Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet geriye yönelik vergi ödemesi yapıyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emregngr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emregngr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba,
ben 3 yıl önce ` özürlü raporumu devlet hastanesinden aldım ve özel bir şirkette özürlü kadrosunda çalışmaya başladım 3 yıldır çatır çatır vergi kesiyor devlet benden. işyerimde bana vergiden muaf olacağıma dair bir bilgilendirmede bulunmadı. şimdi ben bu 3 yıl içerisinde ödediğim vergiyi geri alabilirmiyim.şimdiden teşekkürler...

raporum,çalışıyor belgem ve kimlik fotokopisi ile vergi dairesine müracaat ettim bakanlığa durumu bildirecekelrmiş ve 3 ay içinde durum bildiriminde bulunacaklarmış...

Ankara Maliye Saglık Kurulundan 2-3 ay içinde sonuç gelir.

ankara maliyeden olumlu bir sonuç alırsam eğer geriye dönük ödeme alabilecekmiyim.kısacası ben buna cevap arıyorum...

bildigim kadarıyla geriye dönük alamazsın vergi indirim belgen onaylandıktan sonra başlar

Vergi indirim yazısında yazacak vergi indiriminin hangi tarih itibarı ile geçerli olduğu. Bu da başvuru tarihiniz olacaktır. Yani, geçmişe dönük almak mümkün değil.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt