Arkadaşlar ben de bir dönem sodyum valproat kullandım. Yukarıda yazılan benzer yan etkileri ben de yaşadım. Mood stabilizers'lerden en az yan etkiliyi bulmak yada duygu durum dengeleyici etkisi olan bir nöroleptik kullanmak da bir seçenektir de. Bu konu altında yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama ben başka bir pencereden, açıdan bakıyorum olaya artık (arkadaşımız yazmış mesele yukarıda borderline da denilmiş kendisine, daha önce bu forumda yazmıştım asıl olay eksen 2 de yani şu a, b ve c kümelerini içeren kişilik bozukluklarında bizi eksen 1 de dolandırıyorlar ilacı yaz gönder al ayda bilmem kaç bin tl) (tamam okumuş olabilirler ama afedersiniz ben de mühendisim ama hiç kimse bu ülke koşullarında ben de dahil bu kadar parayı hak etmez) okumuşluk ayrı sözel ezber tıp mesela, mühendisliğe hiç girmiyorum, mesleğin icraatinde verdiğin emek ayrı yine hiç mühendisliğe girmiyorum. "İyi doktorları tenzih ediyorum"
Takribi 20 yıldır en çok psikiyatriste gitmiş, ve en çok xanax yazdırabilmiş : ) (ativan şu an piyasada sorunlu) biri olarak söylüyorum psikoloji, psikiyatri, nöroloji, nöroşurirji, beyin ve sinir cerrahisi bu dallar diğer cerrahi operasyonel rasyoneliteye oturmuş tıp dal/branşları değil, ben hiç iyileşen görmedim mesela, onun için şu ilaç bu ilaç şu tür terapi bu çeşit terapi para tuzakları. Çözüm önerin nedir derseniz, kendi kendimize çözmeye çalışacağız, bu forumlarda birbirimize destek olucaz, çevremizden yardım alıcaz. Başka yollar arayacağız. Belki birleşip bir inisiyatif kurucaz.
Bilim, sanat ve edebiyatla kalın, bir de seviyorsanız spor ben sevmem de : )