ortalama akşam 8 sabah 6 uyku düzenim sizinkine benzer rüya bile görüyorum ama uyudum mu uyumadım mı anlayamıyorum

fringe

O akşamları banada oluyordu. Özellikle dışarda ve akşam vakitleri. Şimdi geçti o korkum. O an "BÜTÜN İNSANLARIN BANA BAKTIĞINI SANIYORDUM" hiç insan olmasada.

ayDÜNYAvazo NASIL ATLATTIN O SIKINTIYI..BENDE KURTULMAK İSTİYORUM.ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİM..ESKİSİ GİBİ NEŞELİ ENERJİK OLMAK İSTİYORUM

Birgün olurda bu kullandığımız ilaçlardan tamamen kurtulabilecekmiyiz.

fringe

Ben düzenli ilaç kullanmadan önce böyle bir sorunum vardı. Şimdi kendi doktorum oldum ve 8 yıla yakındır ilaç tedavimi aksatmadan sürdürüyorum. Bu 8 yıl zaman zarfında 1 gün bile olsa dahi hiç vazgeçmedim.

Sana uygulanan tedavi yanlışta olabilir.
YADA
Düzensiz bir tedavi sürecin olmuş olabilir.

ayDÜNYAvazo İLAÇLARI DÜZENLİ KULLANIYORUM..DURUMUM İYİ.SADECE UYKU VE OKB SORUNUM VAR ŞUAN..ŞİZOFRENİ KONUSUNDA YOL KAT ETTİM

fringe

Sen iyisin😁😁sadece şizofrenisin sanırım. Daha ne olsunda diyebilirsin. DUYAR GİBİYİM. Bende fazlasıda var. İnanki...

Tedavi sürecinden bahsedermisin arkadaşım.

Kilo aldım bu süreçte. Şimdi 90 kilo civarıyım. 8 yıl öncesi 70 kilo civarı idim.

Asperger şuan kesin tedavisi yok. Neden olduğuda belli değil.

ayDÜNYAvazo 3 KEZ HASTANEDE YATTIM.ASKERLİK YAPMADIM.TRSM YE GİDİYORUM ELİMDEN GELDİĞİNCE..İLAÇLARIM VAR DÜZENLİ KULLANIYORUM..BENDE ŞİZOFRENİNİN YANINDA TEDAVİ İLE DÜZELMEYEN OKB VAR..AŞIRI PARANOYAK BİRİYİM.

İLAÇLARIM: LUSTRAL 50 MG,NORODOL AYILIK İĞNE 50 MG,CEDRİNA 100 MG,ARİPA 30 MG VE AKİNETON

Bu arada kaç yıldır "DÜZENLİ" tedavi uygulamaktasın ki 8 yıl oldumu mesela.

AKİNETON u bıraktım ben doktorun önerisiyle tabiki.

Düzenli tedavi olduysa 10 yıl baya yol almışsın demektir.

Lustral 100+100
Olanzapin 10+10
Abizol 30
Gyrex 200
İĞNEM YOK.

Bende sadece geçmişi hatırlıyorum. Gelecek nedir bilmiyorum. Yarınlardan bihaber yaşamaktayım.

Hiçbirşeyim olmayacak bu dünyada onu biliyorum.

@ayDÜNYAvazo benim de :)

sabahları uyandığım da kendimi halsiz,bitkin ve yorgun hissediyorum.yataktan çıkmak çok zor geliyor.Mutsuz ve huzursuz uyanıyorum.

İşe gitmiyorsan sorun etmene gerek yok.

Yıllarca düzenli anti psikotik kullanıdm. Uyku sorunu geçmiyor.
Doktorlar yalan söylüyorlar yan etki geçer diyorlar ama.
Sabah uyanmak ölüm gibi geliyor.
İlacı akşam 8 de içiyorum, gene uyanmada zorluk yaşıyorum.
İlacı kes 4,5 gün sonra normalde döndüğünü anlayacaksın.

doktor bugün ativan diye bir ilaç yazdı.Bilginiz var mı nasıl bir ilaç bu?

Üst Alt