Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çoklu engellilik hali var. Oran hesaplamada destek olabilir misiniz?

Kumrukuşu
Konuyu şöyle özetle geçelim. Doktorların Verdiği oran nihayetinde balthzard hesaplaması yapılıyor. Sizin doktorların vereceği puan siz ilgili bölümlerin kaç puan verdiğini bilirseniz kağıtta kendiniz hesaplama yapabilirsiniz.geçmiş olsun saygılar

Çoklu teşhisler ile alabileceğim rapor oranı nedir?

Merhaba arkadaşlar ben engelli raporu alabilmek için bir devlet hastanesine başvuruda bulundum. Ana hastalıklarım ortopedik ve Ruhsal.Skolyoz,Kifoz,Boyun fıtığı,Sırt Fıtığı için toplamda %6+%4lük toplam oran aldım fizik tedavi bölümünden.Ruhsal olarak ilk başta dikkat eksikliği ve anksiyete bozukluğu tanısı koyulmuştu. Yaklaşık 10 senedir tedavi görüyorum. F20,F20.9,F23,F28,F29 Tanıları konulmuş. 2015den önceki tanılar gözükmediği için yazamadım.Şu an için Aripa 20 mg ve Prozac 20 mg kullanıyorum. En son konulan tanı Atipik Psikoz.Daha öncesinde Şizofreni tanısında konulmuştu. Sorum kısacası şöyle bu durumda %40 engelli raporu alabilir miyim ? Psikiyatri doktoru epikriz raporu istedi tedavi olduğum hastaneden alıp getireceğim. Bir çok tanı konulduğu için kafam karıştı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

bu hastalıklarla yüzde kaç alabilir

yardımçı olabilir misiniz
Z00.0 - GENEL TIBBİ MUAYENE
K30 - DİSPEPSİ
I10 - ESANSİYEL (PRİMER) HİPERTANSİYON
R00.2 - ÇARPINTI
M54.5 - BEL AĞRISI
Z01.0 - GÖZ VE GÖRME MUAYENESİ
M25.58 - EKLEMDE AĞRI, DİĞER
E06.5 - KRONİK TİROİDİTLER, DİĞER
J45.9 - ASTIM, TANIMLANMAMIŞ
H91.9 - İŞİTME KAYBI, TANIMLANMAMIŞ
G25.0 - ESANSİYEL TREMOR
E11.9 - İNSÜLİN BAĞIMLI OLMAYAN DİYABETES MELLİTÜS, KOMPLİKASYONLARI OLMAYAN

yüzde kaç rapor alabilir

bunların yarısından rapor alamazsın. heleki çarpıntı vs desen doktora güler geçer

Üst Alt