Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet dairesinde eşyam zarara uğradı. Hasarın karışlanması için ne yapmalıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hera

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
6
Devlet dairesinde x-ray cihazından geçerken eşyaların dikkatsiz ve özensiz incelenmesi nedeniyle cep telefonu düşüp kırıldı.
Eşyanın maddi hasarının karşılanması için ne yapmalıyım? ve Mahkeme süreci vb prosedürü anlatırsanız sevinirim

hera

Hiç bir şey çıkmaz. Boşuna mahkemeyi de oyalamayın.
Çantanın fermuarını kapatsaydın demezler mi adama...:confused:

mal canın yongasıdır hakkınızı sonuna kadar arayın...ne adamlar mahkemeyi meşgul ediyor size sıra gelene kadarr..bir avukatla görüşürseniz daha iyi bilgi alırsınız...

Teşekkür ederim
Arkadaşlar aramızda hukukçu varsa ve bilgi verirse sevinirim :)

hera

Valla bu aralar bir hukukçu bana da lazım benimde başımda bir sıkıntı var avukata gidip çat kapı soru da sorulmuyor soru sormak ücrete tabii bilmiyorum ne yapacazz ???

Aslında oradan sorumlu amire durum bildirim tutanak tutturulmalıydınız.
tutturmadınız ise dilekçe yazıp durum bildiriniz. Saat ve gün önemli...

Dilekçenize ivedilikle cevap beklediğinizi söyleyiniz. ben olsam noter iadeli-taahhüttü yazar gönderirdim. cevap yazmazsa noter örneği ile birlikte doğru mahkemeye...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt