Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cp'li, yürüyemeyen çocuğa %88 oranlı rapor vermek!?

enes75 ben neden bencil oldum şimdi arkadaş? Ben zorluğunuzu anlıyorum ama olaya iyi yerinden bakın diyorum, telkin etmek diye bir şey vardır bu bencillik değildir.

Ben,engellinin uzerinnden indiiimli araba alimlarina karsiyim?haksizlik bu,olan engelliye oluyor.

bir akrabamız var babası 80 yaşında felçli yani%100 engelli.
oğlu da %90 engelli bunlara anne bakar.
Felcli babanın 4 oğlu daha var evli işinde gücündeler.
Babanin 3 katli evi ve tarlasi var.
O 4 oglu evi mutahite verebilirlermi?engelliden habersiz miras paylaşımında bulunurlar mı?
Ne gibi önlemler alması gerekir?bu engelli oglunun.

Engelli oglunun vasisi mahkeme yoluyla
annesidir.engelli oglu lise mezunu akilli ve konuskan.yuruyemez.

Engelli babanin suan vasisi yoktur.
Gecenlerde kardeslerden birisi,indirimli araba icin noterden babaya vasi olmak istemis.bunun icin imza toplar diger oglu kabul etmemis,imza atmamis.
Engelli oglununda haberi yok daha.

adam insan gibi birseyler yazmıs hemen cok bilmişler işi hümanizme dökmüş

ne boş beleş insanlar var bu dünyada,klavyeden sallamak ne kolay...

Klavyeden sallamak kolay yuzde doksan engelli bireyin yakinina otv indirimli arac vermek yerine engelliye ucretsiz akulu araba,isitme cihazi,protez gibi malzemeler verilse daha makbule gecer sonucta yuzde doksab raporla otvsiz alinan araclari saglikli bireyler kullaniyor amaci engellisini tasimak olan her turlu aracla isini gorur otv indirimden kalan parayla engellinin ihtiyaci olan malzemeler ucretsiz verilsin.

Tamam verilsin. Kardeşim bi soru sorduk sorunun cevabını vermek yerine farklı farklı taleplerde bulunmaya dalga geçmeye başladınız. Talebini gerekli mercilere ilet lütfen. Ayrıca her engelliyi her araçla taşıyamıyorsun güzel kardeşim.

Üst Alt