Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Darp edilip tartaklandım. Ne yapmam gerek? [Hukuk]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan losec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

losec

Yeni Üye
bir bakanlığın personeli olarak bir il valiliğinde özürlü statüsünde görev yapıyorum. %50 özürlü raporum var Pazartesi günü daişde görev yapan cüsseli ve iri yarı bir personel tarafında yumruklandım ve olan olayda %100 haklıyım. olay pazrtesi oldu 3 gün rapor aldım. Özürlülüre şiddet ile ilgili yasa , kanun , yönetmelik vb ne bilginiz varsa bana uylaşırsanız yada bilgilendiriseniz sevinirim.

ne yapmam gerekiyor?

0505 333 36 33

Evet, adsız'In yazdığı gibi:
1- Raporunuzla (ve şahtle birlikte) birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun
2- Aynı şikayeti yazılı bir dilekçe ile kurumunuza yapın ve idari soruşturma açılmasını talep edin.

Elinizdeki iş göremezlik raporu ve şahitler hakkınızı almanızı sağlar.

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Peki özellikle özürlü bi insana kaba kuvvet uygulanması yönünde bizlere tanınan bi ayrıcalık varmı.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri