Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

D smart spor tv+internet engelli kampanyası

Konular
34
Reaksiyonlar
2
Iyi günler arkadaslar d smart spor tv+internet engelli kampanyası var mı bilen varsa fiyat nedir nerden ögrenebilirim aylık ne kadar öderim ??

İnternet olarak bilgim yok fakat D-Smart için benim bildiğim en uygun kampanya yan oda kampanyası.
Eğer tanıdığınız biri var ise D-Smartı kullanan ondan yan oda kampanyasından faydalanmasını isteyebilirsiniz. (Kampanya dan yararlanabilmek için eynı ev/bina da oturma şartı aranmıyor)

D-Smarta hiç bulaşmayın sadece internet kullanacaksanız türkneti tavsiye ederim 45 tl hattınızın alabıldıgı en yüksek hiz 1000 dakika ev telefonu yalnız modeminizi kendiniz almanız lazım turknet modem vermiyor

şatış temsilcisi gibi konuşmuş olabilirim hata varsa affola

televizyon için alıyorsanız birşey diyemem (maç,belgesel,dizi vs. vs.)

Süperonline oldugu yerde fiber varsa süperonline üzerinden internet verir

onun dişinda türk telekom üzerinden adsl verir 16 veya 8 mbps tabi ki adil kullanım kotası vardır

ben zor kurtuldum yaklaşık 4. yıl kullandım tavsiye etmem :)

;https://turk.net/

Ben dsmart ve sınırsız internete aboneyim 59tl.film kanallari paralı ama özel günlerde açılıyor.

6 yıldır dsmart kullanıcısıyım çokta memnunum şu an full paket maçlar dahil 17 liraya kullanıyorum ..

tosunümit

17 Tl mi ? Çok güzelmiş nasıl bu kadar ucuz oluyor engelli indirimi varmı peki ?

bu platformlarda engelli indirimi sadece kağıt üstünde var, normal üyeler daha ucuza seyrediyor.

ilk üyelikte indirim pek olmuyor. ama taahhüt bitiminde üyeliği iptal faxı gönderdiğinizde tüm içeriği 15-19 lira arasında seyredersiniz.

ortalama 16-17 lira

yok engelli indirimi değile 6 yıllık abonelik blöf ve sıkı pazarlık bir araya gelince sonucu bu oldu :)

daha az önce Türk telekom diye bi şirket varya ismindeki Türk hariç neyse konuyu saptırmayalım. engelli indirimi filan yok diyor. ama sayfa tanıtımlarında var. böyle denetimsiz karaktersiz adi işler dönüyor güzel ülkemde. madem verme kardeşim zorla mı istiyoruz. baya bi sövdüm de rahatladım. telefonu açan müşteri temsilcisi kardeşimiz değilde şirket yetkilisi olsa lafla şapardım, mahvederdim ama neyse. yörük inadım tuttu internet filan bağlatmıyorum. bu şerefsizlere inat. işyerinde var, cepte var ne gerek var :)

Aman Türk Telekom'a bulaşmayın, ben yandım başkası yanmasın:D

Bir buçuk aydır internetim çalışmıyor, iptal için hukuki yollara başvuracağım. Kusurlu olan taraf onlar, mağdur olan benim.Ayrıca sanırım ekonomik yönden sıkıntıdalar, altyapı kaynaklı müşteri şikayeti o kadar fazla ki...

Ben de internete bağlandım 15 gün içinde sorun çözüldü taşındım nakil etme öyle

Bozuk saatte günde iki defa doğru gösterirmiş, size o denk gelmiştir.

selda

Haklısın Ben de çok kızmıştım da bu Telekomculara korktuklarından adam oldular

Turksel superoline ayda 44tl kotasiz sinirsiz tahhahut De yok

Türktelekom dan aldım 69 TL ye sınırsız. Aldığım gün bağladılar ilk bir hafta kopmalar yaşadım şikayet oluşturduğum için gelip baktılar, sonrasında yavaşlama oldu internette şikayet oluşturdum tekrar o gün mesai içinde hemen gelip baktılar 16 Mbps olan internetin hızını 14 Mbps olarak ayarladılar ondan sonra ne kopma nede yavaşlama yaşadım 1 senedir de kullanıyorum "fiyatı hariç" şimdilik memnunum.

turktelekom digital platformlar vb. yaşadığınız sıkıntıları çözemiyorsanız BTK ya yazın daha hızlı sonuç alırsınız

dsmartdan uzak durun ben kullandım kurtulana kadar canım çıktı. birde doğru düzgün kanal yok.Evinizin altyapısı fibere uygunsa (bu uygunluğu internet sitesinde bir harita var sizin sokakta fiber var mı yok mu görüyorsunuz ) internetinizi fiber yaptırın. Haritada fiber var ve yapamayız derlerse ısrar ederek bağlattırın. fiber interneti tivibu ile alabilirsiniz . ben kullanıyorum çok iyi diyorum. bütün kanallar açık avrpa maçları olimpiyat oyunları fransa bisiklet turu otomobil yarışları boks yani spor kanalları var ayrıca bir sürü belgesel kanalı seç izle durdur tekrar izle özelliği falan var yani on numara.

TahaAY
%40 üzeri raporlarda %50 indirim söz konusu yani sizin o hattı 35 gibi kullanıyor olmanız lazım. %40 değilse raporunuz şunu söyleyeyim ben 84 tlye sınırsız 24mbs 75 gb adil kotalı hipernet+tivibu belgesel spor film paketleri full açık+ ev telefonu kullanıyorum arada 15 tl var ve tivibu için değer.

ya bu şirketler engellilere indirim sunmak yerine normal vatanmdaşdan daha pahalı hizmet sunuyorlar bu nasıl iş

BLACKSAGAT Raporum %60 adam engellide şu kampanya var diyor nerede işe yaramaz İnternet varsa onu sunuyor orada o adama ne diyeceğiz ki?

@kirli-gugu
digiturkte normal üye spor paketine şuan 59 liradan üye oluyor yıllık 708 lira karttan tek seferde çekiliyor üye bankaya aydan aya 59 lira ödüyor, engelli üye ise aynı paketi aylık 70 lira ödeyerek alıyor. nasıl bir indirim bu anlayamadım

sukut btk nın yaptırımı ne oluyor? Daha önceden denemiş miydiniz bu yöntemi? Ttnet yüzsüzlükle sınır tanımıyor bu aralar, etkili olacağını bilsem hemen denerim :))

BTK internet dijital platformlar vb alanlarında çalışan şirketlerin çalışmalarını düzenleyen, denetleyen devlet kurumu.

iki arkadaşım dsmart ta sorun yaşadı üyeliklerini iptal etmekte işi yokuşa sürüyolardı buraya birlikte yazdık BTK bu başvuruyu ilgili şirkete gönderiyor ( başvuru yaparken konuyu, ilgili kurumu vb seçiyorsunuz ) şikayet ettiğiniz kurum konuyu inceliyor ve geri dönüş yapıyor iki arkadaşım da aylar süren iptal sürecini bir hafta dolmadan tamamladı.

BTK nın yaptırımı şöyle oluyor. birebir başvurunuz da ceza uygulamaz fakat gelen şikayetleri takip eder aynı konuda şikayetler de yoğunluk oluştuğun da ilgili firmaya hatırı sayılır ceza verir. firmalar da bu yüzden olumlu yönde şikayetleri cevaplamaya çalışıyor
https://sikayet.btk.gov.tr/

dijitürke sakın bulaşmayın pavyon karısından peydah edilen çocuk gibi paçanızı bırakmıyorlar kapatana kadarda 2 3 fatura kitliyorlar.

Üst Alt