Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha önce sınır zeka çıkan raporum ehliyet alırken farklı çıktı. Kul hakkı yemiş gibi hissediyorum!?

lord24

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar daha önce de bununla ilgili konular açtım . Ben %25 sınır zeka (IQ:79) oran ile zihinselden girip atandım. Arkadaşlar rapor alırken kesinlikle rol yapmadım. bu raporla dediğim gibi atandım. Çok huzursuz olduğum zamanlarda her yönden başvurular yapıp atamamın doğru olup olmadığını araştırdım ve resmi yerler bana atanmam doğru dedi. Arkadaşlar lisede felan kaynaştırma olmadım. Ve ehliyetimde var . Ehliyet alırkende IQ 81 felan çıktı . Şimdi ben otomatikmen kendimi kul hakkı yemiş gibi hissediyorum . Allah hepimizi kul hakkından korusun ne yapacağım bilmiyorum çok sıkıntılı bir durum . Bazen diyorum normal insan gibiyim ama bazen çok tuhaf hareketlerimde oluyor sinirlendiğimde kendimi kontrol edemiyorum. Toplu bir ortamda konuşurken çok heyecanlanıyorum ve bazen telefonumu bile nereye koyduğumu unutup evin içinde aradığım zamanlar oluyor acaba bunlar sınır zeka belirtisimidir ? Yani kısacası çok endişeliyim sürekli bu konu beni düşündürüyor ahireti düşünüyorum. Ve sizinle bu konuyu paylaşmak istedim lütfen kırıp dökmeden yorum yaparsanız çok sevinirim. ssaygılar.

özür dilerim ben pek anlayamadım yani az puanla mı atandınız sınırın altında puanla

bence kul hakkı olmaz çünkü siz rol yapmadan gerçek test sonuçlarıyla atanmışsınız, birisi sizi atamamış torpil yapmamış, siz başkasının hakkına girmemişsiniz rahat olun

Üst Alt