Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

D smart spor tv+internet engelli kampanyası

@kirli-gugu
tum şirketlerin o kampanya linkleri var zaten sorun işleyişte anlatıldığı gibi olmaması
spor paketi normal üyeye 140 lira, engelli üyeye 70 lira diyor linkte. çevrenize bir sorun 140 lira verip maç izleyen bir kişi var mı
işleyişi söylüyorum size yıllık 708 lira tek seferde çekiliyor üye ayda 59 lira bankaya ödüyor 3 ayda dizi ve film paketleri hediye + 1 yıl plus IQ cihaz hediye. engelli üye ise 70 lira spor paketi.
kısaca kağıt üstünde linkten ibaret yapılan kampanya

ekleme: digitürkün kendi yaptığı günde onlarca kez ekrana gelen reklamlarıyla linkte yazılanı karşılaştırsanız birbiriyle çeliştiğini yine görürsünüz

sukut

Mesajınızdan sonra inceledim, engelli adı altında yüksek gösterip indirim yaptıklarını farkettim. Bu alalen hileli bir ticaret oluyor. aslında böyle bir durumu nereye ve nasıl şikayet edebiliriz? Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

@kirli-gugu

aynen öyle bunun da açıklamasını taahhütsüz fiyatın %50 si veriyoruz olarak yapıyorlar ama kimse taahhütsüz seyretmiyor ki zaten bir yıl taahhüt veriliyor. engelli üye ise taahhüt vermediğinden bu fiyatı söylüyorlar

en fazla BTK ya şikayet edilir konu anlatılarak ama malesef çoğu engelli üye gerçekten %50 indirimli kullandığına inanıyor, fazla verdiğinin farkında bile olmadığından toplu bir şikayet olmayacağından bir etkisi olmaz

Tivibu aldım hayırlısı ya avrupa maçları tivibu veriyor ya :/

[FONT=sans-serif]Engelliler için en iyi internet kampanyası [/FONT]https://turk.net/p/YQV72PJ12BDQ/[FONT=sans-serif] [/FONT]
[FONT=sans-serif]45 tl 1000 dakika ev telefonu 16 mbps (adsl) den başlayıp 100 mbps (vdsl)'e kadar adil kullanım kotasız internet taahhüt yok[/FONT]

[FONT=sans-serif]modem vermiyorlar bilginiz olsun kendi modeminiz varsa kullanın sorun olmaz[/FONT]

Turknet için ilk 3 günlük izlenimlerimi aktarayım:

1-müşteri hizmetlerine istediğiniz saatte ulaşamıyorsunuz.Ancak Sabah 8:00 akşam 21:00 arasında sosyal platformlardan yazdığınızda ulaşılabilirsiniz.
2- bankalar gibi bir sesli yönlendirmesi var, ana menü, tekrar dinle, sorunu sesli gelen komuttan tuşla, hoop işlem tamam (canlı bir görüşme yapamadan görüşme sonlanıyor, vay be diyor kalıyorsunuz:(
3-ilk iki gün sorunsuzdu, üçüncü gün telefon arızası ile birlikte internet gitti, telefonu yaptılar ancak internet geri gelmedi:))))

genel olarak memnun olan kullanıcı yorumlarını okuduğumda, problemin tamamen tesadüf olduğunu ve bir an önce çözülmesi temennisindeyim...

Digiturk Engelli Kampanyası aynen şöyle

tüm uydu kanalları+tüm süper ve tff lig maçları+premier lig vs vs ham fiyat 140 TL indirimli 70 TL...
Gelelim Normal bir vatandaşın bu paketin aynısını kaç TL'ye aldığına... ilk 2 ay 49 TL sonraki aylar 99 TL...
Paket aynı paket hiçbir fark yok, normal vatandaşa 99 TL ama ENGELLİ'ye 140 TL değilde sözde % 50 indirim yapılmış 70 TL... varın siz düşünün alavere dalavereyi.

Hatta 1 yıllık taahüt verene kredi kartıyla 69 TL ye verildiği bile olmuş, şikayet ettim ama tabiki sallayan yok.

nuri3558

Engelli indirimi değil bu eski müşteriye indirim yapıyor her yılın sonunda iptal ediyorum deseniz kapatmamanız için indirim yaparlar ben mega ful paket kullanıyorum 17 TL şuanki fiyatı 80 90 l var paketin

Bence en iyisi Uydunet arkadaşlar. yani hem kablolu tv'yi izliyorsunuz hem Uydunet. ben 26 lira ödüyorum. 20 megabit hızında internet. 50 gb kotayı doldurursan 8 megabit'e düşüyor. ben memnunum valla. ama bende modem vardı. ilk başta uydu modem almanızı isteyebilirler. orasını bi sormak lazım.

Yeni kampanya çıkmış Türk Telekom'da mevcut ev telefonunu olanlara özel.

Sınırsız internet ve ev telefonuna indirimli tarife internet 49 lira ve telefon 13tl 250 dakika konuşma hediyeli. yani aylık 62 liraya geliyor. Ben dün buna geçtim 24 ay taahhütlü olarak.

selda* Uydu olmasına gerek yok zaten. kablolu tv'nin olduğu heryere geliyor bu. adı uydunet sadece. Kablonet uydu'dan alıyor çünkü interneti ve daha hızlı.

Yanlış belirttim sanırım kablo bağlantısı yok bu civarda:(((

anrlka0101

Anlamsız konuşuyorsunuz gerçekten anlamadım ki uydu olmaya gerek yok diyorsunuz .

kablonet uydudan alıyor internet. hiç inanmam beni öyle şeye uydudan uyduya mı internet

yalniz06 ya kardeşim inanmayacak neyi var. adı uydunet işte. Uydunetin uydu ile alakası yok sadece uydu hizmeti de veren Türksat şirketi verdiği için hizmeti ismi uydunet. hani şu uzaya fırlatılan uydular var ya. Türkiye de zamanında Türksat diye bi uydu fırlatmıştı. onun adı.
bizim insanımızın aklına uydu deyince sadece balkona koyduğu çanak geliyor. büyük düşünün ya.uzaydaki uydu bu :)

Üst Alt