bu nasil tesaduf bilmiyorum.dun 12 hazirana hem dahileye hem psikatri randevusu aldim taksim ilk yardim bugunlerde uyumuyorum arkadasinla bnzer problem bende bi polarim ama normalim yok karisik yani normal manik deresif gibi ataklar sekildedegil hep sorun
su arlar 10snedir sekerimdekontrol altinda degil ifenastim haftaldiruyuyamitum pcbasinda bi kac saat icim geciyo en fazla
ciddi birdurum okmadikca acil ne yapabilir emin degilim en delikanlisi servise senk eder
ancak alabiliyorsan sonraya bile olsa bi randevu al
benim resmi bir teshisim yok zamanda devlete gitmedigim icin 62 yasindayim 1997da affectif bozuklugu k diyip askerlige eleversli degildir almistim benim radevu alma sebebim polkinikten umudum yok ancak bir tani konussa ikincik duzgun hizmer veren ruh ve snir sahligi merkez,measvrabilirm
eger senin tanin devlet onayli ise acil yada polkiler yerinebu tip merkezlere basvur onlar degendirip daha iyi yonedirebilirler yada cozumuretebilirler.
su ara kotyken bende ne ediyim hayat guvencem de yok anne 80 babam 90 sagliklar ucumuzunde kotu kirada olmadigmiz icin gss prim odemesi bile belmizi kiriyor su acik ilk kademe cokciddi saglik sorunlarini tansiyondu panik ataklaridi asiri stres altinda bi yolunu bulup bir saglik kurulu karisina cikmaliyim.him umdum yok amasaglik senelerce umrumda olmasit da simdi cok kotuesti.2aydir epey agir bogusuyorum mali de zordayken artik mni geldi bu sansi denemeyi hicumdum yok psikaytirk sekerdi gocdu baska sorunlari derken kesin dusuk biroran verickelerdir.
3500 gumum var amasalaklik etigimiz 90larda degil 200lerde giris yatigimdan 4500/7000 gunetbiyim kisacasi 8 sene sonra bile imkan ihtimal yok emekligime
konusuy bana saptirmis oldum
ancak gorunce bu kadar sene sonra ben giriyim diye siteyegrdim bve ilk en usteki msg bu
suan radevunun ana sebebi 40+ sbeedşir cejtimim duydurum bozuklugu deigl su anki kaygi stresve uykusuzluk
bidaha tekrar ediyim yazim kotu oldgundan polkinikten cozum veklemiyorum umdum bu sayede daha ust bir saglik seviyesine ualsbime imkani
o yuzden sizede ayni seyi uneririm yapay zekaya size yakin merkezlerisutururun orarli arayin hata gerekirse direk gidip yardim almayai deneyin
bu merkezler zati bipolar sizofreni kislik bozuklari gibi tanisikonmus buyuk sorunlarabakiyorlar kronik hastalara
hasyaneden sevk alabimek illa sartimda belki dogru olmayalirim ama normalde randevu bulmak cok zor beniste 2 hafta sonrainda tesine anca buldum oda pllikinikde 2.5 dk doktor bana bakabilirse supriz olucak.hastanelerde he birim boye dahlede karsiyojide kan ve test sonuclairna bakarlar sak diye bu sure yetmese isgoreiblir.amapsikaytirde yetersiz.
konu genelinde donersem benim durumumdayabanci alsiamdigim yani kendi ortamimim disinda durumum iysmeyi ibirak kotesir.yatislik bir durumumda yok durumum cok kotu ama benim ataklarim olamdiginda hasanlik olucakdurumadagelmiyorum ne duz duzara kolu kirikken tirmanaya kalicakmaniler ne cok agir deresyonlar asiri cular yok ama normaldeyok her daim hastasin sorunlusunama cokasiri degil.son hastane deneyiim 2 ser haftadan 2kere ankara gata 1996 2ay x2 hafta degisimleri eirlemsi icnaskerken sonra curugu burdaki kasimpasa deniz ahsatesşi vermisti.
kimse ustune alinmasin burasi icin yazmiyorum amabu yuksek kathili durumlari bu uykuslukari stresin yaratigi durumu ykusuzlugun bu durumyu kutestirmesini kutesince daha kotuyegitmesi kisirdongusunu cogu insan anlamiyor.
allah hepsimize sabirlar versin
hem kendimlel lakalihem arkadasla alakli hemde genel cok uzun ve kotu yazimdan dolayda tekrar ozur dilerim.
edit arada anlamisim arkadas gitmiste yatirlmislar
ama evet cok mantikli atak geciyorum diyince risker soz konusu kehe m doktor hem hasta icin ama atak geciyorum demek farki ama uyayamiyorum cok iyi degilim ayni sonucuvemrezdi belki
arkadas icin sevindim.bana oda stres olur panik atakda gecirim baska seyler ev pc oyun bile dusunup genasilirim
edit
tam anlamadan yazmisim ona ragmen en azindan arkadas kisa vadede istedigne kavusmus
buyuk ihtimal simdi duydurumu sifirlamaya ve uykusunu duzenlemeye calsiacaklar
biraz gulumsuyorum su ama 12 haziranda isallah ben polklinkyken benide tutup yatirlamaz kendime yada baslarina zararin yoksa rizandisinda islem olmazda ee normal oladgimizdan asiri kaygi durumlari var zati
i