Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet Personel Başkanlığına online soru sorabilirsiniz

muzy1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Untitled Page

ilgili linkten talep gir kısmından gerekli alanları doldurarak sorularınızı sorabilirsiniz? sordugunuz soru bitiminde size bir numara veriyor ve o numarayla takibini yine o sayfadan yapıyorsunuz,

ben 2014 yılı içerisinde kac engelli istihdam edilecek? hedefiniz nedir? tercihlerde kaç alım yapılacak? tarzında bir kaç soru yönelttim, sizlerde bu yolu deneyebilirsiniz..

pekı sordunda cvplar ne oldu onlarıda yazsaydın bari........

15 gün içinde cevaplanacak diyor.. bekliyorum daha sizlerde yazın belki etki tepki olayı olur

cevap gelmesine geliyor da baştan savma şeyler yazıyor

bimer başta olmak üzere bu gibi şeyler acil , hayati öneme sahip isteklerde anca işe yarıyor

ben engelliyim param yok bana bakan kimse yok evlatlarımdan şiddet görüyorum lütfen nolursunuz bana yardım edin böyle yazarsanız kapınıza gelirler ama kaç atama olcak derseniz s..tr git başımdan yerine resmi bi cevap yazarlar o kadar ,az mesaj atmadık orlara :D

Üst Alt