Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dacia Duster 4x4 1,5 dizel 110 bg aldım, görüşlerinizi yazar mısınız?

2013 yılını bekleyin arabaların büyük bir bölümü kasa değiştirecek motor değiştirecek giriş fiyatlarından alınırsa daha uygun olur büyük ihtimal dusterında motoru değişir reno 1600 cc 130 bg dizel motorunu bu jipe takabilir tekrar söylüyorum 2013 yılını beklemek lazım

O dediğiniz motoru Qashqai lere koyucak ilk başta, daha sonra diğer renault modellerine koyucak.
Söylenene göre ellerinde 1.5 dci motorları bitirdikten sonra bu motora geçilicek deniyor.
Şu an fransada sceniclerde bu motor kullanılıyor.

Önce arabanız hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Şu an elimde 2004 lada vega 1.5 16 V aracım var. 2004 yılında 0 km olarak almıştım. Fren ve gaz elden kumandalı. Bir çok araba almayı düşündüm hatta sipariş bile verdiklerim oldu. Sonra hepsinden de vazgeçtim. Bir türlü karar veremiyordum ve ayrıca arabamdan da çok memnundum. Karadenizde yaşıyorum malumunuz yayla, dağ, tepe ve köy yollarında hep ladam vardı yanımda. Başa çıkabileceği her yol şartlarında hep bana yardımcı oldu arabam. Geçen hafta sonu yaylaya gittim. Gene öyle dağ bayır dolaşırken çamurlu ve dar bir yola girdim. Çıkacağını düşünüyordum ama ne yazık ki çamur düşündüğümden fazlaymış yolda dar olunca araba iyice çamura battı. Orada bırakıp yardım almaya gittim yaklaşık 3 km yürümek zorunda kaldım.Telefonun bile çekmiyordu düşünün artık. Çok yoruldum ayağım artık yola gitmiyordu. Sonunda yardım alacağım yere ulaştım ve ford ranger 4x4 ü olan arkadaşımı bulup arabayı çekerek çıkardık ve o anda karar verdim 4x4 bir araç almayı. Ve bu araç % 99,9 dacia duster 4x4 olacak. Karar veremediğim ise 90 hp mi yoksa 110 hp olanımı alayım. Kredi ile alacağımdan çok da fazla içeriye girmek istemiyorum. 90 ile 110 beygir arasında yaklaşık 6 bin fark var krediye binince 9-10 bini bulacak fark. Almışkende diyorum sonradan pişman olacağım bir karar vermeyeyim. Aracınızın donanım ve teknik özelliklerinden artılarından eksilerinden biraz bahsederseniz bana çok yardımcı olacakasınız. Şimdiden teşekkürler.

bende 4*2 arac almayı dusunuyorum ama kararsız kaldım dacıa duster 1.5 dızel alacagım fıyatı bıraz hesaplı oldugu ıcın ama bıraz vazla param olsa nıssan qasgai 4*2 sınden baskasını almamayı dusunuyorum ama dacıa nıssan gore bıraz oldugu ıcın su anda dacıa dusunuyorum

UZAKLAR;

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dacia Duster 4x4 110 bg kullanıyorum ama araçtan pek anlamam sadece Arkasında Renault firması olması sebebi ile aldım.4x4 haricinde fazla bir özelliği olmayan düz bir araç. Şu an yeni bir araç alacak olsam hiç kuşkusuz Kia sportage alırdım. Cevabımın gecikmesinden dolayı özür dilerim .

Duster' da Otomotık vites olsa, gözüm kapalı duster alırım ama maalesef, 2011 Logan Sedan var şuan, raporumu aldım ehliyet aşamasındayım, araç arastırması yapıyorum, Renault Megane HB Play Edition 1.5 DCI düşüyorum. Normal fiyatı 55.500 TL otv indirimli 36.700 TL ye geliyor. tabiki otomıtık vites.

Üst Alt