Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fringe şu an igneye gectim fazla uyudugum zaman ilac kullanıyordum şu anda igne ile sizin kadar uyuyorum bu arada. Rekorum 30saat ilk defa hayatımda zperaxa aldıgım günlerdi yalnız tuvaletle yemek ihtiyacına kalkmıştım))
Yani dogru ama ilac kullanırken standartım yani izinli calışmadıgım günlerde 14 saat bu 30 saati ilk doktora gittigim zaman zperaxa yazmıştı şu an ben bile inanamıyorum
Risperdal Consta vuruluyorum 15 günde 1 ortalama akşam 8 sabah 6 uyku düzenim sizinkine benzer rüya bile görüyorum ama uyudum mu uyumadım mı anlayamıyorum
O akşamları banada oluyordu. Özellikle dışarda ve akşam vakitleri. Şimdi geçti o korkum. O an "BÜTÜN İNSANLARIN BANA BAKTIĞINI SANIYORDUM" hiç insan olmasada.
Ben düzenli ilaç kullanmadan önce böyle bir sorunum vardı. Şimdi kendi doktorum oldum ve 8 yıla yakındır ilaç tedavimi aksatmadan sürdürüyorum. Bu 8 yıl zaman zarfında 1 gün bile olsa dahi hiç vazgeçmedim.
Yıllarca düzenli anti psikotik kullanıdm. Uyku sorunu geçmiyor.
Doktorlar yalan söylüyorlar yan etki geçer diyorlar ama.
Sabah uyanmak ölüm gibi geliyor.
İlacı akşam 8 de içiyorum, gene uyanmada zorluk yaşıyorum.
İlacı kes 4,5 gün sonra normalde döndüğünü anlayacaksın.