Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Corona virüs sebebiyle 17 gün tam kapanma kararı

hayır biz sürekli markete mi qidicez yaa biktik artık ...

sosyal faaliyet olarak sadece markete qidiyorum....😹😹😹kasiyerlerle arkadaş olduk sistemi elestiriyoruz onlar da bıkmış kasiyerlik yapmaktan ...😹😹😹😹

doktorumu aradım sordum engelli raporun arkasında tam bağımlı yazıyorsa muaf oluyorsun kısıtlamalardan engelin niteliği farketmiyor fakat raporun elinde olsun dedi gerçekten kimse birşey bilmezmi bu sitede çok biliyormuş gibi net kendinden emin konuşulur . daha öncede yanlış bilgilendirildi . dahada birşey sormam burada

Elimize market poşeti alıp dışarı çıkabiliriz :) durum bunu gösterio

17 gün cok fazla eve yakın parklara cıkın evde bunalmayın
bankalar marketler camiiler acık
hergun cıkın yürüyüş yapın 17 gün
ben cıkmadım bu yasaklara kadar ama bugün cıktım parklara namazlara gittim
ve hergün cıkacağım
hastalık en aza düşmüşken kısa sürede nasılda arttı
elin turistleri gelsin diye ülkece 17 gün kalacağız turizm için
azalacak sonra gene hersey serbest
gene artacak yeter artık

soneman

kurallara uyulmazsa artarda bitmezde, fransada market bile sınırlı gıda ve dezenfektan dışında tutmuyorlar markette, bu bir doğal afet hindistanda ölüleri koyacak yer bulamıyorlar, mutasyon geçirdikçe daha hızlanıyor,dünya cezaevine döndü

seyfil evet kurallar uyalım maske cıkarmayalım sadece insanlardan uzakta maskesiz ben bunu uyguluyorum bazı uzmanların dediğide bu gezerken acık havada takmaya gerek yok
gecen tv de prof verileri acıkladı hastalığa yakalan 100 kişiden 85 iniğn haberi bile olmuyormuş
12 wsi evde tedavi ile iyileşip
3 kişi hastaneye yatıyormuş
evde kalacağızda 17 gün ama evlerde belki bir suru tartışma cıkacak kalpler kırılacak
herkesin psikolojisi bozulcak
eve yakın parklara arada cıkın insanlardan uzakta nefes alın
uçuslar devam ediyor kargo insan yurtdışına
ne yapsak durmaz böyleyken
2 hafta sonra azalacak gene turizm başlacacak yüzbinlece yabancı gelecek belki gene yurtdışından
ve insanlar lokantalarda kahvehanelrde maske cıkarıp o gün yüzlerce insan servis yapmış kişiden oda yemeği alır yerse
bu salgın bitmez

Üst Alt