Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet geriye yönelik vergi ödemesi yapıyor mu?

emregngr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba,
ben 3 yıl önce ` özürlü raporumu devlet hastanesinden aldım ve özel bir şirkette özürlü kadrosunda çalışmaya başladım 3 yıldır çatır çatır vergi kesiyor devlet benden. işyerimde bana vergiden muaf olacağıma dair bir bilgilendirmede bulunmadı. şimdi ben bu 3 yıl içerisinde ödediğim vergiyi geri alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler...

raporum,çalışıyor belgem ve kimlik fotokopisi ile vergi dairesine müracaat ettim bakanlığa durumu bildirecekelrmiş ve 3 ay içinde durum bildiriminde bulunacaklarmış...

Ankara Maliye Saglık Kurulundan 2-3 ay içinde sonuç gelir.

ankara maliyeden olumlu bir sonuç alırsam eğer geriye dönük ödeme alabilecekmiyim.kısacası ben buna cevap arıyorum...

bildigim kadarıyla geriye dönük alamazsın vergi indirim belgen onaylandıktan sonra başlar

Vergi indirim yazısında yazacak vergi indiriminin hangi tarih itibarı ile geçerli olduğu. Bu da başvuru tarihiniz olacaktır. Yani, geçmişe dönük almak mümkün değil.

Üst Alt