Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demir eksikliğine bağlı olarak endoskopi ve kolonoskopi yaptırmam istendi!?
@aydünyavaz, ya sebze yiyip hiç kabız kalmıyacaksın . Yada ameliyat olacaksın mecbur. 1 yıllık ilaç tedavisi fayda etmezse ameliyat öneriyor doktor zaten. Fiziksel bir engelin yoksa ameliyat ol rahat et. İnsan kafasında büyütüyor ama, böyle çekmektense ameliyat bin kat daha iyi. Zor bir ameliyat değil, ertesi gün taburcu ediyorlar. 1-2 hafta dikkat edersin yemene içmene kurtulursun.
Oturma banyosu bu işin sihirbazı kanamayı ve bölgeyi ciddi sekilde rahatlatır buna özel leğenler var klozete takıyorsun sıcak su koyup oturuyorsun vs medikalcilerde bulunuyor dediğim sprey memeyi bòlgedeki çatlağın tedavisinde kullanılıyor günde bir kez belli sayıda bòlgeye sıkıyorsun zaten sonunda ilaç bitince faydasını gözlerinle görüyorsun @aydünyavaz,
Anüsten idrar yaparken osurma sırasında beyaz sümük veya sperme benzeyen birşey geliyor ne olabilir ? Bazen osurma sırasında su ile dışkı karışımında gelebiliyor.
Sinameki tarzı kabızlık çayları dediğin sıvıya sebep olabiliyor bağırsak florasına zarar veriyor olabilir ev yapımı lahana turşusu bulabilirsen suyu ve tursu bağırsakların tekrar toparlamasına değerli bakterileri kazanmasına sebep olacaktır @erola,
bende de makat çatlağı vardı ağrıdan duramıyordum genel cerrah lazer ile 45 dakiakada beni yeniden doğmuşa dönderdi.krem filan hikaye kesin ameliyat en iyisi
Bendede anal fistül var, kolonoskopi olmuştum, çatlak oluştu o da anal fistüle döndü. Şişkinlik oluyor elle sıkılınca patlıyor, sonra gene oluşuyor. Ameliyat yada tedavi ettirmezsem kansere neden oluyor muş.
Üstün körü okudum konuyu...C vitamini kullanımı demir emilimini arttırıyor.Demir eksikliğiniz varsa c vitamini kullanmayın. @Sakar_Şakir_60, Konu aç abi boşver sen.
@Sakar_Şakir_60, ameliyat ol. Başka türlü hemoroid hep sorun çıkartır. Özelde lazerle yapıyorlarmış benim biradere söylemişler 30-40 Bin TL civarında bir para. İmkan varsa hiç bekleme yaptırdıktan sonra kendine seveceksin, bunca zaman niye çekmişim bu derdi diye