Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dacia Duster 4x4 1,5 dizel 110 bg aldım, görüşlerinizi yazar mısınız?

gazi78

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar dacia duster 4x4 1,5 dizel 110 bg aldım. Fazla bir karşılaştırma yapmadım çakmada olsa bir jip sahibi olmak istedim şimdilik bir sorunum yok gayet memnunum bu aracı alıp memnun olmayan veya beğenmeyen varsa görüşlerini almaya hazırım.olumlu veya olumsuz cevap yazacak herkese şimdiden teşekkürler.Saygılarımla:)

dacia duster 4x4 1,5 dizel 110 bg otomatik vitesi yok yalnız herkesin işini görmüyoo helede omurilik felçlilerinin

Sakin_Reis;
Bende aynı fiyata aldım yanlız benimkinde tertibat yok benim sol ayak engelli

ŞAHİNBEY;
sol ayak engelli demişsiniz nasıl tertibat yok acıklarmısınız.
bende sol ayak engelliyim tertibat taktırmadan otomatik araç almak istiyorum.
duster'ın otomatiği yok.düz vitesi aparatsız nasıl aldınız ?

[FONT=Verdana]Gazi kardeş Öncelikle hayırlı olsun kazası belası. bende dacıa 4x2 ful almak istemiştim çevremdeki kişiler alma iyi değil teneke dediler bence iyi fakat ben almama sebebim otomatik olmaması birde fazla yakması hele 4x4 daha fazla yakıyor bildiğim kadarıyla ben ctroen C4 1.6 r-HDI 112 CONFORT MCP aldım .100km 3.8 yakıyormuş verilerinde en fazla 5 yaksın .bu arda kaça adığınızı yaz bilirimsiniz mahsubu yoksa diğer kardeşlerimiz içinde bilgi olur .ben 52TL dediler 50 TL den hesapladılar .37 TL verdim 3 gün içinde işlemler biter dediler bekliyorum hala ..[/FONT]

4x4 ötv avantajlı alınamaz,yanlış anlaşılma olmasın.

1.5 dizel motorlar çok az yakar,duster için neden çok yakar diyorlar ki? dacia, bildiğimiz renault motorları kullanıyorlar.

Arkadaşlar benim bildiğim H sınıfı sürücü belgesiyle 4x4 cip alamıyoruz diye biliyorum. Yalnış mı biliyorum ???

SİFA kardeşim ben diyer arclara kıyas dedim . 3.8 nerde 7.8 nerde fabrika verilerilerine göre

ne kadar pazarlık yaptın ?? kac lira aldın ?? bende düşünüyorum... 32600 diyorlar ama 38000 cıkıyor

gazi78 arkadaş aldı duster 1.5 dci 4X4' ü.aynı işyerindeyiz.ötv siz 36 700 tl idi galiba :)

ne kadar pazarlık yaptın ?? kac lira aldın ?? bende düşünüyorum... 32600 diyorlar ama 38000 cıkıyor ..

Birde ötv indirimli bile araba almak gercekten zor iş. kredi cekerken arabayı 5 yıl satamayacagımız için kredi vermiyorlar ihtiyac kredisi cek diyorlar....
kredi ile alınca ötv indirimi hiç olup gidiyor...indirim anlamı azalıyor.....??
hele birde engelli olup bu paraları biriktirmek gercekten zor (((30.000-40.000 veya 10.000 ) bile zor birikiyor...

rago;
Sayın rago, 37 bin tl ye mal oldu yaklaşık pazarlık konusuna gelince feyzieryılmaz daha bilgilidir size o daha çok yardımcı olur.Saygılar
user-offline.png

arkadaşlar ötv muafiyeti 1600 cc'ye kadar oluyor. türü araba - jip olsa da farketmiyor...

kanunda 1600 cc şartı ve arazi araçları hariç diyor.

pronet arkadaşın da dediği gibi benim bildiğim vergi indiriminin önemi yok H sınıfı sürücü belgesi olanlar 4x4 cip alamıyor diye biliyorum. Aynı ağır vasıta kullanamadığımız gibi. Yalnış mı biliyorum ???

musti 1600 motoru gecmeyen hususi o km tüm aracları alabiliriz .
2 ellerde motor sınırı yok

arkadaşlar, kanunda (arazi aracı hariç) diyor ve 1600 cc'ye kadar. diyor.

dacia duster arazi aracı değil. Allah aşkına 4x4 alınımaz diye bir ibare yok. varsa da gösterin lütfen.

İyi de o dacia 1.5 dizellerinde 4x4 değil , 4x2.
He, ona bakılıyorsa diye söyledim. (Sitesine baktım 4x4 dizel varmış)

Ama şunu söylemek isterim çok tipsiz araba, onun yerine qashqai falan alırdım.

Tertibatsız nasıl aldınız merak ettim? Yada aldıysanız tertibatsız nasıl kullanıyosunuz merak ettim ?

araç tertibatlıdır.aracı alan arkadaş gazimizdir.sağ elindeki özürü sebebiyle vites topuzunun başına huni gibi bir aparat takarak ö.t.v den muaf olmuştur.
aldıgı araç duster 1.5 dizel 110bg 4x4 dür.araç şehir içinde 100km 5,9 yakıt tüketiyor.araçda ESP ABSve sürücü hava yastıgı mevcut. araç aparat masraflarıyla dahil 37.000 tl ye mal olmuştur.

@fevzieryilmaz;

Tşk. bilgilendirme için.
Zaten alınmış araç, bundan sonra bize güle güle kullan demek düşer.
Allah kaza bela vermesin...

gazimize hayırlı olsun. kazasız belasız kullansın inşallah.

nissan quashi 1.6 otomatik vites var. meraklısına duyurulur. nasıldır bu araç sizce?

Qashqai nin otomatik benzinlisi var.
Otomatik benzinli suv düşünenler varsa bi kaç tane daha var böyle araç.
Subaru XV benzinli cvt şanjıman, skoda yeti dizel dsg şanzıman ve yakında vw tiguain in gelicek.

Subaru XV,skoda yeti ve Qashqai 100km ortalama 8 lt yakıyor.(otomatik vites)Subaru da fiyat 52.000 skoda yeti 1.2 tsı dsg sanzuman en baz modeli 36.000 Qashqai 1.6 cvt ise 47.000 tl fiyatındalar.bunlar ö.t.v siz halidir.

Hafta sonu kullanacaklar için alınabilir araçlar.
Bu zamanda otomatik benzinli araç almak pek mantıklı değil çünkü....

Mami Junior;

tiguan 1.6 otomatik geleceğini nerden duydunuz? kaynak gösterirseniz sevinirim

Tüm arkadaşlara iyi temennilerinden dolayı teşekkür ederim. Dacia araçları hakkında bilgi sahibi olmak istiyen arkadaşlara (daciaforum) sitesini ziyaret etmelerini rica ederim. Kulaktan dolma bilgi yerine kullanıcılardan bilgi edinmek her zaman yararlıdır.Saygılar:)

2013 yılını bekleyin arabaların büyük bir bölümü kasa değiştirecek motor değiştirecek giriş fiyatlarından alınırsa daha uygun olur büyük ihtimal dusterında motoru değişir reno 1600 cc 130 bg dizel motorunu bu jipe takabilir tekrar söylüyorum 2013 yılını beklemek lazım

Üst Alt